Gebelik belirtisimi

sbdvav

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2024
18
1
1
Merhaba kızlar 26 kasımda regl oldum 27.günde genelde 26 27 28 en fazla 31. Gün regl oluyorum bir kaç aydır 26 gündü geçen ay 27. Günde oldum 1 yıldır evliyim eşim askeri personel olduğu için zaten çok beraber kalamıyoruz neyse bu ay beraberkende bebek olsun diye korunmayalım dedik 3 5 gün önce kasıklarımda ağrı batma gibi şeyler yaşadım oturup kalkarken vs birde 2 gün önce eşimle beraberliğimizde sağ kasığımda acayip acı hissettim ama bir kaç saniye içinde ağrı azaldı ama geçmedi sonra dünde yine birlikteliğimiz oldu acı olmadı 2 3 gün öncesinde göğüs hassasiyetim başladı çok değil dokunduğumda acı hissediyorum birde adet olacakmışım gibi ağrım var aslında akıntı yaşarım sürekli ama bu ay nerdeyse hiç akıntım olmadı kasık batmalarım adet ağrısı gibi ağrım olmaya başladığından beri yok gibi bişey sadece dün gece mutfakta tezgaha dayandım o sırada acı hissettim sizce bu yaşadığım durum nedir daha önce yaşayan varmı aranızda lütfen yardımcı olun

Canım ben anlamadım beklenen adet nedir ? Ne zaman yumurtlama oldu veya şüpheli ilişki üzerinden ne kadar geçti

Canım ben anlamadım beklenen adet nedir ? Ne zaman yumurtlama oldu veya şüpheli ilişki üzerinden ne kadar geçti
26 kasımda regl oldum ve biter bitmez bebek istediğimiz için başladık yumurtlama günü nedir inan bilmiyorum 27.günde regl oldum yumurtlama günü ne zamandır bilmiyorum sonrası yazdığım gibi

26 kasımda regl oldum ve biter bitmez bebek istediğimiz için başladık yumurtlama günü nedir inan bilmiyorum 27.günde regl oldum yumurtlama günü ne zamandır bilmiyorum sonrası yazdığım gibi
Büyük ihtimal yumurtlama zamanın canım. 15.gün oluyor çünkü adetten itibaren değerlendirin

26 sında regl olduysan 26 aralık ortalama regl tarihin. Sen her günü değerlendirsen bile şuan çok çok erken. En iyi ihtimal ile aralık 20 den sonra öğrenebilirsin

Büyük ihtimal yumurtlama zamanın canım. 15.gün oluyor çünkü adetten itibaren değerlendirin
Daha önce böyle bişey yaşamadığım için bilemiyorum hala adet ağrısı gibi devam ediyor 3 gündür filan yumurtlama ağrısımıdır bu

26 sında regl olduysan 26 aralık ortalama regl tarihin. Sen her günü değerlendirsen bile şuan çok çok erken. En iyi ihtimal ile aralık 20 den sonra öğrenebilirsin
21i 22si regl tarihim böyle belirtiler yaşayanlar vardır diye düşündüm ondan sorayım dedim canım daha önce sürekli takip ediyordum bu konuları psikolojik yaşayan filanda çok olmuş inşallah benim psikolojik değildir

Kızlar lütfen yaşadıysanız yada fikriniz varsa yorumlarda belirtin
Öncelikle inşallah beklenen haberi alırsınız benimde normalde adet öncesi akıntım olurdu bu ay 2 gün geçti ama hiç akıntı olmadı ve sizin yaşadığınız gibi kasık batmaları yaşıyorum test yapmayada korkuyorum açıkcası :))

Reactions: Neh
Yani 2.ihtimal de adet biter bitmez yumurtlama olduysa gebelik ihtimali vardır
Hiç akıntımda yok her ay biter bitmez akıntım olurdu hatta bittiğini ordan anlardım tam bittiğini ama bu seferde hiç olmadı son ilişkiden 3 gün sonra zaten kaşık ağrılarım başladı inşallah öyledirde psikolojik değildir ilk defa korunmadığımız içinde bunlar gerçekleşebilirmi acaba bilgin varmı canım

Bendede sıfır akıntı aynı durumdayız benim reglime daha 10 gün var ama bugün erken gebelik testi almayı düşündüm ama burdada okuduğuma göre sonuç vermez erken diyorlar kimisininde sonuç vermiş hemen bilmiyorum kafam karışık

Bence test yapmalısınız:)

Bence biraz sabret tabi zor biliyorum ama daha çok erken en azından adete bir iki gün kala daha doğru sonuç verir diye düşünüyorum

Korunmayı bırakınca sanırım vücut tepki veriyormuş. Ovülasyon testi yapmıyorsun sanırım canım.
Bende mesela birliktelik sonrası ağrı başlamamıştı belki bu da psikolojiktir

Yok yapmıyorum o testide burdan öğrendim ama 3 gündür adet olacakmış gibi ağrım gelip gidiyor ara ara bilemedim

Kasık batmaları ve acı hissini bende yaşadım gebelik belirtisi oluyor genelde

Kasık batmaları ve acı hissini bende yaşadım gebelik belirtisi oluyor genelde
Ne kadar süre sonra yaşadınız acaba hatırlıyormusunuz artık kafayı yiycem regl ağrısı gibi ağrım var diyorum kaşık batmalarım var diyorum psikolojikmi diyorum ilk defa korunmayı bıraktığımız içinmi diyorum düşün düşün hep böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…