Kayboldu kız canım ya
Yok canım olmadım olacak gibi belirtide yok ben hiçbişey anlamadım normalde bikaç gün önceden kasık ağrılarım olurdu ha oldum ha olucam derken gelirdi kırmızılar, ama bu ay çok tuhaf canım çift çizgi çıkıcak sandım ama yanıldımKeşke yapmasaydın ben hala yapmıyorum adet oldunmu ben olmadım beklıyorum öyle
Canım ben hamileyim aksam üstü test aldım çift çizgi şokk direk acile 846 cıktı değerim bekleme sende darısı basınaYok canım olmadım olacak gibi belirtide yok ben hiçbişey anlamadım normalde bikaç gün önceden kasık ağrılarım olurdu ha oldum ha olucam derken gelirdi kırmızılar, ama bu ay çok tuhaf canım çift çizgi çıkıcak sandım ama yanıldım
Ayyy canım inan çok ama çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah nekadar güzel bi haber verdinCanım ben hamileyim aksam üstü test aldım çift çizgi şokk direk acile 846 cıktı değerim bekleme sende darısı basına
Sağol cnm hele biz uzun uğraşların sonucu sabrımızın mükafatını aldık.Allah sanada nasip etsin biraz daha bekle geç döllenmede olabilir inş şeninde vardır.benim 4gün öncesinden lekelenmem oldu sadece bi damla bide gercekden hissediyorsun.acile git olmadı kan da hemen çıkıyorAyyy canım inan çok ama çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah nekadar güzel bi haber verdinbenden bişey çıkmaz canım sanmam henüz olmadım ama hamile olsaydım dün teste çıkardı ama
Canım tam olarak nasıldı lekelenmen belli belirsiz kahvrengimi? Sende de sarı akıntılar vardı dimi? (Buarada hala olmadım) inşallah canım yaSağol cnm hele biz uzun uğraşların sonucu sabrımızın mükafatını aldık.Allah sanada nasip etsin biraz daha bekle geç döllenmede olabilir inş şeninde vardır.benim 4gün öncesinden lekelenmem oldu sadece bi damla bide gercekden hissediyorsun.acile git olmadı kan da hemen çıkıyor
pazartesiyi bekle cnm gelmezse dr git benceTekrar test yaptım yine negatif off anlamadım ki ne hamilelik var ne adet geliyo sıkıldım ya
Yapacak bişey yok zaten zaten olsa çıkardı başka sebepten gecikme yaşıyorum hayırlısı olsun :)pazartesiyi bekle cnm gelmezse dr git bence
Kayboldu kız canım ya
Sen regl oldun mu canim?Tekrar test yaptım yine negatif off anlamadım ki ne hamilelik var ne adet geliyo sıkıldım ya
Yok canım hala olmadım pazartesine kadar olmazsam kan testi yaptıracam inşallah başka bişeyden gecikme olmamıştırda idrarda çıkmayan kanda çıkar innnşallaahhSen regl oldun mu canim?
Belki.idrar testi icin erkendir.Olmadiysan birde kan testi yaptir
Olsun kuzum herkesde farkli olabilir gebelik etkileri.Insallah senin guzel haberinle mutlu.oluruzYok canım hala olmadım pazartesine kadar olmazsam kan testi yaptıracam inşallah başka bişeyden gecikme olmamıştırda idrarda çıkmayan kanda çıkar innnşallaahhama hiç öyle kasık agrısı gögüslerde hassasiyet falan hiç bişey yok
İnşallah canım benim valla kırmızılar heran gelicek diye ödüm kopuyoOlsun kuzum herkesde farkli olabilir gebelik etkileri.Insallah senin guzel haberinle mutlu.oluruz
İnşallah canım benim valla kırmızılar heran gelicek diye ödüm kopuyo
Hayırlisi olsun.kuzum.Üzülme :)Bu akşam adet oldum malesef
Amin canım hayırlısı artık önümüzdeki maçlara bakıcamHayırlisi olsun.kuzum.Üzülme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?