Gebelik Belirtisi mi?

purplet

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
151
62
18
Merhabalar, ben ovulasyon testi ile yumurtlama takip ediyorum ve bugün yumurtlamamın üstünden 5 gün geçti. Yumurtlama olduğu gün kasığımda batmalar oldu iki gün sürdü sonra bir gün kesildi ve tekrar başladı bugün batmadan öteye kramp gibi geldi ağrılar. Adetime 8 gün var sizce bu gebelik belirtisi olabilir mi?

daha yerlesmedı bebıs varsa da:)

daha yerlesmedı bebıs varsa da:)
Merhabalar. Dün beyaz süt kıvamlı akıntım oldu. Ve kasıklarım ağrıdı ayrıca göğüslerimde şişlik vsr. Bugün başım çok dönüyor ve midem kötü oldu biraz. Ve tansiyonum yüksek. Beta testi için hastaneye gittim ve 0.1 çıktı ama adet günüme 8 gün var 11 temmuzda adetim. Bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik. Testi de erken yapma sebebim diş tedavisi olacağım. Testi erken mi yaptım acaba ? Bekleyip adet olamadığım zaman mı test yapmalıyım ? Teşekkür ederim şimdiden ilk gebeliğim olacak fazla heyecanlı ve bilgisizim

dollenme gerceklestıyse bıle 7 gun kanda cıkması cok az bı olasılık. Nornalde 10. Gun ıdeal olan. Hatta 14. Gun ancak kesınlestıgıne gore senın 7. Gundekı negatıf aslında bısey ıfade etmıyo belırtıler hemen cıkmaz oyle baska bıseyden yada psıkolojık olabılır de. Dıs tedavısınde antıbıyotık kullanacagın ıcın en azından ılacı almadan 3 4 gun beklemenı kan tahlılıne gore uygun ılacı kullanmanı tavsıye edebılırım. Sımdj nolur nolmaz.

Beyaz akıntım ilk defa oluyor ve sürekli bir akıntım var

Beyaz akıntım ilk defa oluyor ve sürekli bir akıntım var
ostrojen de akıntı yapar. Akıntı bebekle alakalı olsa su an hamıle olmamam lazım:) hormonla alakalı herkesde olmaz. Aktıf hareket halınde ınsansındır akıntın cok olur hormonal olur gene artar. Sıcaktır artar yani sebebı bıseye baglı degıl akıntının. Üşütürsün artar adete yaklasırsın artar.

Umut etmemeliyiz o zaman

Umut etmemeliyiz o zaman
o kadar sey yazdım tesırı olmamıs:) genellemeyle bıdaha yazıyım. Daha erken baktırdıgın ıcın su an negatıfı almıssın. Daha yerlesmemıs demkkı. yerlesmeden de vucutta belırtı vermeye baslamaz. Akıntın belırtın hamılelıkten degıl ama bu hamıle olmadıgın anlamına gelmez dedım. 3 4 gun sonra bıdaha kan verırsın netlesır o zaman :)

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…