- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Ya bende ama bu ay çok farklıyım umut etmek istemiyom hayal kırıklığı çok kötü bi durum bu ay rahim cektirdim o yuzden mi bilmiyorum ama bütün belirtiler var halsizlik göğüs hassasiyeti bende hiç olmazdı şimdi sütyen değiyor agriyo karnım şiş kahverengi çizgi belirmiş karnimda bel sol kasik psikolojim bu derece mi gitti diyom kendime hepsi psikolojik olamaz ya uff allahtan başka ümit yok dua sadece duaİnşallah olur çok yoruldum.h
Al benden de o kadar ☹Regl olmazsak est pozitif olur mu peki. Bat tan önce test negatif çıkmışsa. Dipteyim sondayım dapresyondayım
Benim daha gelmedi bat a 2 gün var. İnşallah gelmez.Batı gelen var mi
Benimde 2 gun varBatı gelen var mi
Bana sordunsa eğer ptesi günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bir umut bekliyorum ben de belki regl olmam da kan testi pozitif çıkar diye. Allahtan umut kesilmez. O isterse olurTest yaptınız mı? Bat tarihlerimiz aynı bende merakla bekliyorum henüz test yapmadım.
Kimyasal gebelik nedir nasıl bir şey.Bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hepsini gebelik testi yaptım defalarca pozitif çıktı ve silikleşmeye basladi 3 gün sonra hastaneye gittim Kan tahlili vermek için maalesef negatif doktorum Kimyasal gebelik geçirdiğimi söylüyor henuz hastalanmadım bekliyorum
Kimyasal gebelik sağlıksız yumurta ile sperm dölleniyor ama rahme ulaşmadan sonlanıyor öyle bir şeymiş Beta HCG değeri bir anda artıyor ve düşüyorKimyasal gebelik nedir nasıl bir şey.
Anladım yani kese oluşmuyor bebek de yok o zaman. Rabbim hayırlısı ile çok arattırmadan versin bizlere. Beklemek de zor. Stres hayal kırıklığı.Kimyasal gebelik sağlıksız yumurta ile sperm dölleniyor ama rahme ulaşmadan sonlanıyor öyle bir şeymiş Beta HCG değeri bir anda artıyor ve düşüyor
Aminnn Rabbim ısteyen herkese nasip etsin insallahAnladım yani kese oluşmuyor bebek de yok o zaman. Rabbim hayırlısı ile çok arattırmadan versin bizlere. Beklemek de zor. Stres hayal kırıklığı.
Benim bat 13 ü sanırım size sormadım ama umarım regl olmazsınızBana sordunsa eğer ptesi günü erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Bir umut bekliyorum ben de belki regl olmam da kan testi pozitif çıkar diye. Allahtan umut kesilmez. O isterse olur
40 kere söylersek gerçekleşme ihtimali varumut tabiki hep olmalı ama sonucu hayal kırıklığı olunca devamlı insan ister istemez üzülüyor malesef. İnsan yaralarıylada dalga geçmeli bazen
Evet bende cuma iğne oldum bugün 7.gün belim kopuyor sık sık idrara çıkıyorum baş dönmesi beyaz akıntı kasık ağrısı inşllah bebiş vardır yaa çok umutluyum nedense hissediyorum oldu bu seferBat 11 aralık. Benim sol bel sol kasık ağrısı var. Dün anlamsız bulantılarım oldu. Beyaz akıntı geldi. Bugün koyu krem akıntı var. Ama yumurta çatlatma iğnesini yapıldığı gece adet sökerken ke oluşan karın ağrısı vardı. Akabinde gaz ve şişkinlik.
Bu ovitrelle iğnesi genelde böyle yapıyor. Galiba hormonları etkiliyor. Ayrıca benim yarın 14. Günüm. Ve hala bu belirtileri yaşıyorum. Bat'a saatler kaldı. Ve ben hiç bat beklemiyorum. Kim bilir Allah isterse olur.Evet bende cuma iğne oldum bugün 7.gün belim kopuyor sık sık idrara çıkıyorum baş dönmesi beyaz akıntı kasık ağrısı inşllah bebiş vardır yaa çok umutluyum nedense hissediyorum oldu bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?