Gebelik Belirtisi

MerakRkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
94
111
93
30
  1. Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. 6 aylık evliyim ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Bir sorun yok doktorun dediğine göre. Her ay hamilelik belirtileri görüyorum ama sonuç hep negatif sanırım psikolojik. Bu ay daha az belirtilerim var. Belim iki gündür çok ağrıyor ve göğüslerim çok hassas dokununca ağrıyor. Midem bulanmıyor ara ara oluyor ama adet döneminde genelde oluyor öyle. Kasıklarım ara ara ağrıyor şiddetli olmamakla birlikte. Geçen aylarda daha çok ağrım olurdu. Akıntım olur normlde az da olsa illaki olur ama bu ay hiç akıntım yok iltihap vardı geçen ay ondan akıntım olmuyordu ama ilaç kullandım çok şükür şuan iyiyim ama yinr akıntım yok. Adetime iki gün var. Şimdi sizce ben hamile olabilir miyim bu ay. Bel ağrısı ve göğüs şişkinliği ve hassaslığı belirtileriyle. Soruma cevap alabilirsem çok sevinirim çok merak içindeyim çünkü

Bugün 14:38Şikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

Cnm belirtiler yanıltıcı oluyor ben aşırı gögüs hassasiyetinden şüpelenmiştim çünkü normalde olmazdı adetine 2 gün varsa idrar da çıkar şuan erken gebelik testi alıp yapabilirsin

Cnm belirtiler yanıltıcı oluyor ben aşırı gögüs hassasiyetinden şüpelenmiştim çünkü normalde olmazdı adetine 2 gün varsa idrar da çıkar şuan erken gebelik testi alıp yapabilirsin
Benim de normalde göğüsler acımaz ama bu ay öyle oldu bi de sabah ilk defa namaz kılana kadar alnım ter içinde kaldı bi hararet bastı ve midem bulandı. Hala bile açmışım gibi midem kazınıyor bunlar da psikolojikse artık hiç bir belirtiye inanmıycam sanırım

Çokta düşünmemeye çalıs mümkün olmuyo biliyorum ama beklemekten başka yapıcak birşey yok kaç günün var

Çokta düşünmemeye çalıs mümkün olmuyo biliyorum ama beklemekten başka yapıcak birşey yok kaç günün var
Bugün adet olmam gerekiyor. Erken gebelik testi değil de normal gebelik testi var bende acaba adetten kaç gün sonra test yapsam

Ben 2 gün kala erken gebelikle öğrendm normal gebelik testide yaptım çok silikte olsa ondada çıkmıstı

merhaba ben bugün üye oldum benim sat 2 mart tı 18 marttan beri göğüslerinde hasssasiyet ve dolgunluk var sol kasitla batma ve bel ağrısı var çok başım ağrıyor ve çok hafif nadir olan mide bulantim var adetime daha 8 gün var bu belirtiler psikolojik6 olabilir mi

Merhaba canım belirtiler bana kalırsa psikolojik oluyor. Çünkü bu kadar belirti için bence erken. Ama erken döllenme de olabilir belki. Çok düşünmemeye çalış her ne kadar zor olsada. Adetin geçmesi önemli gecikme olursa o zaman şüphelenenilirsin. Hatta bazen kendimi hamile zannettiğim için bile bir kaç gün adetim gecikiyor. Test yapıp olmadığımı anladığım gün adet oluyorum. Beynimiz vücumuzla nasıl da oynuyor

mesajlarınızı okudum da acaba belirtileriniz doğru muymuş hamile misiniz

haklısın sanırım bende şuandan itibaren takmayıp kafamı başka şeylerle oyalacağım teşekkür ederim cevap verdiğin için

mesajlarınızı okudum da acaba belirtileriniz doğru muymuş hamile misiniz
Bu soru banaysa malesef hamile değilim. Tüm bu belirtilere rağmen adet oldum ve ben gebelik testi yapmayana kadar da adet olmuyorum. Yaşadığım bunca şey hamilelikten olmadığını öğrenir öğrenmez geçiyor. Psikoloji bu yüzden bu konuda bizi etkiliyormuş demek. Midem bulanıyor göğüslerde ağrılar bel ağrısı kasık sancısı baş ağrısı uyku hali iştahın açılması ve bunlar evlenmeden önce yoktu bebek yapmaya karar verdikten sonra oldu. Yapabiliyorsanız hiç düşünmeyin yoksa çok yıptanırsınız. Her seferinde bu sefer kesin var yoksa bunu ben asla yaşamazdım diyorum ama sonuç hep negatif.

psikoloji böyle bişey demek ki canım moral olarak mutlu ve kafan rahat olacak derlerdi hep bunun içinmiş demek ki.bazıları da tam ne zaman düşünmemeye başladım o zaman hamile kaldım derdi. Rabbim bu mübarek gün hürmetine hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebiş tüm isteyenlere bize

Amin inşallah cümlemize nasip olur

Ayni seyleri uc aydir bende yasiyorun hele bu ay kesin dedim adete uc var test yaprim kocaman tek cizgi cikti ama neden oluyor bu belirtiler gününde de yapiyoruz ama tutmuyor bi problemde yok anlamadim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…