- Konu Sahibi tsrmcikbra
Senin bat tarihin ne ben 13 Kasım adet olmuştum sendeki gelismeleri haber ver bize canimİşte benimde belimin sağ tarafında var o ağrı böbreği vurur gibi geliyor ağrısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin bat tarihin ne ben 13 Kasım adet olmuştum sendeki gelismeleri haber ver bize canimİşte benimde belimin sağ tarafında var o ağrı böbreği vurur gibi geliyor ağrısı
Bat tarihin ne canim gelişmeler den haberdar et beniBenim de sol bel ve kasığımda aynı ağrı var. Hafif hafif ama sürekli bir ağrı.
.
Kaç gün kaldı canım gelismeleri bildir inşallah vardır bebişİşte benimde belimin sağ tarafında var o ağrı böbreği vurur gibi geliyor ağrısı
Bebeğim benim sat 17 kasımdı yumurtlama 30 yada ayın 1i olucaktı 30unda ağrı hissettim dedim yumurtluyorum iki günü full değerlendirdim şimdi bata 10 gün var ayın 14ünde bekliyorum 27 günde bir oluyorum çünkü bakalım inşallah olumlu sonuç alırım kırmızıları görmek psikolojimi bitiriyor halbuki sorunum yok gereken tüm testleri yaptırdım haberdar ederim yumurta rezerv testim 3.21 değer gayet iyi dedi doktor hormon testindede bir tane bozuk birşey çıkmadı hepsi güzeldiSenin bat tarihin ne ben 13 Kasım adet olmuştum sendeki gelismeleri haber ver bize canim
Benim her daim agriyo arada dinlenince geciyodu simdi sagolsun oda yok 2 haftayı merakla bekliyorum..Bende anlamadım ki sağ tarafla alakalı bi durum ama sağ ayağımı kaldırırkende batıyor
Kaç gün kaldı canım gelismeleri bildir inşallah vardır
Benimde düne göre daha iyi belim tam tersii ya 10 kadından 9unda göğüs hassasiyeti ağrısı falan oluyo sürekli okuyorum herkes birde değil tamam ama insan genede düşünüyo niye olmuyo yok mu acaba diyeBenim her daim agriyo arada dinlenince geciyodu simdi sagolsun oda yok 2 haftayı merakla bekliyorum..
Kısmet ya l inşallah vardır bebişşimiz dua edelim sadeceBebeğim benim sat 17 kasımdı yumurtlama 30 yada ayın 1i olucaktı 30unda ağrı hissettim dedim yumurtluyorum iki günü full değerlendirdim şimdi bata 10 gün var ayın 14ünde bekliyorum 27 günde bir oluyorum çünkü bakalım inşallah olumlu sonuç alırım kırmızıları görmek psikolojimi bitiriyor halbuki sorunum yok gereken tüm testleri yaptırdım haberdar ederim yumurta rezerv testim 3.21 değer gayet iyi dedi doktor hormon testindede bir tane bozuk birşey çıkmadı hepsi güzeldi
Bat 11 aralık. İnşallah beklenmeyen olur ve bu ay regl olmam. Çünkü zamanım çok az kaldı.Bat tarihin ne canim gelişmeler den haberdar et beni
Bat 11 aralık. Benim sol bel sol kasık ağrısı var. Dün anlamsız bulantılarım oldu. Beyaz akıntı geldi. Bugün koyu krem akıntı var. Ama yumurta çatlatma iğnesini yapıldığı gece adet sökerken ke oluşan karın ağrısı vardı. Akabinde gaz ve şişkinlik.İnşallah canım, bel ve kasık dışında başka belirtilerin var mı bat ne zaman?
Aynı durumdayız yemek yemediğim halde gaz şişkinlik akıntının koyu kıvamlı olması sadece benim sağda ama baya azaldı ağrısı krem kullanıyorum diye sanırımBat 11 aralık. Benim sol bel sol kasık ağrısı var. Dün anlamsız bulantılarım oldu. Beyaz akıntı geldi. Bugün koyu krem akıntı var. Ama yumurta çatlatma iğnesini yapıldığı gece adet sökerken ke oluşan karın ağrısı vardı. Akabinde gaz ve şişkinlik.
Sağ da değil benim de sol yanlış yazmışım.Aynı durumdayız yemek yemediğim halde gaz şişkinlik akıntının koyu kıvamlı olması sadece benim sağda ama baya azaldı ağrısı krem kullanıyorum diye sanırım
Sol demişsin kuzum zaten bu arada bugün inanılmaz şişlikle uyandım ama belirti diye yormama kararı aldımSağ da değil benim de sol yanlış yazmışım.
Sol demişsin kuzum zaten bu arada bugün inanılmaz şişlikle uyandım ama belirti diye yormama kararı aldım
Kabızlıkta hamileliğin ilk belirtilerinden.. bende öyle bi belirti yok normalde ödemim vardır çoğunlukla ama sabah kalktığımda karnımın belime yapışması lazım tam tersi oldu. Yada kendimi çok dinliyorum ama umutlanmıcam sonrası kötü oluyoAynen ben de simdi idrar enfeksiyon diye karna bahar suyuna basladim..Ağrıdan mafoldum kabızlık oldukça kasigima agri geliyor..
Ödem falan varsa sende maydonoz kaynat suyunu iç iyi geliyor kuzum kayısı falanda yeAynen ben de simdi idrar enfeksiyon diye karna bahar suyuna basladim..Ağrıdan mafoldum kabızlık oldukça kasigima agri geliyor..