• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtisi mi?

İnşallah güzel haber alırsınız ama sonuç doğru değildir benim de tahmini yumurtlama günüm 19 20 Şubat test yapıyorum dün ve bugün iki çizgi çıkıyor sizinde benek varsa bi kaç gün sonra çıkabilir
Bundan anladığım kadarıyla yumurtlama gününden 14 15 gün sonra çıkmış sizde bende de 14 gün geçmesi için mart 8 de felan olmamız lazım oda zaten adetimin 2.gününe denk geliyor beklicez mecbur

Bundan anladığım kadarıyla yumurtlama gününden 14 15 gün sonra çıkmış sizde bende de 14 gün geçmesi için mart 8 de felan olmamız lazım oda zaten adetimin 2.gününe denk geliyor beklicez mecbur
Evet aynen 15 gün olmuştur. Sen en son ne zaman regl oldun ya da yumurtalama biliyormısun
Belirtilere bakma hiç bende de hiç kanama olmadı saddce regl ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor başka birsey yok

Evet aynen 15 gün olmuştur. Sen en son ne zaman regl oldun ya da yumurtalama biliyormısun
Belirtilere bakma hiç bende de hiç kanama olmadı saddce regl ağrısı gibi kasıklarım ağrıyor başka birsey yok
Canım 11 Şubat reglim. Yumurtlama haftası 19 ile 24 ü arası (24 tam yumurtlama günü). 19 21 ve 24 de ilişkimiz oldu. Yumurtlama döneminden itibaren 9.günümüz bugün adetime de 5 gün var. Belirtin zaten yok bi göğüslerim ağrımıyor o normalde hep ağrır adet önü 10 gün önceden hatta.

Ah canım 😀 ümidimi tabi kesmedim sadece anlam veremiyorum her ay ağrım olurdu bu ay yok ya bebeğe işaret yada ne bileyim kendimi bildim bileli ağrır çünkü adetten 10 gün önce başlar
Benim öyle olmuştu. Göğüslerim hiç ağrımadı. İlk testim negatif çıkmıştı iki gün sonra tekrar yaptım pozitifti. Adet gecikmesinden 10 gün sonra gördüm pozitifi.

Canım 11 Şubat reglim. Yumurtlama haftası 19 ile 24 ü arası (24 tam yumurtlama günü). 19 21 ve 24 de ilişkimiz oldu. Yumurtlama döneminden itibaren 9.günümüz bugün adetime de 5 gün var. Belirtin zaten yok bi göğüslerim ağrımıyor o normalde hep ağrır adet önü 10 gün önceden hatta.
İki gün sonra tekrar test yap vitamin falan kullanıyormusun

Evet çok ağrırdı. Adetime 5 gün kala falan ağrımaya başlardı acayip hassas olurdu.
Ama hamile kaldığım ay hiç ağrımadı.
Aynen benimde öyle el süremezdim koltuk altından doğru ağrırdı. Şimdi tık yok 5.günüm adet öncesi dün teste yaptım negatife çıktı

Back