• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik de tiroid

Sonucunuzu aldınız mı? Merak ettim inşaallah güzel sonuç almışsınızdır

Evet aldım çok şükür ki temiz çıktı müthiş bir sevinç var içim de haftaya pazartesi tekrar çağırdı tekrar bakalım yanılma olmasın dedi
Ve o yüksek çıkan tahliller içinde büyük ihtimalle yanlış işlenmiş dir dedi rabbime şükürler olsun allah bütün hastalara da şifa versin inşallah

Oh ne güzel haber bak bu,inşaallah gebelikte sadece ilk ve son sorununuz bunun olması dileğiyle önemli olan sizin moralinizi hep yüksek tutmanız,düşünsenize içinizde bir can var ve iki kalp atıyo rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah:KK49::anneadayı:

Oh ne güzel haber bak bu,inşaallah gebelikte sadece ilk ve son sorununuz bunun olması dileğiyle önemli olan sizin moralinizi hep yüksek tutmanız,düşünsenize içinizde bir can var ve iki kalp atıyo rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah:KK49::anneadayı:

Benim ilk gebeliğim çok sorunlu geçti çok yoğun mide bulantıları yaşadım suyum bitti erken doğum yaptım mecburi ve bebeğim çok küçük doğdu o yüzden çok korkuyorum ya aynı şeyler olursa

Benim de hamilelik başında TSH yüksek çıkmıştı. Doğuma kadar ilaç kullandım. Doktora sormuştum bi zararı yok mu bebeklere diye. O da aksine faydası var demişti. Tiroid bozukluğu bebeklerde sağlık sorunlarına sebep oluyormuş. Düzenli kanda baktırmak lazım. Ben 3 haftada 1 ölçtürüyordum. Doğumdan sonra geçti çok şükür.

Benim de hamilelik başında TSH yüksek çıkmıştı. Doğuma kadar ilaç kullandım. Doktora sormuştum bi zararı yok mu bebeklere diye. O da aksine faydası var demişti. Tiroid bozukluğu bebeklerde sağlık sorunlarına sebep oluyormuş. Düzenli kanda baktırmak lazım. Ben 3 haftada 1 ölçtürüyordum. Doğumdan sonra geçti çok şükür.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için tekrar gideceğim pazartesi inşallah temiz çıkar herşey

Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim ve bugün tiroid hastası olduğumu öğrendim bebeğe bir zararı varmıdır.?
Bu hastalığa sahip başka hamile arkadaşlarımız varsa rica etsem yorum yapabilir mı siniz.
Ben varım ve kesinlikle ilaç kullanmalısın yoksa bebekte zeka geriliğine kadar varabiliyor ilacın bebegine bir yan etkisi yok geçmiş olsun

Ben varım ve kesinlikle ilaç kullanmalısın yoksa bebekte zeka geriliğine kadar varabiliyor ilacın bebegine bir yan etkisi yok geçmiş olsun

Teşekkür ederim tekrar gideceğim pazartesi inşallah iyi çıkar herşey yine

Kızlar benim tsh ilk önce 4 çıktı doktor ilaç verdi değerim 1.4 e düştü. Ayda bir kan ver dedi ilaç kullanmaya devam ettim bugün tekrar bakıldı 0.5 olmuş dahada düşmüş normal aralıkta görünüyor ama doktorum aynı dozda devam et ilaç kullanmaya dedi. Benim gibi olan var mı acaba?

Kızlar ben bugün tekrar gittim kontrole sonuçları mı elden aldım değerlerim biraz kafa karıştırıcı ama doktora göre önemsiz gayet güzel sonuçlar diyor sizce de öylemi? Değerlerim söyle

TSH 1.999
Serbest TSH3 4.03
Serbest TSH4 0.72

Varmı bilgisi olan acaba

Değerlerin normal aslında ama T3 olması gereken 2 ile 4 arası olması lazım sadece çok hafif yükselişe geçmiş sınırı geçmeye başlamış doktorun ne dedi

Çok teşekkür ederim
Rica ederim canım sen yine de ihmal etme ayda bir de olsa aile hekimine gidip ölçtürmeni tavsiye ederim ben öyle yapıyorum ben ikinci gebeliğimde bu tarz tahliller yapılmadı ve gebeliğe bağlı gizli tiroid oluşmuş çok ilerledi ve şuanda ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım kontrollerini aksatma dikkat et kendine

Back