çok iyi vermişsin kiloları...verirken zorlandın mı bilmiyorum ama almamak için en önemlisi yürüyüş ve 2 kişilik yememek.bravo kizlar size okuyunca cok sasiriyorum nasil bu kadar az kilo aliyorsunuz.bende bir sorun var galiba.iki dogum yaptim ilk hamilelikte zayiftim 46 kiloyla hamile kaldim 76 ili dogurdum yani 30 kilo aldim boyum 155 minyon tipliyim.ikicide 49 hamile kaldim yine 76 dogurdum simdi ucuncuye hamileyim 50 ile basladim simdi bebegim 3 aylik olacak 3 kilo aldim ben niye cok kilo aliyorum.bunda bari 15 en fazla 20le bitirsem bari ama zor gibi
Maşallah gayet güzel canım dikkat ediyorsun sanirim28. haftamdayım 6 kilo aldım.9-10 kilo arası final yapmayı düşünüyorum
Çok güzel darısı bana 16 hafta bitecek daha 1 kilo aldım bende33.haftamdayım.8.5 kilo aldım.10 ile bitirebilirsem süper olacak.
Yinede iyi canım en fazla 15 alırsın doğurur a da dikkat edersen hiç kalmax29. haftamdayım 8 kilo aldım, dikkat de ediyorum nasıl alıyorum anlamadım. doğuma kadar kaç kilo almış olucam çok merak ediyorum..
dikkat ediyorum ilk gebeliğimi 25 kilo ile bitirince depresyona girdim vermek zor oldu.. bu gebeliğimde kendime söz verdim.. koşu bandı aldım aynı zamanda günde 20 dk yürüyorum pencereleri açıpMaşallah gayet güzel canım dikkat ediyorsun sanirim
İyi yapmışsın canim bende ilk inde 28 kilo aldım bunda çık dikkat ediyorum yararlı şeyler yemeye çalışıyorum insallah fazla almam bende daha 1 kilo aldım 16 hafta bitecek yarindikkat ediyorum ilk gebeliğimi 25 kilo ile bitirince depresyona girdim vermek zor oldu.. bu gebeliğimde kendime söz verdim.. koşu bandı aldım aynı zamanda günde 20 dk yürüyorum pencereleri açıp
Çokggüzel zaten ilk trimesterde 1-3 arasi normal. İkinci trimester ayda 1 er 3 . trimester ayda 1.5 kilo alinmasi normal sinir.. İnşallah istediğin kiloyla devam ettirirsinİyi yapmışsın canim bende ilk inde 28 kilo aldım bunda çık dikkat ediyorum yararlı şeyler yemeye çalışıyorum insallah fazla almam bende daha 1 kilo aldım 16 hafta bitecek yarin
İnşallah canım insallahÇokggüzel zaten ilk trimesterde 1-3 arasi normal. İkinci trimester ayda 1 er 3 . trimester ayda 1.5 kilo alinmasi normal sinir.. İnşallah istediğin kiloyla devam ettirirsin
mide bulantısı olanlara erkek diyorlar genelde ama ben inanmıyorum . bu kişinin tamamen yapısıyla alakalı. mide bulantısı olup prensesi olanda oluyorBende 6+6 gunlugum daha simdiden mide bulantilari cook yordu ben bisi merak ediyorum mide bulanti cekenlerin bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenebilirmiyim
Bende daha kilo almadim 78 kg yeteri kadar var zaten :)
Canim kabizlik icin her sabah ac karnina 1 tatli kasigi zeytin yag icersen ve ustunede 2 bardak ilik su icebilirsen engelleyebilirsin. Bana doktorun verdi ilac bile care olmamisti. bu sekilde duzene girmeye basladim cok sukur. 3 gun sonra etkisini gosteriyor ve duzene giriyor ama duzene girsede devam ediceksin.Olabilir katilaym aslında:)evet ayniyiz:)
Bende 6+6 gunlugum daha simdiden mide bulantilari cook yordu ben bisi merak ediyorum mide bulanti cekenlerin bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenebilirmiyim
ben 28. haftadayım 8 kilo almışım. doktorum azarladı baya çok alıyorsun diye. moralim bozuluyo çok
Çok gibi gelmedi bana,millet 20.haftasında 10 kilo alıyor yahu. Ben 29.haftamdayım tartılmadım yakınlarda ana 6-7 aldım sanırım bilmiyorum.
Bende 6+6 gunlugum daha simdiden mide bulantilari cook yordu ben bisi merak ediyorum mide bulanti cekenlerin bebeklerinin cinsiyetlerini ogrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?