3 kilo biraz fazla 4 aylık için . en sağlıklı tartım sabah aç karna hafif giysilerle olandır.. hayırlı bir gebelik diliyorumperşembe günü 4. ayımız dolacak ben 3 kilo almışım bile ama sabah sabah su vs içmiştim öyle tartıldım ne kadar etkili bilmiyorum
teşekkürlerr pazartesi doktor kontrolünde tartılıcam o zaman söylerim tekrardan kilomu3 kilo biraz fazla 4 aylık için . en sağlıklı tartım sabah aç karna hafif giysilerle olandır.. hayırlı bir gebelik diliyorum
canım ilk altı ay 1er kg son üç aç 2şer kg toplam 12 kg normali bu.gayet iyi bence.perşembe günü 4. ayımız dolacak ben 3 kilo almışım bile ama sabah sabah su vs içmiştim öyle tartıldım ne kadar etkili bilmiyorum
haftada bir kendi baskulunlede tartilabilirsin canim.ben 29 haftalık gebeyim 6 kilo aldim. Tatli hamileliklerteşekkürlerr pazartesi doktor kontrolünde tartılıcam o zaman söylerim tekrardan kilomu
canım ya çok teşekkür ederim içim rahatladı bende artık ekmeği kesmeye karar verdim en azından pilav varken ekmek yemiycem veya yemeklerin yanında :)canım ilk altı ay 1er kg son üç aç 2şer kg toplam 12 kg normali bu.gayet iyi bence.
teşekkürler canım sen güzel almışsın bende frenlicem artık kendimi :) Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebişinihaftada bir kendi baskulunlede tartilabilirsin canim.ben 29 haftalık gebeyim 6 kilo aldim. Tatli hamilelikler
harika. bebeğin gelişimi de güzelse tabiki.çok kolay gider kilolar..tatlı hamilelikler33+4üm 4kilo aldım
Bende 17 hafta nin bitisinde 2 kilo almıştım doktor hızlı kilo alıyorsun dedi şaşırdım17 haftalikken gittigimiz son kontrolde 50 kg ciktik toplam 3 kg almisim. Doktor cok iyi dedi böylede iyi gideriz ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?