Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar yaptikdan sonra burada paylasmayi unutmayin.Bende cok dua edecegim her ikiniz icinde.Allaha emanet olun.Hayirli geceler
Canım olumluda olsa olumsuzda olsa burda paylaşıcam çok öpüyorum iyi gecelerKizlar yaptikdan sonra burada paylasmayi unutmayin.Bende cok dua edecegim her ikiniz icinde.Allaha emanet olun.Hayirli geceler
Canım çok uzun süre hep negatifi görünce ister istemez böyle oluyo elimde değil kiCanim benim kafana takma meryem süresi oku hep dua et
Bende konu takip e tikladim bile.Hayirli haberlerinizi bekliyorum canim.Canım olumluda olsa olumsuzda olsa burda paylaşıcam çok öpüyorum iyi geceler
Canım olumluda olsa olumsuzda olsa burda paylaşıcam çok öpüyorum iyi geceler
Canım çok uzun süre hep negatifi görünce ister istemez böyle oluyo elimde değil ki
Kız sabrediyodum elim hiç teste gitmedi kafamı sen karıştırdınTakma demek kolay ama başka uğraşlar bul kendine ve yapman gerekeni yap ve bekle
Kız sabrediyodum elim hiç teste gitmedi kafamı sen karıştırdın
Allah büyük bugün olmazsa yarın olur üzülmekle ele bişeyin geçmediğini çoktan anladım , canım sen testi bugün mü yaptın?Canim yapsan bile çıkmazsa üzülme
Sonucu alınca hemen haber ver olurmu canım merak ederiz burda öpüyorum yarın görüşürüz iyi geceler (hayırlı haberle gelirsin inşallah)Testi 2 gun once yaptim yarın gidicem kan testi yaptircam
Sonucu alınca hemen haber ver olurmu canım merak ederiz burda öpüyorum yarın görüşürüz iyi geceler (hayırlı haberle gelirsin inşallah)