- 5 Aralık 2020
- 372
- 1.101
- 33
- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Ayy inşllah haber var çok heyacanlı zaman geçmek bilmiyor inşllah yeni yıla güzel başlangıç yaparızBu ovitrelle iğnesi genelde böyle yapıyor. Galiba hormonları etkiliyor. Ayrıca benim yarın 14. Günüm. Ve hala bu belirtileri yaşıyorum. Bat'a saatler kaldı. Ve ben hiç bat beklemiyorum. Kim bilir Allah isterse olur.
Amin. İnşallahAyy inşllah haber var çok heyacanlı zaman geçmek bilmiyor inşllah yeni yıla güzel başlangıç yaparız
Benimde 13Benim bat 13 ü sanırım size sormadım ama umarım regl olmazsınız
Var mı belirtiniz ? Ben yarın test yapmayı düşünüyorm belki çıkar.Benimde 13
Bence batı bekle hayal kırıklığı oluyor sonra kötü bi duyguVar mı belirtiniz ? Ben yarın test yapmayı düşünüyorm belki çıkar.
Ne durumdasin cnmAmin. İnşallah
Bugündü bat şu saate kadar gelen yok. Kasıklarım ağrıyor. Beyaz akıntı var. Regl ağrısı yok. Allahtan hayırlısı bekliyorum. Sol böbreğimin orası ağrıyor bir de.Ne durumdasin cnm
Yarın test yap benceBugündü bat şu saate kadar gelen yok. Kasıklarım ağrıyor. Beyaz akıntı var. Regl ağrısı yok. Allahtan hayırlısı bekliyorum. Sol böbreğimin orası ağrıyor bir de.
Ptesi direk sağlık ocağına gideceğim. Elimde test yok. Sen de durumlar nedir var mı bir gelişmeYarın test yap bence
Benimde 13 u bi belirti yok rahîm filmi cekenlerde bazen gecikme oluyormuş belki öyle olur bide ben battan 4 5 gün önce adet olurdum bilmiyom yaa kafam karışık karnim bi şiş anlatamam sanki 4 aylıkPtesi direk sağlık ocağına gideceğim. Elimde test yok. Sen de durumlar nedir var mı bir gelişme
Ben klomen ve ovitrelle kullandım. O yüzden hamilelik belirtileri yapabiliyormuş. Rahim filmi çekilmedi bana. Yaşım 40 üstelik. Geç evlendim ben. Ama regl düzenlidir benim hep. Bu ileç ve iğne geciktirebiliyormuşta adeti. O yüzden sükûnet ile bekliyorum. 3-4 gün daha geçsin test yapacağım. Ama hafta başı test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. Eşime bile adet olmadığımı demedim. Allah büyük o isterse her şey olur bekliyorum benim de kucağımı boş bırakmaz inşallah.Benimde 13 u bi belirti yok rahîm filmi cekenlerde bazen gecikme oluyormuş belki öyle olur bide ben battan 4 5 gün önce adet olurdum bilmiyom yaa kafam karışık karnim bi şiş anlatamam sanki 4 aylık
Rabbim inşallah hayirlisiyla nasip ederBen klomen ve ovitrelle kullandım. O yüzden hamilelik belirtileri yapabiliyormuş. Rahim filmi çekilmedi bana. Yaşım 40 üstelik. Geç evlendim ben. Ama regl düzenlidir benim hep. Bu ileç ve iğne geciktirebiliyormuşta adeti. O yüzden sükûnet ile bekliyorum. 3-4 gün daha geçsin test yapacağım. Ama hafta başı test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı. Eşime bile adet olmadığımı demedim. Allah büyük o isterse her şey olur bekliyorum benim de kucağımı boş bırakmaz inşallah.
Amin hepimize inşallah. Allah isteyen herkese arattırmadan versin inşallahRabbim inşallah hayirlisiyla nasip eder
Hala durum aynı bende regl olmadım kasık ağrım var. Test negatifKızlar durumunuz nee kırmızı kart gören var mi
Bat 11 araklikti adet gunu sabah ilk idrarla test yapistim negatif cikmisti ama hala gelen giden yok ve adet belirtisi de yok.sadece bel agrim ve hafif bulantim varKızlar durumunuz nee kırmızı kart gören var mi
Benim ki de aynı.Testler negatif. Bat 11 aralıktı. Regl olmadım. Kasık ağrım var.Bat 11 araklikti adet gunu sabah ilk idrarla test yapistim negatif cikmisti ama hala gelen giden yok ve adet belirtisi de yok.sadece bel agrim ve hafif bulantim var
Yine test yaptim ve yine negatif ara ara karnim agiriyo ama belim surekli adet olsam artik ya yoksa daha cok stres yapicamBenim ki de aynı.Testler negatif. Bat 11 aralıktı. Regl olmadım. Kasık ağrım var.
Hala durum aynı bende regl olmadım kasık ağrım var. Test negat
Karın altında şişlik var mıYine test yaptim ve yine negatif ara ara karnim agiriyo ama belim surekli adet olsam artik ya yoksa daha cok stres yapicam
Bende de karın ağrısı var ara ara ama henüz regl olmadım. Göğsüm de balon gibi şiş resmen ama 10 gündür falan böyleydi zaten son 2 gündür iyice arttı. Bugün bat ama bakalım belki yarında olabilirim 27-28 gün arası değişiyor çnkü benimKızlar durumunuz nee kırmızı kart gören var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?