• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtisimi ??

İdrar testi yaptım hafif çıktı emin olmak için gidim diyorum çünkü okudum çıkınca bile olmaya biliyor okudum burdan oyuzden kan testi kesin sonuç

İdrar testi yaptım hafif çıktı emin olmak için gidim diyorum çünkü okudum çıkınca bile olmaya biliyor okudum burdan oyuzden kan testi kesin sonuç
Çok erken ama İkinci çizgi silikmi çıktı canım? Ayrıca akıntının rengi hafif yeşilimsi sarımı?

Erken ama sordum kan testi yaptırsana dediler. Emin ol düşüncegine. 2 sinin ortası rengi sarimsi gibi de yeşilimsi gibide.

Mide bulantım sirt bel agrisi var göğüste şişlik geçmedi hala var bu normal mi peki. Gözlerimde sarılık var hamile olan arkadaşlarım hamilesin diyolar

Yeşilimsi akıntı enfeksiyona işaret canım bildiğim kadarıyla.. Ama gebelik testinde silik çizgi varsa yarın sabah bi kan ver istersen..

Erken ama sordum kan testi yaptırsana dediler. Emin ol düşüncegine. 2 sinin ortası rengi sarimsi gibi de yeşilimsi gibide.
Canım benim adetimede 3 gün var ama sarımsı yeşilimsi akıntı geliyo ve enfeksiyondan kaynaklanıyo diye biliyorum oyüzden umutlanmıycam derken sen 5 gün kalası silik çizgimi gördüm diyince test yapasım geldi

Bişey daha sorcam idrarım koyulasti sizce test yapsam sonuç cikarmi
Merhaba.Herkesin farkli oluyor sanirim.Bazi arkadaslar 5 yada 6 haftadan sonra belirtiler olur demis ama bu herkes icin gecerli degil.Mesela benim göguslerimde cok aci agri oldu.Halsizlik bulanti vardi.Akintida olmustu.Kan testi yaptirdim pozitif cikti.Adetime 1 hafta dan fazla vardi yanlis hatirlaamiyorsam.Doktora gittim ultrosonla henuz gebelik kesesi gorunmuyor dedi.1 hafta sonra cagirdi.Bu kez gorunmustu 5 haftalik hamilesiniz dedi.Gebe olma ihtimalin yuksek derim ben.

Merhaba.Herkesin farkli oluyor sanirim.Bazi arkadaslar 5 yada 6 haftadan sonra belirtiler olur demis ama bu herkes icin gecerli degil.Mesela benim göguslerimde cok aci agri oldu.Halsizlik bulanti vardi.Akintida olmustu.Kan testi yaptirdim pozitif cikti.Adetime 1 hafta dan fazla vardi yanlis hatirlaamiyorsam.Doktora gittim ultrosonla henuz gebelik kesesi gorunmuyor dedi.1 hafta sonra cagirdi.Bu kez gorunmustu 5 haftalik hamilesiniz dedi.Gebe olma ihtimalin yuksek derim ben.
Akıntının rengi nasıldı canım?

Merhaba. 2 haftadir yoğun akinti geliyor kokusuz şimdi ise sarimsi akinti geliyor. 1 hafta once pembe akinti geldi. Mide bulantısı gaz sancısı göğüslerde şişkinlik var . Bunlar gebelik belirtisimi.adetime 5 gün var

Şundan eminim ki testte pozitifi gormek ďışında hicbiri hamilelik düsündürmemelidr..
Bu belirtilerden çok yipranan biri olarak sevgiler

Akıntının rengi nasıldı canım?
Benim cok stresli üzücü bir donemimdi canim.Cok net hatirlamiyorum sarimtrak di sanirim.Adetime vardi ama ben gogsumcok acidigi icin genel cerrahiye gitmistim hatta bir sorun mu.var diye.Doktor meme kanseri taramasi icin gogus ultrosunu isteyince,,icgudusel herhalde annelik hissi bir test yaptirayim dedim gebelik suphm vardi.Kan testi yaptirmistim

Şüphe insanı öldürür derler ya. Bi kere dusuk yaptim canım oyuzden varsa bilim diye ilk Seda bu ay böyle şeyler oldu oyuzden diğeri anlamadan düştü. İnsan kaldıramıyor. Hamilelik istiyorum var yada yok onu öğrenmek için soruyorum. Psikolojik olan takan birisi değilim allahın takdiri vardır onunda bi zamanı öyle düşünüyorum

Benim cok stresli üzücü bir donemimdi canim.Cok net hatirlamiyorum sarimtrak di sanirim.Adetime vardi ama ben gogsumcok acidigi icin genel cerrahiye gitmistim hatta bir sorun mu.var diye.Doktor meme kanseri taramasi icin gogus ultrosunu isteyince,,icgudusel herhalde annelik hissi bir test yaptirayim dedim gebelik suphm vardi.Kan testi yaptirmistim

Hamile insanlar da hamilesin sen diyolar. Göğüslerimde damarlar çıkmış gözlerimde sarılık varmış onlar da öyle öğrenmiş. İster istemez acaba mi diyorum

Herşeyde bir hayır vardır derlerya canım bak üzüldüğün dönem mutlu haber almışın çok sevindim darısı bizlerin başına bende uzun zamandır o anı bekliyorum şuan adetime 3, hatta 2 gün kaldı ama korkuyorum test yapmaktan , arkadaş silik çizgiyi gördüm diyince umutlandım yapsam mı diye başka belirti falan yok bende ama

Hamile insanlar da hamilesin sen diyolar. Göğüslerimde damarlar çıkmış gözlerimde sarılık varmış onlar da öyle öğrenmiş. İster istemez acaba mi diyorum
Canim goguslerde damarlar belirginlesiyor gogusler hasssaslasiyor aciyor.Gogus uclarida daha belirgin hal aliyor.Halsizlik ve yorgunlukda var mi?inan bende oldu hepsi.Daha adetime vardi ustelik bir hafta kala yaptirdim kan testini.Insallah hamilesindir.Rabbim gonlune gore versin

Herşeyde bir hayır vardır derlerya canım bak üzüldüğün dönem mutlu haber almışın çok sevindim darısı bizlerin başına bende uzun zamandır o anı bekliyorum şuan adetime 3 hatta 2 gün kaldı ama korkuyorum test yapmaktan , arkadaş silik çizgiyi gördüm diyince umutlandım yapsam mı diye başka belirti falan yok bende ama
Hic korkma canim.Benim 1 hafta kala cikti.Gidip kan testi yaptirip rahatlayabilirsin cikiyor kanda.Keske canim beni kinayacaksiniz blki ama ben aldirmak zorunda kaldim bebegimi :(
Insallah sizlere nasip etsin Allahim

Canim goguslerde damarlar belirginlesiyor gogusler hasssaslasiyor aciyor.Gogus uclarida daha belirgin hal aliyor.Halsizlik ve yorgunlukda var mi?inan bende oldu hepsi.Daha adetime vardi ustelik bir hafta kala yaptirdim kan testini.Insallah hamilesindir.Rabbim gonlune gore versin

Canım silik çizgi çıkmış bence sen sabah hemen git beta hcg yaptır kesin sonuç zaten belli olur enazından emin olursun buarada ateşin kaç ölçtünmü hiç

Back