- 14 Aralık 2017
- 17
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Minikceren
-
Amiin sagolun Allah razi olsunİdrar yanması genelde enfeksiyondan olur, Rabbim gönlüne göre en hayırlı zamanda versin
Yani durduk yerede yanmam olabiliyor ilk defa böyle bisey yasiyorum gebelik belirtisi degil yaniİdrar yaparken yanma sistit,enfeksiyon belirtisidir. Daha fazla ilerlemeden doktora görünün bence. Çünkü bu durumlarda gebeliğe engel olabilir.
Sabah ac karninana versen daha iyi olur diger degerlere de bakarlar saglik ocaginda sabah 10a kadar kan aliyorlarKan testi için sabah akşam aç tok fark eder mi acaba işten çıktım eve giderken bir klinikte yaptırsam olur mu
Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildirBen eczaci teknisyeniyim bence hamilesin ama 2-3 Gün sonra tekrar yap hatta kan versen daha net olur :)
bişey yoktur kızz kafana takma herşeyi öyle gmzün aydın allah kucağında görmeyi nasip etsin inş :)Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildirçok erken olduğu için görünmemiştir.
Genelde 5 haftadan sonra daha net olur iyi düşün iyi olsun canim korkma Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin ❤Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildirçok erken olduğu için görünmemiştir.
Bu arada benim adetimde iki gün gecikti bugün kafami kaldiramiyorum pskolojik mi bilmiyorum ama insallah hasta olmam :)Evet Hamileymişim :) kan testide yaptırdım 355 çıktı oran dr.a adetimin üzerinden 6 gün geçince gittim ama kese 1 kez göründü ki kesin değil dr. 10 gün sonra tekrar gel dedi inşallah boş gebelik değildirçok erken olduğu için görünmemiştir.
inşallah canım sende iyi haberlerle gel :) ben yerinde olsaydım dayanamazdım gider hemen kan testi yaptırırdım sendeki cesarete hayran kaldımBu arada benim adetimde iki gün gecikti bugün kafami kaldiramiyorum pskolojik mi bilmiyorum ama insallah hasta olmam :)
Daha önce bi cok defa verip sonuc olumsuz olunca artik kan vermiyorum canim daha sabirliyim artik :)))inşallah canım sende iyi haberlerle gel :) ben yerinde olsaydım dayanamazdım gider hemen kan testi yaptırırdım sendeki cesarete hayran kaldım
Sabrının sonu selamet olur inşallah canımmm :)Daha önce bi cok defa verip sonuc olumsuz olunca artik kan vermiyorum canim daha sabirliyim artik :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?