Insani kiram inciten zaten sözler değil mi? Allah size de hayırlısıyla sağlıkla tez zaman da nasip etsin inşaAllah gerçekten bu süreç zor.. Ve bu süre de sizi sizden baska anlayan varsa önce Rabbim sonra yaşayanlar ne güzel sizin kayinvalideniz destek olmuş. Yaşadıklarıniza üzüldüm Rabbim içinize yakin zamanda ferahlandirsin insaAllah

❤ Rabbime olan inancimiz, umudumuz da olmasa ne yapardik bilmiyorum. Rabbim herkese isteyen tüm kardeslerime hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaAllah her zaman Duam bu.. Babaannesine ne laf düşer derdim fakat benim kayinvalidemin yani esimin ananeside sorup duruyor teyzesi.. yani esimin tarafi kisaca... Bu süreçte insan eşinden destek bekliyor ama herkesin eşi bir olmuyor işte inanir misin Kasimda tatil iznimizde annesigildeydik sabah annesi bana hastaneye gidelim konusu acmisken aksam esimle disari ciktigimiz da köylerine gitme konusu acilmisti. Esim dedi ki orada da sorarlar gitmeyelim bosver.. Sanki benden kaynakli gibi konustu. Bilmiyorum böyle ne olur ne biter. Sadece tek bildiğim 1 sene dolduktan sonra Rabbim vermezse de eşime ayrilma konusunu acmayi düşünüyorum çünkü annesi simdiden etkiliyor oglunu ve yuvamin huzurunu bozuyor. O zamani hic düşünemiyorum ve 9 ayda insan yorulur mu inanin yoruldum birşeyleri anlatmaktan ve boşa çıkmasından.. Şuan Rabbim hatrina sabrediyorum. Rabbim büyük yarinlar ne getirecek bilmiyorum sadece Dua, Sabr, Şükür sığınağım. Ayrica kayinvalideme söylenecek sözüm var ama onun seviyesine inmeye benim ahlakim el vermez. Kendisi 2. Cocuguna hamileyken çocuğunu aldiran birisi kocasi kenidisine katil bu diyerek bana bunu anlatti ki kendi yaptıklarına üzülüp laf etmemesi gerekirken kendide cesaret bulup konusuyor bana.. Ama Rabbime havale ettim. Buraya icimi acsam bitmez inanin.. Hakkinizi helal edin .