Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalabilsem nasıl sevinicem, benim gibi isteyip de olmayan da çok var ama bugün nedense hep hamile olup mutsuz olanlari okuyorum, vardir bunda da bi hayır[/QUOTE][QUOTE ="cilekli_ post: 41192336, member: 421617"]2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum. (
Bunları kendime bir türlü anlatamıyorum. Sevincimi yaşayamıyırumKarninizda size ait bi canli var...muhtac.
Evliligin tadini en guzel hediyenizle yasiyorsunuz.ne mutlu size
Yapmayin...anneniz sizi istemeseydi ne hissederdiniz...Bunları kendime bir türlü anlatamıyorum. Sevincimi yaşayamıyırum
2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum. (
Elaleme ne yapsan yaranamazsin
bir işin var mı çalışıyor musun şuan?
Evet çalışıyorum ben işten ayrılsam zorlanırızElaleme ne yapsan yaranamazsin
bir işin var mı çalışıyor musun şuan?
Kendi ailen gelemez mi doğum sonrası bebeğe bakmak içinEvet çalışıyorum ben işten ayrılsam zorlanırız
Bence bu günleri çok ararsın... Hamileliğin keyfini çıkarmaya bak... Taze bi annenokaeaktan sana tavsiyem budur2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum. (
Annem babam kızkardeşim hepsi çalışıyor.Kendi ailen gelemez mi doğum sonrası bebeğe bakmak için
Sen ne kadar süre sonra hamile kaldınHic aklımda yokken eşim çıktı karşıma evlendi
En az 2 sene çocuk istemem derken hamile kaldım
Annem dahil herkes eşim bile evliliğin tadı tuzu muhabbeti yaptı destek olmak yerine
Üzüldüm ama o ilk muayene gidene kadardı hepsi
Ultrason da bebeğimi gördüğüm an bitti hepsi
Simdi şükürler olsun diyorum belki planlı olsa cesaret edemezdim
Bana erken gencsin muhabbeti yapanlar
Esim hele öyle baglilar ki oğluna benden çok seviyorlar
Daha önce lazimmis bize diyorum
Sen ne kadar süre sonra hamile kaldın
Aynı durumdayız yani :)1 ay sonra cnm
Evlenir evlenmez hamile kaldım bunun pişmanlığını yaşıyorum. Çevremde herkes evliliğin tadını çıkarsaydın diyor çok etkileniyorum