• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik belirtiniz ne zaman başladı ve belirtiler neydi ?? Hamişlerr buyrunuz❣️

Benim adetime vardı yaptım çift çizgi cıktı dün kan vermiştim bugün sonucu aldim doktor 5 yada 6 haftalık dedi

9.günde test yaptım çift çizgiyi gördüm soğan suyu sayesinde yazıcam demiştim Allah herkese doğru zamanda nasip etsin 😊
Sen hamilemisin canım bende bu ay soğan kürü yaptım 10 gündür normalde göğüslerim 4 gün kala agrirdi ama şimdi 10gundur ağrı var uçları sızlıyor 2 gün adetim gecikti aceba varsa çıkarmı

Sen hamilemisin canım bende bu ay soğan kürü yaptım 10 gündür normalde göğüslerim 4 gün kala agrirdi ama şimdi 10gundur ağrı var uçları sızlıyor 2 gün adetim gecikti aceba varsa çıkarmı
Cnm göğüslerin uçlarında acı varsa muhtemelen gebelik vardır bana tecrübeli arkadaşım 1 hafta bekle dedi. Burda da erken yapanlar çıkmayanları hep okudum stres olacağıma beklerim dedim 1 kaç gün daha bekleyip yapabilirsin regl geçmiş sonuçta inş pozitif sonuç alırsın 🙏

Benim sarı akıntım var sizce bu gebelik belirtismidir ? Konuya hakim olan yazabilirmii😊
Bende hiç belirti olmadı canım zaten benim durum biraz garip oldu. 8 aylık evliyiz eşimle Temmuz ayında çocuk için çalışmalara başlamak için plan yapmıştık:halay: Ben biraz pinpirikliyim bu konularda ya olmazsa vs gibilerinden etrafımızda cok yasayan oldu Allah kimseye göstermesin tabii. Bu nedenle Ocak ayında bi doktora gittim dokturuda onceden secmıctım doğumda da aynı doktora gidicektim. Dedim ki kendi kendime önden beni bi muayene etsin tanışmış olalım. Sonrasında da belki devam ederim hosuma giderse diye... Neyse doktora rutin kontrol için gittiğim de rahim duvarınız kalın gebe olabilirsiniz dedi ben şok tabi. Nasıl olur bu dedim hepte korunuyorduk.Ancak sonradan aklıma geldi bi kez korunmadan ilişki yaşadık. Olur mu olmaz mı derken şuan 20 hafta 3 günlük hamileyim. :-)

Cnm göğüslerin uçlarında acı varsa muhtemelen gebelik vardır bana tecrübeli arkadaşım 1 hafta bekle dedi. Burda da erken yapanlar çıkmayanları hep okudum stres olacağıma beklerim dedim 1 kaç gün daha bekleyip yapabilirsin regl geçmiş sonuçta inş pozitif sonuç alırsın 🙏
İnşallah canım çok teşekkür ederim bende sebepsiz infertilite var bir düşük oldu ama onu yerleşme kanamasindan anlamıştım bu sefer yerlesme kanamasi falan yok goguslerimin uçları sızlıyor şimdi geçmiş olması lazımdı hala aynı bide benim hiç kolay kolay uykum gelmez saat 10 olduğu gibi resmen ölü gibi uyuyorum eşim saatlerce uyandirmaya çalışıyor uğraşıyor uyanmiyorum azar isitiyor 😂😂🤗

O zaman ben de sabredip bekliyim bi kaç gün daha
İnş gönlünüze göre olur benim 1 yılın sonunda oldu. ALLAH en doğru zamanı bilir. Soğan kürü yaptım ama öncesinde femara ve klomen ilaçlarını kullandım doktora söyledim soğan kürünü gülümsedi olabilir tabiki ama o kullandığınız ilaçların etkisi 3 ay sürer dedi pek itibar etmedi sanki soğan kürüne 😊Bir de ben sürekli şu cümleleri kurdum
Anne olmayı hak ediyorum
Anne olmanın nasıl bir his olduğunu biliyorum
Sağlılıklı bir bebek sahibi olmanın Yaradan tanımını biliyorum.
Theta Healing sözleri belki duymuşsundur her yolu denedim. Bilinçaltımda korku olduğunu biliyordum çünkü etrafımda çocuklu arkadaşım çok zorluklarını görünce insan ister istemez Bi acaba oluyor. Bu sözlerinin de işe yaradığına inanıyorum

İnşallah canım çok teşekkür ederim bende sebepsiz infertilite var bir düşük oldu ama onu yerleşme kanamasindan anlamıştım bu sefer yerlesme kanamasi falan yok goguslerimin uçları sızlıyor şimdi geçmiş olması lazımdı hala aynı bide benim hiç kolay kolay uykum gelmez saat 10 olduğu gibi resmen ölü gibi uyuyorum eşim saatlerce uyandirmaya çalışıyor uğraşıyor uyanmiyorum azar isitiyor 😂😂🤗
Hadi inş bekliyoruz müjdeli haberi 🙏

her ay gögüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bel ağrısı yaşayıp sonunda adeti gördüm hamile olduğum ay evet bu belirtiler vardı sadece farklı olarak kasıklarda kasılmalar vardı ağrıdan hariç gece uyurken ayağımı kendimi doğru çekince kasılırdı tek fark buydu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Bu ağrılar çok rahatsız edici mi acaba ? Bende 6.haftamdayım henüz bebek görünmesi kesede ve çok ağrım var gece kıvrandım resmen. Acaba normal mi bu kadar agrı olması hafif kanamada oldu. Bugğn doktora göründüm takip edeceğiz dedi

İnşallah canım peki senin nasıl oldu şuan nasılsın
Mide bulantıları ile halay çekiyoruz hergün doktorun verdiği ilaç pek Bi işe yaramadı kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum her levelda biraz daha zorluyor mu ne? 3 ay bitince geçer dediler inş öyle olur.

Bu ağrılar çok rahatsız edici mi acaba ? Bende 6.haftamdayım henüz bebek görünmesi kesede ve çok ağrım var gece kıvrandım resmen. Acaba normal mi bu kadar agrı olması hafif kanamada oldu. Bugğn doktora göründüm takip edeceğiz dedi
Bebek sağlıklıysa bizim 2021 ocak annelerinde lekelenme ve kanamayı yaşayan annemiz kalmadı ama ağrıyı çok şiddetli yaşayan da var benim gibi orta düzeyde yaşayan da var önemli olan takibini yapan doktorun söyledikleri kuzum bi 7. Haftaya kadar bebek görünüp kalp atışını alana kadar ağır kaldırma dinlen evde

Bebek sağlıklıysa bizim 2021 ocak annelerinde lekelenme ve kanamayı yaşayan annemiz kalmadı ama ağrıyı çok şiddetli yaşayan da var benim gibi orta düzeyde yaşayan da var önemli olan takibini yapan doktorun söyledikleri kuzum bi 7. Haftaya kadar bebek görünüp kalp atışını alana kadar ağır kaldırma dinlen evde
Dikkat ediyorum ama mahvetti ağrı beni psikolojim bozuldu resmen düşük yapacağım gözüyle bakıyorum artık ona da üzülüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Back