Ne kadar süre sonra yaşadınız acaba hatırlıyormusunuz artık kafayı yiycem regl ağrısı gibi ağrım var diyorum kaşık batmalarım var diyorum psikolojikmi diyorum ilk defa korunmayı bıraktığımız içinmi diyorum düşün düşün hep böyle
Canım paylasimini yeni gördüm son durum nedir?Bir de gebelik testini iyi seç markasınal iyi bak ve artımed alma sakın hayallerimle oynadı o test,buradan okuduğum kadarıyla pek çok kişiye de aynı yapmis
Öncelikle inşallah beklenen haberi alırsınız benimde normalde adet öncesi akıntım olurdu bu ay 2 gün geçti ama hiç akıntı olmadı ve sizin yaşadığınız gibi kasık batmaları yaşıyorum test yapmayada korkuyorum açıkcası :))
Test yaptınız mı benim de adetime 5 6 gün var bu ay çok değerlendiremedik ama yumurtlama akintimin geldiği gün birliktelik oldu ertesi gün hatta kadın doğum da randevum vardı sol tarafımdaki yumurta sayısı çok fazla dedi sağ taraf normal dedi neyse 2 gündür kasigimin sağ tarafinda bı ağrı ve dünden beri sadece göğüs uçlarımda yoğun bir ağrı var bir tane oğlum var ona bı kerede hamile kalmıştım birde düşüğüm var şimdi 3 aydır korunmayı bıraktık fakat hamile kalamadim bakalım bu ay ne olur