Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten mi ?Kızlar oğlum 8 aylık ve ben ona aşığım. Iyiki olmuş iyiki var. Onsuz bi hayat düşünemiyorum. Destek olan herkese çok teşekkür ederim
Evliligin tadi neymis de..cocuk engel miymis,ayak bagi miymis..Evlenir evlenmez hamile kaldım bunun pişmanlığını yaşıyorum. Çevremde herkes evliliğin tadını çıkarsaydın diyor çok etkileniyorum
Canım doğum yaptım 9 ay oldu. Çok mutluyum çok seviyorum oğlumu. Burda yazdıklarımdan pişman oldum. Onu açıkladım son mesajımda. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsinEvliligin tadi neymis de..cocuk engel miymis,ayak bagi miymis..
Nice insanlar var 10yil didinip de hamile kalamayan. Bence cocuk onceden beridir cok uzak.gordugunuz birsey degildiyse iyi olmus olmasi.
Her kadin ister heralde anne olmayi..
Ben de 6 ayi bitirdm hamilelikte,ve karnmda kipirdadikca aramizda bi bag olustu. Daha senin gobegin bile yok. Onu hissedemyorsun. Birsey olur mu korkusu yasamiyorsun,smdi olsa bile aman nolcakki cok kucuktu diyebilirsin mesela.. ultrasonda el ayak vs gor de bak bakalim,seversin o zaman. Sana muhtac,sensiz yapamayacak bi canli o.. dunyadaki herkes sirt cevirse ona,sen onu korumalisin.. Bunlar zamanla olusuyo ama.. ben de dogurmadim daha,hislerim degisebilir de,insan hamileyken bi garip oluyor tabi....
Canım hamileliğin tadını çıkar. Olumlu şeyler düşün. Doğum yapıp onu ilk gördüğün an aşık olucaksın. Herşeyin olacak. Geriye bakıp bu düşüncelerin için pişman oluyorsun. Allahım hayırlı evlat versin inşallah. O cennet kokusu evini saracakGerçekten mi ?
Bende yeni hamileyim . Aynen sizin gibi sürpriz oldu ve hala alışamadım.
Çevremde bi kaç kişiye bahsettim.
Allah senden alır o bebeği görürsün vs diyenler bile oldu..
Anlamıyorum bi anda nasıl anne moduna girebilirim ?
Sizin de aynı süreç olmuş. .
Bana tavsiye verebilir misiniz yada biraz açabilirmisiniz
Canım bebeğim doğdu 9 aylık. Depresyon gelip geçiciumiş. Aynı durumda olanlar doğumdan sonra geçiyor. İçleri rahatlasın. Hamileliğin tadını çıkarsınlar diye yazdımPişmanim kelimesini lütfen kullanmayin.keske düzgünce önlem olsaydınız psikolojik olarak hazır olmadan hamile kalmak çok kötü birşey özellikle bebeğini z için destek almanız lazım.soyle de düşünün birkaç ay sonra hissetmeye başladığınız zaman onun mutluluğunun tarifi yok
Allah analı babalı büyütsünCanım bebeğim doğdu 9 aylık. Depresyon gelip geçiciumiş. Aynı durumda olanlar doğumdan sonra geçiyor. İçleri rahatlasın. Hamileliğin tadını çıkarsınlar diye yazdım
Canım doğum yaptım 9 ay oldu. Çok mutluyum çok seviyorum oğlumu. Burda yazdıklarımdan pişman oldum. Onu açıkladım son mesajımda. Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin