• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi?

Khalessii

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
128
53
28
29
Kızlar hepinize selam bu ay 2 gün reglim gecikti ve süt gibi beyaz sıvı akıntı geliyor sağ kasıkta arada batmalar yasiyorum sizce gebelik belirtisi olabilir mi? Yaşayan varsada tecrübelerini paylasirsa cok sevinirim

İnşallah kuzum insallahh şeffaf ve uzayan bi akıntıysa oda gebelik belirtisi diye biliyorum senin ne kadar gecikti

Bnm de 7 8 gun var aynen bende de beyaz sivi akintisi var

İnşallah kuzum insallahh şeffaf ve uzayan bi akıntıysa oda gebelik belirtisi diye biliyorum senin ne kadar gecikti
4 gün geçti ama ben geç yumurtladım. 26. Gün şu an 32. Gün bitiyor. Yumurtlamadan 10 gün de kanda çıkıyormuş yani 36_37. Günleri bekleyeceğim. Gebelik yoksa da 40. Gün adet olmam lazım yani 12. Gün gecikme de.. Yumurtlama ile adet arası 14 günmüş

4 gün geçti ama ben geç yumurtladım. 26. Gün şu an 32. Gün bitiyor. Yumurtlamadan 10 gün de kanda çıkıyormuş yani 36_37. Günleri bekleyeceğim. Gebelik yoksa da 40. Gün adet olmam lazım yani 12. Gün gecikme de.. Yumurtlama ile adet arası 14 günmüş
İnşallah hamişizdir canım 1 hafta sonraa mutlaka yazalim

Bence hic alma dost tavsiyesi ben cok dustum ohataya ve hep husran en azindan regl gununu bekle canim
Biz geri cekme yontemiyle korunuoduk . Bikac defa adetim gecikince bile test yaptm 😁😁 sanki test yapmamizi beklio bu regl . Yapinca da hemen gelio. Tutmya calisiorm azami derecde .ii dayaniorm valla

Biz geri cekme yontemiyle korunuoduk . Bikac defa adetim gecikince bile test yaptm 😁😁 sanki test yapmamizi beklio bu regl . Yapinca da hemen gelio. Tutmya calisiorm azami derecde .ii dayaniorm valla
Bizde oyle korunuyoduk son 2 aydir korunmuyoruz bende yaşamıştım 2 gun reglim gecikti test yaptim 10 dakika snra kirmizilari gordum komik ve üzücü 😀

Bizde oyle korunuyoduk son 2 aydir korunmuyoruz bende yaşamıştım 2 gun reglim gecikti test yaptim 10 dakika snra kirmizilari gordum komik ve üzücü 😀
Ben tek kirmizi cizgi belirince amaan diye direk cope atiodum. Aksamina oluodm

Benim de bata 5 günüm var aşırı derecede bel ağrım var adet olucakmış gibi normalde böyle olmaz hiç umarım hamileyizdir hepimiz 🤰
İnslalahh canim ya kimsede tecrübesini paylaşmıyor malesef. Gecen ay bnde senin gibiydim kanamam cok az geldi bu ayda gelmedi

Back