Gebelik depresyonu

[QUOTE ="cilekli_ post: 41192336, member: 421617"]2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum. :KK43:([/QUOTE]
Hamile kalabilsem nasıl sevinicem, benim gibi isteyip de olmayan da çok var ama bugün nedense hep hamile olup mutsuz olanlari okuyorum, vardir bunda da bi hayır:KK51:

[QUOTE ="cilekli_ post: 41192336, member: 421617"]2 aylık hamileyim ve çok mutsuzum. Bebeğimi sahiplenemiyorum. Çok üzülüyorum. Hamile olmadığım günleri özlüyorum. :KK43:(
Hamile kalabilsem nasıl sevinicem, benim gibi isteyip de olmayan da çok var ama bugün nedense hep hamile olup mutsuz olanlari okuyorum, vardir bunda da bi hayır:KK51:[/QUOTE]
Allah herşeyin hayırlısını versin. İnşallah yaşadığım geçici bi durumdur

Bunları kendime bir türlü anlatamıyorum. Sevincimi yaşayamıyırum :KK43:
Yapmayin...anneniz sizi istemeseydi ne hissederdiniz...
Bakin ben gecen yaz hamile kaldim..esimle havalara uctuk.cok sevindik...ama ara ara keske atansaydimda oyle olsaydi dedim.ama yinede seviniyordum.
Ne mi oldu..8.haftamin bitisinde kurtaj oldum..bos gebelikten.8 hafta boyunca o kadar hayal sevinc hepsi bosuna gitti..
Acaba oyle dedigim icin mi rabbim olusturmadi bebegi diye dusundugum cok oldu...ama iste kader.

Sahiplenin yavrunuzu..allah siz aramadan nasip etmis..sukredin..inan bicok ciftten daha sanslisiniz

Niye erkenmiş ki ? yaşınızda gayet uygun bence. Her ne kadar yeni evlide olsanız. Zaten bu ahir zamanda 'Ölümler çoğalıyor,doğumlar azalıyor' ne kadar güzel Hamilesiniz. İnşaALLAH en güzel şekild ebu hamilelik dönemini anlatırsınız kardeşim. Bu açıdan düşün . Rahatlıcaksındır. Kvalıde konusuna gelince. İlle de çalışmak zorunda msıınız? maddiyattan ötürü mü. Yoksa mesleğiniz olduğu için devam ettirmek için mi. Bence bir kadının Ne anneanne ne babaanneye bırakmadan.. çocuğuyla başbaşa dolu dolu vakit geçirmesinden daha da güzel bir şey yoktur. Bu çocuk içinde muhteşem bir şeydir.. Tabiki yine sizin Hayatınız,sizin kararınız. Ama bu kadar karamsar olmayın. İllede çalışacaksınız,bu tür kaygılarınız varsa. Bence eşinize buı konuyu açın,konusun. Tabi güzellikle..

Merak etme canim bir kac aya hissettiklerin degisecek.hareketlerini hissedeceksin,cinsiyetini ögreneceksin,alis verise baslayip hayal kuracaksin.hamileligin tadini cikar.ben de senin gibiydim,hazir olmadigimi dusunuyordum hatta esim bile cok erken diyip duruyordu.simdi kizim bir aylik.o kadar guzel bi duygu ki anlatamam.esimle birbirimize olan askimiz katlandi resmen,evliligimiz anlam kazandi.su an uyuyor ve ben prensesimi izliyorum.babasi da surekli mesaj atip resmini istiyo:)icin rahat olsun kisa sure sonra anne olmanin essiz mutlulugunu yasayacaksin

Evlenir evlenmez hamile kaldiginiz icin boyle hissediyor olmalisiniz.Etrafin dediginden hic etkilenmeyin, sonucta su anda gebesiniz.Boylede evliligin tadi cikar nolmus.İsteyerek gebe kalmama ragmen, ve bi sure ugrasmamiza ragmen gebe oldugumu ogrenince cok sasirmistim.İlk birkac gun ruh gibi gezdim.Birkac gun sonra sevinebildim.İlk oldugu icin ve cok yeni evli oldugunuz icin boylesiniz.
Hele bir dogsun, asil aski o zaman goreceksiniz.Evlat aski bambaska, Allah isteyen herkese nasio etsin.

Hic aklımda yokken eşim çıktı karşıma evlendi
En az 2 sene çocuk istemem derken hamile kaldım
Annem dahil herkes eşim bile evliliğin tadı tuzu muhabbeti yaptı destek olmak yerine
Üzüldüm ama o ilk muayene gidene kadardı hepsi
Ultrason da bebeğimi gördüğüm an bitti hepsi
Simdi şükürler olsun diyorum belki planlı olsa cesaret edemezdim
Bana erken gencsin muhabbeti yapanlar
Esim hele öyle baglilar ki oğluna benden çok seviyorlar
Daha önce lazimmis bize diyorum :KK66:

Hic aklımda yokken eşim çıktı karşıma evlendi
En az 2 sene çocuk istemem derken hamile kaldım
Annem dahil herkes eşim bile evliliğin tadı tuzu muhabbeti yaptı destek olmak yerine
Üzüldüm ama o ilk muayene gidene kadardı hepsi
Ultrason da bebeğimi gördüğüm an bitti hepsi
Simdi şükürler olsun diyorum belki planlı olsa cesaret edemezdim
Bana erken gencsin muhabbeti yapanlar
Esim hele öyle baglilar ki oğluna benden çok seviyorlar
Daha önce lazimmis bize diyorum :KK66:
Sen ne kadar süre sonra hamile kaldın

Evlenir evlenmez hamile kaldım bunun pişmanlığını yaşıyorum. Çevremde herkes evliliğin tadını çıkarsaydın diyor çok etkileniyorum

Bende ilk başlarda senin gibiydim. 25 yaşındayim ve evlendikten 2 ay sonra hamile kaldim. Regl olmayinca öğrendim hamile kaldığımı. Eşim haksızlık yapti bana göre biraz. Ama o da hakli yaşı dolayisiyla hemen bir bebeğimiz olsun istiyordu.

Isimden terfi alacaktim ama cikmam gerekecekti, yapmam gereken bir çok seyi erteleyecektim.. Sorumluluk alacaktim.. Ilk başlarda cok korktum ama sonra o minicik tekmeleri pitirtilari hissedince dusunduklerimden utandim..

Geçecek bu duyguların.. Ne kariyer ne başka bisey umrumda degil.. Tek istediğim kizimin bir an once sağlıkla doğması..

X