gebelik belirtisimi ??

huzur61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
61
11
3
32
Merhaba. 2 haftadir yoğun akinti geliyor kokusuz şimdi ise sarimsi akinti geliyor. 1 hafta once pembe akinti geldi. Mide bulantısı gaz sancısı göğüslerde şişkinlik var . Bunlar gebelik belirtisimi.adetime 5 gün var

Adetime 5 gün var ama normal mi peki
Sırt ağrısı bel ağrısı hepsi var

Psikolojik olabilir belki idrar testinde çıkar bi dene

Adete 5 gün varsa 2 hafta önceden gebelik belirtisi başlamaz ki. Başka bir sorun olmasın?

Evet gebelik belirtisi test yap bence çıkar

Enfeksiyon olabilmesi bence daha muhtemel. Yerleşme yeni gerçekleşmiştir gebelik olsa bile. O da bulantı yapacak kadar hormonları yukseltmez henüz
EEnfeksiyon durumda gebelik daha zor gerçekleşir. Önce bir doktora git enfeksiyon , mantar gibi bir ddurum oolmadığından emin ol. Varsa tedavi ol. Sonra çalışmalara devam et. Yoksa boşa kürek cekme ihtimalini yüksek.

Korunmuyorsan gebelik ihtimalin her zaman var ama anlattıklarına göre psikolojik.Anlattığın belirtiler 6. haftada başlıyor.

Gebelik belirtileri hemen baslamaz canim.hamilelik var mi yok mu bilemem ama belirtiler 5-6 haftadan sonra basliyo

Normalde böyle şeyler olmuyo yarın kan testi yaptircam zaten. Kaşıntı yok yanma yok kokusuz geliyo akintilar.

Canım, benim de 5 Mart bat. 1 haftadır aynı belirtiler bende de var. Bel ağrısı ve göğüs hassaslığı çok fazla. Sarı kokusuz akıntı. Ve acayip çok rüya görüyorum ilginç ama bu da mı belirti acaba diyorum :)

Canim olabilir sende kan testi yaptırsana varsa çıkar diyorlar. Ben emin olmak için diğer gebeliğimi anlamadan düştü oyuzden dikkat ediyorum ilk defa böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…