- 5 Şubat 2015
- 88
- 43
- 98
Bende 17 hafta nin bitisinde 2 kilo almıştım doktor hızlı kilo alıyorsun dedi şaşırdım
Senin doktor bence cok abartmis canim, neresi fazla iki kilonun 4. ayina girmissin gayet iyi biz masallah diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 17 hafta nin bitisinde 2 kilo almıştım doktor hızlı kilo alıyorsun dedi şaşırdım
Sağol canim bişey yemeye korkar oldum ki ben oğlum da 28 kilo aldım verdim ama zor oldu o yüzden bunda daha sağlıklı beslenmeye yararlı şeyler yemeye çalışıyorum anca bu kadarSenin doktor bence cok abartmis canim, neresi fazla iki kilonun 4. ayina girmissin gayet iyi biz masallah diyelim
Sağol canim bişey yemeye korkar oldum ki ben oğlum da 28 kilo aldım verdim ama zor oldu o yüzden bunda daha sağlıklı beslenmeye yararlı şeyler yemeye çalışıyorum anca bu kadar
yok canım bir sıkıntı olmadı o kilo yla kolay bir normal doğum da yaptım çok şükür inşallah bunda da öyle olurAslinda saglikli bir hamilelikte her ay icin +1 kg alinimi en sagliklisi diyorlar yani 9-12 arasi ideal oldugu söyleniyor, oglunun dogumunda sikinti olmaydiysa bosver niye korkuyorsun bebege yetersiz olur sonra Allah korusun, güzel güzel ye kan can olsun yavruna :)
Belli olmaz canım irade li biriysen verirsin yine takma bence denilenlere herkes diyecek bişey mutlaka bulurKizlar bende 24 haftadayim tam10 kilo almisim 48le hamile kaldim 58olmusum ve doguma cok var o zamana kadar cok kilo alicam heralde moralim cok bozuldu tartilinca ilk oglumda 25kilo almistim ama hic kalmamisti bunda herkez kilo cok kalir diyo pisikolejim bozuldu yemek yemek istemiyorum resmen.
25 kilo alıp sonradan hepsini vermek takdire şayan gerçekten. bu gebeliğinde de verirsin bence. ama zorlanmadan vermek için sağlıklı beslen . hiç yemeden olmaz. çünkü bebeğinin tam kilo alım zamanı.bende ilk bebeğimde 25 kilo aldım 4 kilo kaldı. şuan 32haftalık hamileyim 7 kilo aldım.bebeğimin kilosu gayet normal. depresyona girmeden vermek istiyorum doğumdan sonraKizlar bende 24 haftadayim tam10 kilo almisim 48le hamile kaldim 58olmusum ve doguma cok var o zamana kadar cok kilo alicam heralde moralim cok bozuldu tartilinca ilk oglumda 25kilo almistim ama hic kalmamisti bunda herkez kilo cok kalir diyo pisikolejim bozuldu yemek yemek istemiyorum resmen.
insallah canim :)yok canım bir sıkıntı olmadı o kilo yla kolay bir normal doğum da yaptım çok şükür inşallah bunda da öyle olur
canım ben de ilk başlarda senin gibiydim 59 ile hamile kaldım 52 ye kadar düştüm. 6.Aydan sonra almaya başladım. Sen de alırsın merak etme.bende şu an 8+5 im 50 kilo ile hamile kaldım kızlar ve şu an 46 kiloyum 4 kilo verdim doktorum çok vermişsin diyor
umarım bebeğim için bir sıkıntı olmaz bu durumcanım ben de ilk başlarda senin gibiydim 59 ile hamile kaldım 52 ye kadar düştüm. 6.Aydan sonra almaya başladım. Sen de alırsın merak etme.
Maşallah maşallah çoook iyi darısı bana36.haftadayım 10 kilo aldım.39.haftada sezaryen olcam.inş 1 kilodan fazla almam :)
canım sağlıklı beslenirsen öğün atlamadan herşey yolunda gider. Benim bebeğim 1.5 hafta önden gidiyor. Doktor gayet iyi gidiosun dedi.umarım bebeğim için bir sıkıntı olmaz bu durum