9’du, adete 5 gun kalaMerhaba ilk değeriniz neydi ve adetten sonra mı yaptırdınız tahlili
Evet kız canımBir seyi cok merak ediyorum. Cinsiyeti kiz mi bebeginizin? Bastan yuksek cikanlar genelde kiz cikiyor da
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah9’du, adete 5 gun kala
Valla ben dayanamadım gittim özelin aciline bekliyorum sonucumuYani test yaptırmanın bi zararı olmaz bence ama yine de bilmiyorum
Tesekkurler cevap icin, saglikla kucaginiza alin :)Evet kız canım
Amin, etti zaten. 2 yasinda simdi :)Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah
Rica ederim tşklerTesekkurler cevap icin, saglikla kucaginiza alin :)
Noldu sonucun bilgilendirseneValla ben dayanamadım gittim özelin aciline bekliyorum sonucumu
Aaa allah bağışlasın diyim o zamanAmin, etti zaten. 2 yasinda simdi :)
Henüz çıkmadı.Noldu sonucun bilgilendirsene
Hadi bakalım inşallah iyi düşünelim iyi olsunBende geldim hastaneye
Anlamadığım neden böyle bir olumsuz hissiyatta kapıldım anlamadım normalde azartesi gününe adar beklerim diye düşünüyordum
Birazdan kan vereceğim inşalla h sonuclarimiz katlanır bizide sevindirir bebislerimiz
Benim var cok sukur. Allah olmayanlara versinRica ederim tşkler
Darısı başına
Amin cok tesekkur ederim. Darisi basiniza. Benim 2 hamileligimde de deger cok dusuk basladi, 2 si de erkekAaa allah bağışlasın diyim o zaman
Canım çıktı mı sonucunBende geldim hastaneye
Anlamadığım neden böyle bir olumsuz hissiyatta kapıldım anlamadım normalde azartesi gününe adar beklerim diye düşünüyordum
Birazdan kan vereceğim inşalla h sonuclarimiz katlanır bizide sevindirir bebislerimiz
Çok çok sevindim canım benimde sonuç çıktı şükür 1923Canım çıktı mı sonucun
Benim 2012 çıktı en son salı yaptırmıştım
Yaaa ne güzel çok sevindim bende maşallahÇok çok sevindim canım benimde sonuç çıktı şükür 1923
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canım takipleselimYaaa ne güzel çok sevindim bende maşallahHadi bakalım Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah
Amin bu arada kadın doğum doktoruna göründün mü öğrendikten sonraRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın canım takipleselim
Yok canım keseyi görmek adına cumartesi veya pazartesi giderim diye hesaplıyorum diğer gebeligimdeki değeri yakalamak için sonra 1 hafta kalp atışı için beklemek kalıyor artık 2 hafta nasıl geçer bilmiyorumAmin bu arada kadın doğum doktoruna göründün mü öğrendikten sonra