- 10 Ekim 2023
- 503
- 173
- 23
- 39
Bence bu sağlıklı ilerleyecek canım hayırlı olsun inşallah yumurtlama takibi yapıyor muydun ne zamandı biliyor musunBugün baktırdım işte ben 71 geldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu sağlıklı ilerleyecek canım hayırlı olsun inşallah yumurtlama takibi yapıyor muydun ne zamandı biliyor musunBugün baktırdım işte ben 71 geldi
Anladım evet inşaAllah salıya kadar sağlıkla artar öyleyseBugün baktırdım işte ben 71 geldi
inşallah çok sağolun dualarınızı bekliyorumBence bu sağlıklı ilerleyecek canım hayırlı olsun inşallah yumurtlama takibi yapıyor muydun ne zamandı biliyor musun
inşallah çok sağolun haber vereceğimAnladım evet inşaAllah salıya kadar sağlıkla artar öyleyse![]()
iyi geceler bugün evde test yaptım dayanamayıp daha koyu çıktı inşallah yarın güzel haber alırım tekrardan kan vericem, sadece karnımda ani kasılmalar oluyor korkuyorum normal mi acabaAnladım evet inşaAllah salıya kadar sağlıkla artar öyleyse![]()
Kanama yada leke yok değil mi kasılmalar çok normal içini rahat tut bak daha koyu çıkmış demek ki bebeğin seninle ve tutunmaya çalışıyor annesi bende de olurdu oğlumda hatta şiddetli kasık ağrım olurduiyi geceler bugün evde test yaptım dayanamayıp daha koyu çıktı inşallah yarın güzel haber alırım tekrardan kan vericem, sadece karnımda ani kasılmalar oluyor korkuyorum normal mi acaba
Allahım inşallahKanama yada leke yok değil mi kasılmalar çok normal içini rahat tut bak daha koyu çıkmış demek ki bebeğin seninle ve tutunmaya çalışıyor annesi bende de olurdu oğlumda hatta şiddetli kasık ağrım olurdu![]()
iki gün arayla böyle olduKanama yada leke yok değil mi kasılmalar çok normal içini rahat tut bak daha koyu çıkmış demek ki bebeğin seninle ve tutunmaya çalışıyor annesi bende de olurdu oğlumda hatta şiddetli kasık ağrım olurdu![]()
Ya çok iyi maşaAllaaahhh yerleşme kanaması falandı o o zaman burda da bayağı belirgin demek ki değerin arttığını gösteriyor çok sevindim ya sağlıkla gelsin miniğin içini ferah tut bak oldu bu sefer inşaAllah kan sonucunda iyi çıkacaktır inşaAllahiki gün arayla böyle oldu
inşallah sabırsızlıktan uyuyamıyorum sonucumu haber vereceğim sizeYa çok iyi maşaAllaaahhh yerleşme kanaması falandı o o zaman burda da bayağı belirgin demek ki değerin arttığını gösteriyor çok sevindim ya sağlıkla gelsin miniğin içini ferah tut bak oldu bu sefer inşaAllah kan sonucunda iyi çıkacaktır inşaAllahbana da dua eder misin hayırlısı ile bayram hediyem olsun evladım bu ay iki kere değerlendirdik yumurtlama günlerinin olduğunu düşündüğüm sıralar inşaAllah tutmuştur
![]()
Allah razı olsun çok mutlu oldum şu mesaj bile yetti Rabbim görüyor biliyor hayırlısı ile ikimize ve isteyen herkese sağlıcakla amiiinnninşallah sabırsızlıktan uyuyamıyorum sonucumu haber vereceğim sizeşimdi sabah namazını kılacağım ve sizin için de dua edeceğim yolunuz kolay ve güzel olsun inşallah stresimi buraya döktüğüm ve yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim
amin çok zor bi stres allahım aratmasın bekletmesinAllah razı olsun çok mutlu oldum şu mesaj bile yetti Rabbim görüyor biliyor hayırlısı ile ikimize ve isteyen herkese sağlıcakla amiiinnn![]()
Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz canımamin çok zor bi stres allahım aratmasın bekletmesin![]()
Aminnn aminnn Allah razı olsunamin çok zor bi stres allahım aratmasın bekletmesin![]()
Benim de adet günüm yarın çizgiler silik ama pozitif gibi kan vermeye gidemiyorum sırf bu beta takibi çok stresli diyeşimdi verdim kan![]()
benim gibi biraz koyulaşmasını bekleyin istersenizBenim de adet günüm yarın çizgiler silik ama pozitif gibi kan vermeye gidemiyorum sırf bu beta takibi çok stresli diye
71 den 234 olmuş çok şükürAminnn aminnn Allah razı olsun![]()
Nasıl seviniyorum güzel haberlerinizi gorunce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de bat a 1 gün var dün yaptığım test bu merakla korkuyla bekliyorum71 den 234 olmuş çok şükür![]()
Erken öğrenmek gerçekten stresli oluyor kaç gündür tadım tuzum yoktu. Amin çok sağolun inşallah bizde sizin güzel haberlerinizi alırızNasıl seviniyorum güzel haberlerinizi gorunce Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de bat a 1 gün var dün yaptığım test bu merakla korkuyla bekliyorum