Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canım ya ama senin 1 hafta varmis sana zamanda gecmezBnm de 7 8 gun var aynen bende de beyaz sivi akintisi var
Malesef aynen olee. Gunleri kovaliyorm resmeninsallah canım ya ama senin 1 hafta varmis sana zamanda gecmez
4 gün geçti ama ben geç yumurtladım. 26. Gün şu an 32. Gün bitiyor. Yumurtlamadan 10 gün de kanda çıkıyormuş yani 36_37. Günleri bekleyeceğim. Gebelik yoksa da 40. Gün adet olmam lazım yani 12. Gün gecikme de.. Yumurtlama ile adet arası 14 günmüşİnşallah kuzum insallahh şeffaf ve uzayan bi akıntıysa oda gebelik belirtisi diye biliyorum senin ne kadar gecikti
Bence hic alma dost tavsiyesi ben cok dustum ohataya ve hep husran en azindan regl gununu bekle canimMalesef aynen olee. Gunleri kovaliyorm resmenbugun gidip test alsam mi acaba dedim. Ama azcik tembellik azcik da korktm gitmedim
İnşallah hamişizdir canım 1 hafta sonraa mutlaka yazalim4 gün geçti ama ben geç yumurtladım. 26. Gün şu an 32. Gün bitiyor. Yumurtlamadan 10 gün de kanda çıkıyormuş yani 36_37. Günleri bekleyeceğim. Gebelik yoksa da 40. Gün adet olmam lazım yani 12. Gün gecikme de.. Yumurtlama ile adet arası 14 günmüş
Biz geri cekme yontemiyle korunuoduk . Bikac defa adetim gecikince bile test yaptmBence hic alma dost tavsiyesi ben cok dustum ohataya ve hep husran en azindan regl gununu bekle canim
Bizde oyle korunuyoduk son 2 aydir korunmuyoruz bende yaşamıştım 2 gun reglim gecikti test yaptim 10 dakika snra kirmizilari gordum komik ve üzücüBiz geri cekme yontemiyle korunuoduk . Bikac defa adetim gecikince bile test yaptmsanki test yapmamizi beklio bu regl . Yapinca da hemen gelio. Tutmya calisiorm azami derecde .ii dayaniorm valla
Ben tek kirmizi cizgi belirince amaan diye direk cope atiodum. Aksamina oluodmBizde oyle korunuyoduk son 2 aydir korunmuyoruz bende yaşamıştım 2 gun reglim gecikti test yaptim 10 dakika snra kirmizilari gordum komik ve üzücü![]()
Peki canım buralardayım haberleşirizİnşallah hamişizdir canım 1 hafta sonraa mutlaka yazalim
İçinde minik bi heycan olmasi umudu çok güzel bi duygudur bizde malesef bu konuda sabırsızAcaba biz niye bu kadar sabirsz yaratildik cok merk ediyorm![]()
Aynen ya sorma benim de bata 5 günüm var ama dayanamayıp test yaptım negatif tabiki yineAcaba biz niye bu kadar sabirsz yaratildik cok merk ediyorm![]()
İnslalahh canim ya kimsede tecrübesini paylaşmıyor malesef. Gecen ay bnde senin gibiydim kanamam cok az geldi bu ayda gelmediBenim de bata 5 günüm var aşırı derecede bel ağrım var adet olucakmış gibi normalde böyle olmaz hiç umarım hamileyizdir hepimiz![]()
Oyy insllh yaa. Gunden gune bedenimiz degisio malaesefBenim de bata 5 günüm var aşırı derecede bel ağrım var adet olucakmış gibi normalde böyle olmaz hiç umarım hamileyizdir hepimiz![]()