• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK HAFTAMIZ VE KİLOLARIMIZ

58 kg ile hamile kaldım şu anda 20+5 teyim, 5 kg aldım:) doktorum kesin kızacak:)
cok mu fazla 5 kg doktorunuz kizdi mi merak ettim :). Ben 74 ile hamile kalmıştım. Aslinda zayiflamaya calisiyordum. Ilk 4 ay kilo almamistim tam seviniyordumki son ay suan 78 im birden 4 kilo almışım. zaten kiloluyum ve cok alicam diye korkuyorum. Dr cok yogun sonuçları zor gosteriyorum kilo sormuyor bile 20 haftaya kadar 4 7 arasi normal diye biliyorum ben ama korkuyorum ya. Gebelik.org hamilelik kilo alimi sayfasinda aldigim kiloyu haftaya göre kontrol edince normal çıkıyor
..

B
cok mu fazla 5 kg doktorunuz kizdi mi merak ettim :). Ben 74 ile hamile kalmıştım. Aslinda zayiflamaya calisiyordum. Ilk 4 ay kilo almamistim tam seviniyordumki son ay suan 78 im birden 4 kilo almışım. zaten kiloluyum ve cok alicam diye korkuyorum. Dr cok yogun sonuçları zor gosteriyorum kilo sormuyor bile 20 haftaya kadar 4 7 arasi normal diye biliyorum ben ama korkuyorum ya. Gebelik.org hamilelik kilo alimi sayfasinda aldigim kiloyu haftaya göre kontrol edince normal çıkıyor
..
Bende daha 2 -2.5 kilo arasi gidip geliyorum iki hafta sonra kontrolum
var doktorum
kilo konusunda dikkatli ne diyecek
acaba

2 2.5 mu keske bende en az kilo alsam. Gebelik org.hamilelikte kilo alimi 20 haftalarda kilo alimi 4 ila 7 arasinda diye cikiyor. Bende 4 kiloyu birden aldim sok ne güzel seviniyordum daha kilo almadim diye :D

2 2.5 mu keske bende en az kiloam. Gebelik org.hamilelikte kilo alimi 20 haftalarda kilo alimi 4 ila 7 arasinda diye cikiyor. Bende 4 kiloyu birden aldim sok ne güzel seviniyordum daha kilo almadim diye :KK70:
Evet bende baktim benimki az
gozukuyorda daha onumde 20 hafta
var ne olur bilmiyorum dikkatli davraniyorum En Büyük TÜRKİYE:kk77::KK45:

Evet bende baktim benimki az
gozukuyorda daha onumde 20 hafta
var ne olur bilmiyorum dikkatli davraniyorum En Büyük TÜRKİYE:kk77::KK45:
:) eğer benim gibi fazla kilolu baslamadiysaniz. Cok da dikkatli olmaya çalışmayın. Istahiniz ne durumda bilmiyorum ama benim acildi ona korkum. Zaten bayanlardan biri ilk 3 ay yiyemiycen sonrada doymak bilmiycen demisti hak verdim :) günlük hamilelinin ekstra almasi gerekn küçük bir lahmacun kadarmis :( ceviz muz süt yogurt gibi bebeğin.besleyen seyler yiyip. Hamur isi kizartma tatli kacinmak lazim. Hayirlisi bebekde bizde saglikli olalim inşallah da :)

Insallah canim boyuma gore normal kilolu basladim almam gereken 12-16 kiloymusben hamurisi tatli yedigimde hemen istifar ediyorum zaten benim aldigim bu kilo meyve yle alakali. Cok yiyorum ozellikle cilek

9. Haftaya yim 70 kilo ile başlamıştım suan 65 kiloya indim ..keşke yiyebilsem. .ama hicbirsey yiyemiyorum. ..

9. Haftaya yim 70 kilo ile başlamıştım suan 65 kiloya indim ..keşke yiyebilsem. .ama hicbirsey yiyemiyorum. ..

Ben de 8 haftadayım 67ydim 65 oldum yiyemiyorum yemek ağzım lağım gibi ne yesem çıkaarıyorum.. Yemek yemeyi özlediiiim. :( su bile içemiyorum.

Ben de 8 haftadayım 67ydim 65 oldum yiyemiyorum yemek ağzım lağım gibi ne yesem çıkaarıyorum.. Yemek yemeyi özlediiiim. :KK43: su bile içemiyorum.
Zamanla geçecek sabır ben ufak ufak cubuk kraker karpuz meyve yemeye başladım. Darısı size ınsallah. ..

Kızlar sol tarafınza uyuyun bi de gece uyumadan önce bi parca incir yiyin midenz rahatlar bişey yiyip direk uzanmayin bi de domatesi kabuksuz yiyin o çok etkiliyo

Ben de 8 haftadayım 67ydim 65 oldum yiyemiyorum yemek ağzım lağım gibi ne yesem çıkaarıyorum.. Yemek yemeyi özlediiiim. :KK43: su bile içemiyorum.

Canım bende başlar da öyleydim. Yemek yiyemiyordum. Meyve ile idare etmeye çalış cubuk kraker den bile sogumuştum. :(
2-3 haftaya birşeyin kalmaz merak etme. :KK39:

Az kilo almış anneler canınız böyle abur cubur çekmiyor mu ya da ne biliyim doydugunuzu bilmediğiniz anlarını yokmu ben bazen doydugumu bilmiyorum dao_O

Ben doydugumu anlıyorum da :eek: çok hızlı yemek yemege başladım acıktıgım zaman sanki önümden alıcaklarmış gibi hızlı yiyorum :oops: mutlaka öğlen yemeklerinden sonra 25-30 dk yürüyüş yapıyorum aynı şekilde akşamları da aksatarak da olsak yürüyüş yapıyorum. Daha küçüğüz kızlar ya hareket egzersiz falan yapmayalım :KK48:

23 haftamı doldurmak üzereyim. 3 kilo aldım aşağı yukarı. Bundan sonra daha dikkatli olmam lazım. Geç saatlerde yemek yok artık. :anneadayı:
Bu kadar dikkat etmemin sebebi gebeliğe kilolu başlamam.

Back