Bende böyle düşündüğüm için son 3 aydir bunalımda gibiydim.. iste en son geçen ay ki tartismada herbirseyleri söyledim. O günden sonra birseylerin çabasında diye düşünüyorum görüyorum. Gecen aya kadar benim bir tek istediğim seyi ihtiyacim olan herhangi birseyi almak yerine aliriz diye gecistiryordu ama konu annesi babasi abisi yengesi ve yegeni olunca böyle değildi onlar icin herseyi alip etmeye merakliydi hatta annesine bile telefon aldi Kasim da benim ihtiyaçlarımı ertelemis ve yapmadigi halde.. ama suan o son tartismada herseyi dile getirdim tekrar tekrar çünkü yormustu beni anlamayisi.. suan benim isteklerimi yapma alma cabasinda ve bir nevi yeni evliligi iki kisilik aile olma yolunda gibi Rabbime hamd ediyorum suan.

❤ çünkü 9 ay gerçekten ne söylediysem duymadi en son Rabbim senin hatrina sabredicem susucam dedim. O günden sonra Rabbim merhamet etti diye düşünüyorum. Bir nevi şer gördüklerimiz de Hayır gizliymis gibi.. yasamam gerekiyormus yasadim. Iste insanin yastığı değişirmiş de yazısı değişmezmis. Bu arada hepinizden Allah razı olsun dinlediniz derdimi

❤ sizlerinde eviniz huzur eksik olmasin inşaAllah mutluluğunuz iki cihan hayatında devam etsin hepinizin ve Rabbim tez zamanda yuvaniza neşe katicak meleklerinizi de sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin inşaAllah ❤