• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Belirtisi

psikoloji böyle bişey demek ki canım moral olarak mutlu ve kafan rahat olacak derlerdi hep bunun içinmiş demek ki.bazıları da tam ne zaman düşünmemeye başladım o zaman hamile kaldım derdi. Rabbim bu mübarek gün hürmetine hayırlısıyla nasip etsin inşallah bebiş tüm isteyenlere bize :dua:
Amin inşallah cümlemize nasip olur
Canım eşin de baktırsın kendine sorun yoksa sabret ne zaman verirse Allah

Ayni seyleri uc aydir bende yasiyorun hele bu ay kesin dedim adete uc var test yaprim kocaman tek cizgi cikti ama neden oluyor bu belirtiler gününde de yapiyoruz ama tutmuyor bi problemde yok anlamadim gitti
bende var kanım 9 sanırım vücut kaldırmıyor 10 olduğunda hamile kaldım ama düşük yapınca 9 a düştü şimdide kanım yukselmiyor ama kaşık batması bu kadar6 başlaması ve göğüs siskinliginin bu kadar erken başlaması heyecanlandırdı beni bu mübarek günde çocuk isteyen herkese nasip etsin rabbim amin

bende var kanım 9 sanırım vücut kaldırmıyor 10 olduğunda hamile kaldım ama düşük yapınca 9 a düştü şimdide kanım yukselmiyor ama kaşık batması bu kadar6 başlaması ve göğüs siskinliginin bu kadar erken başlaması heyecanlandırdı beni bu mübarek günde çocuk isteyen herkese nasip etsin rabbim amin
Amin inşallah

Slm arkadaslar size birseyler sormak istiyorum benim adetimi 8martta oldum 22 mart iliski yasadim korunmasiz. 2 gun sonra gogus uclarim agrimaya basladi sizliyrlardi elimi vuramiyordum. Kasiklarimda agrilar oluyordu batma gibi sag sol araliklarla 5.gun bel agrim oldu 2 gu.n surdu egilemiy irdum belim otururken kalkarken cok agriyordu 2 gun surdu gecti goguslerimin uclarinin agrisi hafif ledi dolgunluk basladi asiri gaz siskinlik hazimsizlik mide eksimesi halsizlik bas agrisi huzursuzluk goguslerimdeki dolgunluk devam ediyor 3 gundur goguslerimin uclarindan icine dogru hafif hafif sizlama oluyor belimin agrisi tekrar basladi 2 gun oldu devam ediyor. Akintimda krem gibi beyaz sizce ha milelik belirtisimi bunlar ve gozlerde bulanik gormede var simdiden tesekkurler

Slm arkadaslar size birseyler sormak istiyorum benim adetimi 8martta oldum 22 mart iliski yasadim korunmasiz. 2 gun sonra gogus uclarim agrimaya basladi sizliyrlardi elimi vuramiyordum. Kasiklarimda agrilar oluyordu batma gibi sag sol araliklarla 5.gun bel agrim oldu 2 gu.n surdu egilemiy irdum belim otururken kalkarken cok agriyordu 2 gun surdu gecti goguslerimin uclarinin agrisi hafif ledi dolgunluk basladi asiri gaz siskinlik hazimsizlik mide eksimesi halsizlik bas agrisi huzursuzluk goguslerimdeki dolgunluk devam ediyor 3 gundur goguslerimin uclarindan icine dogru hafif hafif sizlama oluyor belimin agrisi tekrar basladi 2 gun oldu devam ediyor. Akintimda krem gibi beyaz sizce ha milelik belirtisimi bunlar ve gozlerde bulanik gormede var simdiden tesekkurler
Bendede aynı belirtiler vardı hamileyim adetime 15 gün varken farkettim

amiin canım benim. yolda yürürken hep hamişlere çocuklu kadınlara bakıyorum bize de nasip et Rabbim diyorum:dua:
Bilirim o duyguyu 1 sene boyunca baktım hep bana ne zaman nasip olacak dedim arkadaşlarımın çocukları oluyordu nazar değdirecem diye korkuyordum

1. Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacak. 6 aylık evliyim ve korunmamamıza rağmen hamile kalamıyorum. Bir sorun yok doktorun dediğine göre. Her ay hamilelik belirtileri görüyorum ama sonuç hep negatif sanırım psikolojik. Bu ay daha az belirtilerim var. Belim iki gündür çok ağrıyor ve göğüslerim çok hassas dokununca ağrıyor. Midem bulanmıyor ara ara oluyor ama adet döneminde genelde oluyor öyle. Kasıklarım ara ara ağrıyor şiddetli olmamakla birlikte. Geçen aylarda daha çok ağrım olurdu. Akıntım olur normlde az da olsa illaki olur ama bu ay hiç akıntım yok iltihap vardı geçen ay ondan akıntım olmuyordu ama ilaç kullandım çok şükür şuan iyiyim ama yinr akıntım yok. Adetime iki gün var. Şimdi sizce ben hamile olabilir miyim bu ay. Bel ağrısı ve göğüs şişkinliği ve hassaslığı belirtileriyle. Soruma cevap alabilirsem çok sevinirim çok merak içindeyim çünkü

Bugün 14:38Şikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla
Hepinize merhaba. Bende birilerine yardımcı olabilirim belki diye gebelik belirtilerini yazmak istedim. Hamile olduğumu yaklaşık 3 buçuk haftalıkken öğrendim benim tüm belirtilerin adet belirtilerinin aynısıydı. Adet sancısı dan daha şiddetli kasık ağrısı yaşadım ve hamile olduğuma ihtimal vermedim. İki gün gecikince test yaptım ve pozitifti. Adet belirtisinden tek farklı belirtim üşümek t oldu. Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatır umarım. Fakat tek tavsiyem hayatinizi çocuğum olmalı diye yaşamayı. Normal bir hayata sahip olursanız günümüz tıp teknolojilerinde çocuğunuzun olmaması çok düşük ihtimal. Sadece stresten uzak olmak mühim. Hepinize dualarimla...

Back