gebelik belirtisimi ??

Diğeri nasip olmadı canım anlamadım düşük yapmışım yeni 1 2 aylık evliyken oldu. Şimdi 7 ay geçti oyuzden bu güne kadar hiç böyle bişey olmadı. Şimdi olsaydı doğumum şimdilerde olmuştu allahın takdiri mi diyorum oyuzden bu kadar merak ettim

Bende bu ara heyecan sinirlilik herşey var bi emin olsam ya hamileyim ya değilim içim rahatlicak

Rabbim nezaman isterse ozaman olur canım hayırlısı olsun ben 2 yıldır bekliyorum hiç problem olmadığı halde düşün yani

Allah hayırlı evlat nasip etsin vardır allahın bi bildiği sende takma. Benim bi yakınım var taka taka 1 sene sonra hamile kaldı takmak çözüm değil bi ay hiç takma aklına getirmez bak Ozaman supriz gibi olur ☺

Sen çok yaşa canım ya isteyen herkese Allah nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin amin amin amin

canım inşallah. Sende test yaptır sakın sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme isyan etmeyelim canım

Evde 5 tane gebelik testi var ama tek çizgi görmekten korktuğum için yapmak istemiyorum şu çarşamba bi gelse sağ salim bişey olmazsa hemen yapıcam :) 2 mart adet tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…