huzur6
Canım çok heyecanli bir bekleyiş o duyguyu biliyorum hadi hayirlisi insallah.Sabah ögrenirsin müjdeli haberi :)Kan testi yaptırdım sonuçları yarın alicam.
huzur6
Canım çok heyecanli bir bekleyiş o duyguyu biliyorum hadi hayirlisi insallah.Sabah ögrenirsin müjdeli haberi :)
Bende heyecan yaptimm bana ne oluyorsa.Ayh insallah.pozitif cikar canım :)Beklemek çok zor
Bizi bilgilendir cnm. Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Sende çıkarsa ben de giderim kan vermeye; )Beklemek çok zor
canım adet tarihimiz aynı gün inşallah hamileyizdir test yapmaya korkuyorum, bi yandan da henüz kırmızılar gelmediği için seviniyorum bende uzun zamandır gebe kalamıyorum inşallah bu kez olur hakkımızda hayırlısıİyi aksamlar hanımlar bende 2martı sabırsızlıkla beklıyorum 3gun önce hafif lekenmem oldu ama cok azdı,belirtilerimi umursamıyorum vücudum benımle oyun oynuyor dıyorum gene18aydır gebe kalamıyorum bu ayda olmazsa aşılamaya baslıyorum umarım gerek kalmaz allahım kimseye aratmasın çok zor bi imtihan
Bende hüsrana uğramayım diye yapmıyorum hala umarım olur beklıyorumcanım adet tarihimiz aynı gün inşallah hamileyizdir test yapmaya korkuyorum, bi yandan da henüz kırmızılar gelmediği için seviniyorum bende uzun zamandır gebe kalamıyorum inşallah bu kez olur hakkımızda hayırlısı
Bende yine dayanamayıp yaptım kocaman bi negatifi gördüm yineBende hüsrana uğramayım diye yapmıyorum hala umarım olur beklıyorum
Keşke yapmasaydın ben hala yapmıyorum adet oldunmu ben olmadım beklıyorum öyleBende yine dayanamayıp yaptım kocaman bi negatifi gördüm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?