• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

Arkadşalar benim Bir.sorum.olacakti ya hamileyken Çiğ köfte yemek zararlimi sizce

Arkadşalar benim Bir.sorum.olacakti ya hamileyken Çiğ köfte yemek zararlimi sizce
Anne adaylarının bildiği üzere hamilelere çiğköfte yemek maalesef ki yasak. Gebelikte tüm çiğ ve az pişmiş et-tavuk-balık tüketimi sakıncalıdır. enfeksiyon tehlikesi yarattığı için gebelik sürecinde tüketilmemelidir.

Merhaba hanımlar size sorum olacak bu gün adet günümde normalde ama düzenli bir adet yaşamıyorum üç dört gün sarı akıntı oldu bu gün tüm gün başım döndü hamile olma ihtimalim varmı akşam saatlerinde test yapsam sonucu etkilermi bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim başka bir belirtim yok göğüslerim aynı Ama adet olucak gibide değilim

Merhaba hanımlar size sorum olacak bu gün adet günümde normalde ama düzenli bir adet yaşamıyorum üç dört gün sarı akıntı oldu bu gün tüm gün başım döndü hamile olma ihtimalim varmı akşam saatlerinde test yapsam sonucu etkilermi bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim başka bir belirtim yok göğüslerim aynı Ama adet olucak gibide değilim
Aynı belirtiler bendede vardı dusensizlikte siz yapım varsa çıkar bende yaptım ve sonucu hemen aldim hayırlısı olsun 🤲🏼

Ben akşam yaptım hemen çıktı hiç basım dönmedi ve sarı akinti olmadı normalde şeffaf beyaz akıntı olur sarı akinti enfeksiyon belirtisi derler bence test yapın varsa çıkar inşallah hamilesinizdir

Ben akşam yaptım hemen çıktı hiç basım dönmedi ve sarı akinti olmadı normalde şeffaf beyaz akıntı olur sarı akinti enfeksiyon belirtisi derler bence test yapın varsa çıkar inşallah hamilesinizdir
Daha önce idrar yollarımda enfeksiyon olduğu için rahatsızlanmıştım Belki yine öyle bir şey olabilir burda bi kaç yorum okudum sarı akıntıyla ilgili sormak istedim

Daha önce idrar yollarımda enfeksiyon olduğu için rahatsızlanmıştım Belki yine öyle bir şey olabilir burda bi kaç yorum okudum sarı akıntıyla ilgili sormak istedim
İnşallah hamilelik belirtisidir ama belirtiler üzerinde durmayın çoğu zaman hiçbir belirti olmuyor adet olacakmış gibi hissedersin ama olmazsın. Baş dönmesi mide bulantısı daha sonraki haftalarda oluyor. Test yapın varsa çıkar inşallah vardır

Hanımlar birşey merak ediyorum het gebelikte ilk haftalarda göğüs hassasiyeti akıntı olur mu ben bir gebelik geçirdim ama 12 sene önceydi hatirlamiyorum

Merhaba kızlar . Bu ay yumurtlama da tek iliski oldu değerlendiremedik aslında umudum yok ama yumurtlamada başlayan kasık ağrım bitmedi .Yaklasık bir haftadır kasıklarım ağrıyor ara ara sızlıyor. Normal de adet zamanı böyle olurum çoğu zaman olmam bile. Boyle kasik agrisi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bat 10 gün var. 12 13 gün kala göğüs hassasiyetim başlardı başlamadı .

İlk hamileliğim de hiç bir sıkıntı yaşamamıştım. Bunu daha bu sabah idrar testiyle öğrendim daha resmiyete kavuşturamadım. Herhangi bir sağlık problemim yok kendimi iyi hissediyorum, adet sancısı gibi şeyler de yok. Ama ayıptır söylemesi aşırı ötesi gaz var sancısı yok ama gece gündüz hiç durmayan bir gaz. :olamaz:
Ya şey bende de baya gaz var, bide sürekli uyku, bide sık idrara çıkıyorum ayrıca kasık ağrılarım da var ama adetim geciktikten 4 gün sonra kan testi negatif çıktı. Hala adet olmadım 12 gün gecikti :/ bilmiyorum ya böyle olmazdım hic adet günümden 2 gün önce de lekelenme yaşadım 3 gün sürdü, bunlar psikolojik şeyler değil :// bilmiyorum ki hamile gibi hissediyorum ama olsaydım 8 gün önce yaptığım kan testinde çıkardı bence :( benle aynı durumda olan var mı acaba daha sonra hic test yapmadım

Back