GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

Ben 45 ile basladim 46 oldum 10. Haftaya giriyorum. Sanirim odem bu kilo da. Hedefim 10 kilo ile bitirmek.

perşembe günü 4. ayımız dolacak ben 3 kilo almışım bile ama sabah sabah su vs içmiştim öyle tartıldım ne kadar etkili bilmiyorum

perşembe günü 4. ayımız dolacak ben 3 kilo almışım bile ama sabah sabah su vs içmiştim öyle tartıldım ne kadar etkili bilmiyorum
3 kilo biraz fazla 4 aylık için . en sağlıklı tartım sabah aç karna hafif giysilerle olandır.. hayırlı bir gebelik diliyorum

canım ilk altı ay 1er kg son üç aç 2şer kg toplam 12 kg normali bu.gayet iyi bence.
canım ya çok teşekkür ederim içim rahatladı bende artık ekmeği kesmeye karar verdim en azından pilav varken ekmek yemiycem veya yemeklerin yanında :)

haftada bir kendi baskulunlede tartilabilirsin canim.ben 29 haftalık gebeyim 6 kilo aldim. Tatli hamilelikler
teşekkürler canım sen güzel almışsın bende frenlicem artık kendimi :) Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bebişini

26+4 tum dun kontroldeydik ben 5 kilo almisim kizim 983 gram di :)

Bende 17 Haftalıkken 2 kilo almıştım bebisim 172 gram di

5+6 dayım 4 kilo aldım bir haftadır resmen akşam yatarken midem kazınıyor yemeden yatıyorum yine de bir haftada 1 kilo aldım anlayamıyorum hiç. poğaça börek falan normalde de yemem,şeker de aynı şekilde tatlıyı çok kaçırmam ara sıra biraz çikolata falan ama almak istemediğimden midir nedir alıyorum. 57,50 ile hamile kaldım üç gün üst üste tartı sonucum 60.50 dün 61.1 bugün sabah ise 61.6 geldim hayret,sabah aç karnına lavaboya çıkmış halim bu bir kaç günde neden bu kadar farkediyor bilmiyorum çok kilo alıp bir de onları vermekle uğraşmak istemiyorum...

17 haftalikken gittigimiz son kontrolde 50 kg ciktik toplam 3 kg almisim. Doktor cok iyi dedi böylede iyi gideriz ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…