- 15 Mayıs 2020
- 112
- 75
- 13
- 28
Benimde adetinde 5 6 gün var bende test yaptım çift çizgi.cikti
Ayy çok güzel inşallah benim de çift çizgi çıkarBenimde adetinde 5 6 gün var bende test yaptım çift çizgi.cikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde adetinde 5 6 gün var bende test yaptım çift çizgi.cikti
Ayy çok güzel inşallah benim de çift çizgi çıkarBenimde adetinde 5 6 gün var bende test yaptım çift çizgi.cikti
Kaç gün geçmeli acabaAdetinizin geçmesini bekleyin öncesinde yapılan testleri Önermiyor kadın doğumcular
Sen hamilemisin canım bende bu ay soğan kürü yaptım 10 gündür normalde göğüslerim 4 gün kala agrirdi ama şimdi 10gundur ağrı var uçları sızlıyor 2 gün adetim gecikti aceba varsa çıkarmı9.günde test yaptım çift çizgiyi gördüm soğan suyu sayesinde yazıcam demiştim Allah herkese doğru zamanda nasip etsin
Varsa kesinlikle cikiyorSen hamilemisin canım bende bu ay soğan kürü yaptım 10 gündür normalde göğüslerim 4 gün kala agrirdi ama şimdi 10gundur ağrı var uçları sızlıyor 2 gün adetim gecikti aceba varsa çıkarmı
Tamam canım bu yapayım ne cikacak acebaVarsa kesinlikle cikiyor
Cnm göğüslerin uçlarında acı varsa muhtemelen gebelik vardır bana tecrübeli arkadaşım 1 hafta bekle dedi. Burda da erken yapanlar çıkmayanları hep okudum stres olacağıma beklerim dedim 1 kaç gün daha bekleyip yapabilirsin regl geçmiş sonuçta inş pozitif sonuç alırsınSen hamilemisin canım bende bu ay soğan kürü yaptım 10 gündür normalde göğüslerim 4 gün kala agrirdi ama şimdi 10gundur ağrı var uçları sızlıyor 2 gün adetim gecikti aceba varsa çıkarmı
En az 4 gün geçsin bence çünkü bu kadar geçikme olabiliyor boş yere test yapıp kendimizi üzüyoruz ben 9 gün bekledim.Kaç gün geçmeli acaba
Bende hiç belirti olmadı canım zaten benim durum biraz garip oldu. 8 aylık evliyiz eşimle Temmuz ayında çocuk için çalışmalara başlamak için plan yapmıştık Ben biraz pinpirikliyim bu konularda ya olmazsa vs gibilerinden etrafımızda cok yasayan oldu Allah kimseye göstermesin tabii. Bu nedenle Ocak ayında bi doktora gittim dokturuda onceden secmıctım doğumda da aynı doktora gidicektim. Dedim ki kendi kendime önden beni bi muayene etsin tanışmış olalım. Sonrasında da belki devam ederim hosuma giderse diye... Neyse doktora rutin kontrol için gittiğim de rahim duvarınız kalın gebe olabilirsiniz dedi ben şok tabi. Nasıl olur bu dedim hepte korunuyorduk.Ancak sonradan aklıma geldi bi kez korunmadan ilişki yaşadık. Olur mu olmaz mı derken şuan 20 hafta 3 günlük hamileyim.Benim sarı akıntım var sizce bu gebelik belirtismidir ? Konuya hakim olan yazabilirmii
O zaman ben de sabredip bekliyim bi kaç gün dahaEn az 4 gün geçsin bence çünkü bu kadar geçikme olabiliyor boş yere test yapıp kendimizi üzüyoruz ben 9 gün bekledim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim bende sebepsiz infertilite var bir düşük oldu ama onu yerleşme kanamasindan anlamıştım bu sefer yerlesme kanamasi falan yok goguslerimin uçları sızlıyor şimdi geçmiş olması lazımdı hala aynı bide benim hiç kolay kolay uykum gelmez saat 10 olduğu gibi resmen ölü gibi uyuyorum eşim saatlerce uyandirmaya çalışıyor uğraşıyor uyanmiyorum azar isitiyorCnm göğüslerin uçlarında acı varsa muhtemelen gebelik vardır bana tecrübeli arkadaşım 1 hafta bekle dedi. Burda da erken yapanlar çıkmayanları hep okudum stres olacağıma beklerim dedim 1 kaç gün daha bekleyip yapabilirsin regl geçmiş sonuçta inş pozitif sonuç alırsın
İnş gönlünüze göre olur benim 1 yılın sonunda oldu. ALLAH en doğru zamanı bilir. Soğan kürü yaptım ama öncesinde femara ve klomen ilaçlarını kullandım doktora söyledim soğan kürünü gülümsedi olabilir tabiki ama o kullandığınız ilaçların etkisi 3 ay sürer dedi pek itibar etmedi sanki soğan kürüne Bir de ben sürekli şu cümleleri kurdumO zaman ben de sabredip bekliyim bi kaç gün daha
Hadi inş bekliyoruz müjdeli haberiİnşallah canım çok teşekkür ederim bende sebepsiz infertilite var bir düşük oldu ama onu yerleşme kanamasindan anlamıştım bu sefer yerlesme kanamasi falan yok goguslerimin uçları sızlıyor şimdi geçmiş olması lazımdı hala aynı bide benim hiç kolay kolay uykum gelmez saat 10 olduğu gibi resmen ölü gibi uyuyorum eşim saatlerce uyandirmaya çalışıyor uğraşıyor uyanmiyorum azar isitiyor
İnşallah canım peki senin nasıl oldu şuan nasılsınHadi inş bekliyoruz müjdeli haberi
Bu ağrılar çok rahatsız edici mi acaba ? Bende 6.haftamdayım henüz bebek görünmesi kesede ve çok ağrım var gece kıvrandım resmen. Acaba normal mi bu kadar agrı olması hafif kanamada oldu. Bugğn doktora göründüm takip edeceğiz dediher ay gögüs hassasiyeti, kasık ağrısı, bel ağrısı yaşayıp sonunda adeti gördüm hamile olduğum ay evet bu belirtiler vardı sadece farklı olarak kasıklarda kasılmalar vardı ağrıdan hariç gece uyurken ayağımı kendimi doğru çekince kasılırdı tek fark buydu rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Mide bulantıları ile halay çekiyoruz hergün doktorun verdiği ilaç pek Bi işe yaramadı kendimce yöntemler bulmaya çalışıyorum her levelda biraz daha zorluyor mu ne? 3 ay bitince geçer dediler inş öyle olur.İnşallah canım peki senin nasıl oldu şuan nasılsın
Bebek sağlıklıysa bizim 2021 ocak annelerinde lekelenme ve kanamayı yaşayan annemiz kalmadı ama ağrıyı çok şiddetli yaşayan da var benim gibi orta düzeyde yaşayan da var önemli olan takibini yapan doktorun söyledikleri kuzum bi 7. Haftaya kadar bebek görünüp kalp atışını alana kadar ağır kaldırma dinlen evdeBu ağrılar çok rahatsız edici mi acaba ? Bende 6.haftamdayım henüz bebek görünmesi kesede ve çok ağrım var gece kıvrandım resmen. Acaba normal mi bu kadar agrı olması hafif kanamada oldu. Bugğn doktora göründüm takip edeceğiz dedi
Dikkat ediyorum ama mahvetti ağrı beni psikolojim bozuldu resmen düşük yapacağım gözüyle bakıyorum artık ona da üzülüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun insallahBebek sağlıklıysa bizim 2021 ocak annelerinde lekelenme ve kanamayı yaşayan annemiz kalmadı ama ağrıyı çok şiddetli yaşayan da var benim gibi orta düzeyde yaşayan da var önemli olan takibini yapan doktorun söyledikleri kuzum bi 7. Haftaya kadar bebek görünüp kalp atışını alana kadar ağır kaldırma dinlen evde