Verdim 1.3 saat oldu çıkmadı dahaAyy hadi hayırlı haberlerle gel lütfen
Oyyyy hastanede misin canım yoksa evden mi kontrol ediyorsunVerdim 1.3 saat oldu çıkmadı daha
Evdeyim canımOyyyy hastanede misin canım yoksa evden mi kontrol ediyorsun
Güzel haberlerini bekliyorum canımEvdeyim canım
Beta hcg gözükmüyor ya işlemlerde bile gözükmüyorGüzel haberlerini bekliyorum canım
Yaaaa haberdar et canımBeta hcg gözükmüyor ya işlemlerde bile gözükmüyor
Tamam canımYaaaa haberdar et canım
Seninle beraber bende heyecanlandımTamam canım
Beklemedeyiz canımTamam canım
E nabiza hhemen düşmüyor barkod isteseydiniz keşke.. ben kadın doğuma gittiğim halde 5 gün oldu hala e nabizda görünmüyor verdiğim kan sonucu.. değişik bir sistemVerdim 1.3 saat oldu çıkmadı daha
Aynen ya gidip giris yapınca düşüyor sistem değişik galibaE nabiza hhemen düşmüyor barkod isteseydiniz keşke.. ben kadın doğuma gittiğim halde 5 gün oldu hala e nabizda görünmüyor verdiğim kan sonucu.. değişik bir sistem
İnşaallah vardır cnmBeklemedeyiz canım
Evet artık bende öyle düşünmeye başladım ama inat ettim gitmicem belki yarın hastaneyi ararım.. normalde takmam kimyasal yaşadığım için sıfırlandigini göreyim demişti doktor. Regl oldum ama yinede baktı falan isteAynen ya gidip giris yapınca düşüyor sistem değişik galiba
Ne oldu canımTamam canım
Çıkmadı daha hastaneye gidiyorumNe oldu canım
Benimde öyle olmuştu illa hastaneye giderek öğrenmiştimÇıkmadı daha hastaneye gidiyorum
Kız bacım beta hcg girmemiş adam tekrar aldılar kan stresten dört köşe oldum 1 saate çıkar dedi nerde saçma iş var beni bulurBenimde öyle olmuştu illa hastaneye giderek öğrenmiştim
Hey allahımKız bacım beta hcg girmemiş adam tekrar aldılar kan stresten dört köşe oldum 1 saate çıkar dedi nerde saçma iş var beni bulur
İnşallah uğraştığıma değer yaHey allahımsaçmalığa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?