- 14 Aralık 2017
- 17
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi Minikceren
Insallah canim dua et bana :)Sabrının sonu selamet olur inşallah canımmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim dua et bana :)Sabrının sonu selamet olur inşallah canımmm :)
3 haftalik hamişim bende ama benimde kesem gözükmedi kan verdim orda cıktı haftaya tekrar gidecegiminşallah canım sende iyi haberlerle gel :) ben yerinde olsaydım dayanamazdım gider hemen kan testi yaptırırdım sendeki cesarete hayran kaldım
Ayyyy gözün aydın canım çok sevindim valla inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah bizede nasip etsinnn :) haftaya bile görünmeyebilir kesen canım en az 5 6 haftalık olman gerekiyor görmedin diye korkma sakın daha çok küçük bebişin :)3 haftalik hamişim bende ama benimde kesem gözükmedi kan verdim orda cıktı haftaya tekrar gidecegim
Amiiin Allah isteyen herkese nasip etsin :)) evet ama biran önce gözüksün içim rahat etsin istiyorum :)))Ayyyy gözün aydın canım çok sevindim valla inşallah sağlıkla kucağına alırsın allah bizede nasip etsinnn :) haftaya bile görünmeyebilir kesen canım en az 5 6 haftalık olman gerekiyor görmedin diye korkma sakın daha çok küçük bebişin :)
çok acelecisin kız şükret bak bebeğin tutunmuş sana ne güzel daha ne istiyon :) 9 ay nasıl beklicenAmiiin Allah isteyen herkese nasip etsin :)) evet ama biran önce gözüksün içim rahat etsin istiyorum :)))
kiz ne güldüm tezcanliyim napiyim :))))çok acelecisin kız şükret bak bebeğin tutunmuş sana ne güzel daha ne istiyon :) 9 ay nasıl beklicen
Yemegim var :))) kolay geksin canimÖnemli olan yaş değil tecrübedir yavrumm ay neyse çok edebiyat yaptım yemek yapmam lazım kocam gelcekk
sağol canım :)Benim
Yemegim var :))) kolay geksin canim