• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi

Balimmo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2020
8
1
1
35
Merhaba arkadaslar ayni durumu yasayan varmi merak ediyorum 25 mart adet oldum adet dongum 32 adetime 8 gun gecti ve cuma gunu 1 damla kan geldi ve bugunde tekrar kanamam var sizce yerlesme kanamasi midir ki 8 gun gectikten sonra olabiliyor mu yerlesme kanamasiysa bile yarin doktora gidicem kanda belli olur mu idrar testi negatif cikmisti da

Yerleşme kanaması adet döneminden önce olur. Mesela hamile kaldığınızdan 15 gün sonra falan. Muhtemelen farklı bir durumdur. Belki de hamilesinizdir fakat yerleşme kanaması değil.

Tesekkur ederim kizlar buraya yaziyorum ayni durumu yasayanlara en azindan faydam olur belki doktor rahim duvarin ince dedi sanki adetin cok uzun surmeyecek gibi sanki adetin bitmek uzere giji dedi ultrasonla baktiginda bi gebelik varsada simdi gorulmez dedi hormon testi troit fln bakilcak dedi 2 hafta sonra icin tekrar cagirdi bakalim hayirlisi yorumlariniz icin tesekkurler

Keşke kan testi yaptırsaydınız, forumda doktorun bu şekilde hamile olduğunu zannetmiyorum demesinden sonra hamile olduğunu öğrenen kadın vardı:) İnşallah gönlüne göre olur

Keşke kan testi yaptırsaydınız, forumda doktorun bu şekilde hamile olduğunu zannetmiyorum demesinden sonra hamile olduğunu öğrenen kadın vardı:) İnşallah gönlüne göre olur
Cok tesekkur ederim aslinda aklima geldi ama doktor gorunmez dedigi icin cok heveslenmiim dedim zaten suan da dedigi gibi kanama cok azaldi bitti bitcek 3 gun normal geldi ama umutlanip genede kendimi kandirmamaya calisyorum bakalim canim allah herkesin gonlune gore versin insallah cok saol

Back