Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 528 -102 13 25 Pazartesi 12:13 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #41 bergentnr .!.: Kız bacım beta hcg girmemiş adam tekrar aldılar kan stresten dört köşe oldum 1 saate çıkar dedi nerde saçma iş var beni bulur Genişletmek için tıkla... Değer değer merak etme sen hem bugün verdin bence varsa bile biraz daha yükselmiştir kızz
bergentnr .!.: Kız bacım beta hcg girmemiş adam tekrar aldılar kan stresten dört köşe oldum 1 saate çıkar dedi nerde saçma iş var beni bulur Genişletmek için tıkla... Değer değer merak etme sen hem bugün verdin bence varsa bile biraz daha yükselmiştir kızz
B bergentnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2025 60 21 3 24 Pazartesi 13:02 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #42 Zeytincii .!.: Değer değer merak etme sen hem bugün verdin bence varsa bile biraz daha yükselmiştir kızz Genişletmek için tıkla... 2 çıkmış değerim yani geçen aydan kalan
Zeytincii .!.: Değer değer merak etme sen hem bugün verdin bence varsa bile biraz daha yükselmiştir kızz Genişletmek için tıkla... 2 çıkmış değerim yani geçen aydan kalan
rrruyabrsl Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2025 496 66 13 29 Pazartesi 13:18 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #43 bergentnr .!.: 2 çıkmış değerim yani geçen aydan kalan Genişletmek için tıkla... Üzülme canım hayırlısı inşallah
bergentnr .!.: 2 çıkmış değerim yani geçen aydan kalan Genişletmek için tıkla... Üzülme canım hayırlısı inşallah
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 528 -102 13 25 Pazartesi 13:50 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #44 bergentnr .!.: 2 çıkmış değerim yani geçen aydan kalan Genişletmek için tıkla... Allah Allah kız
B bergentnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2025 60 21 3 24 Pazartesi 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #45 Zeytincii .!.: Allah Allah kız Genişletmek için tıkla... Evet canım
Zeytincii Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 528 -102 13 25 Pazartesi 15:14 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #46 bergentnr .!.: Evet canım Genişletmek için tıkla... Ama ne bileyim adet olmuşsun düşmesi lazım diye düşündüm
bergentnr .!.: Evet canım Genişletmek için tıkla... Ama ne bileyim adet olmuşsun düşmesi lazım diye düşündüm
B bergentnr Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2025 60 21 3 24 Pazartesi 15:36 Konu Sahibi Konu Sahibi bergentnr #47 Zeytincii .!.: Ama ne bileyim adet olmuşsun düşmesi lazım diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle sanmıştım genetiğe gitmiştik geçen hafta kan verdik bu süre zarfında sonuç çıkana kadar gebe kalamam sanırım
Zeytincii .!.: Ama ne bileyim adet olmuşsun düşmesi lazım diye düşündüm Genişletmek için tıkla... Evet bende öyle sanmıştım genetiğe gitmiştik geçen hafta kan verdik bu süre zarfında sonuç çıkana kadar gebe kalamam sanırım