Rabbim nezaman isterse ozaman olur canım hayırlısı olsun ben 2 yıldır bekliyorum hiç problem olmadığı halde düşün yaniDiğeri nasip olmadı canım anlamadım düşük yapmışım yeni 1 2 aylık evliyken oldu. Şimdi 7 ay geçti oyuzden bu güne kadar hiç böyle bişey olmadı. Şimdi olsaydı doğumum şimdilerde olmuştu allahın takdiri mi diyorum oyuzden bu kadar merak ettim
Rabbim nezaman isterse ozaman olur canım hayırlısı olsun ben 2 yıldır bekliyorum hiç problem olmadığı halde düşün yani
ÜşütmediysenBide çok sık wc ye çıkıyorum buda normal mi ya
Üşütmediysenoda hamilelik belirtisi
Al benden de okadarBende bu ara heyecan sinirlilik herşey var bi emin olsam ya hamileyim ya değilim içim rahatlicak
Insallah canim.Ama bence var.Eger varsada banada haber verin ben bile heyecan yaptimm
Insallah canim.Ama bence var.Eger varsada banada haber verin ben bile heyecan yaptimm
Normal canim oda gebelik belirtilerindenBide çok sık wc ye çıkıyorum buda normal mi ya
Normal canim oda gebelik belirtilerinden
Ama benim sizin saydıklarınız gibi hiç belirti yokki hayırlısı valla nedim kiInsallah canim.Ama bence var.Eger varsada banada haber verin ben bile heyecan yaptimm
Evde 5 tane gebelik testi var ama tek çizgi görmekten korktuğum için yapmak istemiyorum şu çarşamba bi gelse sağ salim bişey olmazsa hemen yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?