- 2 Aralık 2020
- 54
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi tsrmcikbra
-
Bu düşünceyi kafadan çıkarmamız lazım degilse ters tepki yapicak...Baska meşguliyet bulmak lazım.☺cogu belirti psikolojik olabiliyormuş..Kabızlıkta hamileliğin ilk belirtilerinden.. bende öyle bi belirti yok normalde ödemim vardır çoğunlukla ama sabah kalktığımda karnımın belime yapışması lazım tam tersi oldu. Yada kendimi çok dinliyorum ama umutlanmıcam sonrası kötü oluyo
Aynen kuzum işte o yüzden kendimizi çok dinlemememiz lazım kendimiz üretiyoruz çoğunu istediğimiz için..Bu düşünceyi kafadan çıkarmamız lazım degilse ters tepki yapicak...Baska meşguliyet bulmak lazım.☺cogu belirti psikolojik olabiliyormuş..
Evet artık ben de her şeyi belirti saymayacağım çünkü bunların hepsi tüm klomen ve ovitrelle kullananlarda o yüzden bu ilaçların yan etkisi de olabilir diye düşünmeye başladım. Bu belirtileri taşıyıp hamileyim pozitif çıktı diyen olmadıSol demişsin kuzum zatenbu arada bugün inanılmaz şişlikle uyandım ama belirti diye yormama kararı aldım
aksine kafaya takmazsan relax olursan daha çok hamile kalma şansın oluyoEvet artık ben de her şeyi belirti saymayacağım çünkü bunların hepsi tüm klomen ve ovitrelle kullananlarda o yüzden bu ilaçların yan etkisi de olabilir diye düşünmeye başladım. Bu belirtileri taşıyıp hamileyim pozitif çıktı diyen olmadı
Napiyoruz üstümüze düşeni yapıp Allah a bırakıyoruz...O degil de hala kasiklarim agriyor..aksine kafaya takmazsan relax olursan daha çok hamile kalma şansın oluyo
Aayyy benimde 9 günNapiyoruz üstümüze düşeni yapıp Allah a bırakıyoruz...O degil de hala kasiklarim agriyor..ve 9 gun var daha
Umut hep olmalı. Belki de olmuş gibi hayal etmeli olumlama yapmalıyız. Enerji sonuçta neden negatifleri düşünüyoruz. Bütün kuartum kitaplarımı ortaya döktüm gece gece.Aayyy benimde 9 günister istemez allaha kalıyor işimiz zaten bugün benimde ağrıdı ama az ya bide üstüne bembeyaz kopkoyu kıvamlı bi akıntı umutlanmamalıyım umutlanmamalıyımmmm
O zaman kasiklarim daki ağrının illaki bi nedeni varUmut hep olmalı. Belki de olmuş gibi hayal etmeli olumlama yapmalıyız. Enerji sonuçta neden negatifleri düşünüyoruz. Bütün kuartum kitaplarımı ortaya döktüm gece gece.
Buradakilere benzer cümleler kurabiliriz mesela.O zaman kasiklarim daki ağrının illaki bi nedeni varUmudumuz gerçekleşsin insallah
40 kere söylersek gerçekleşme ihtimali varBuradakilere benzer cümleler kurabiliriz mesela.
Çekim yasası ve enerjiler var.dalga geçmek değil ki. Şimdi gözlerini kapa ve hamile olduğun haberi aldığındaki mutluluğu yaşa hisset.olmuş gibi hayal et yaşa. Ve bol bol dua et hem kendin hem de bizim için meryem burasını okuyabiliyorsan oku ya da dinle. Denemeğe değer bence40 kere söylersek gerçekleşme ihtimali varumut tabiki hep olmalı ama sonucu hayal kırıklığı olunca devamlı insan ister istemez üzülüyor malesef. İnsan yaralarıylada dalga geçmeli bazen
O negatif enerjiyi kovmak, pozitif enerjiyi çağırma olayına bende inanıyorum dalgadan kastım dediğin şey değil insan kötü durumlarla başa çıkmak için gerekirse gülmeli şeklindeydi ki üzülmeyelim diye.Çekim yasası ve enerjiler var.dalga geçmek değil ki. Şimdi gözlerini kapa ve hamile olduğun haberi aldığındaki mutluluğu yaşa hisset.olmuş gibi hayal et yaşa. Ve bol bol dua et hem kendin hem de bizim için meryem burasını okuyabiliyorsan oku ya da dinle. Denemeğe değer bence
Benimde 7 gün var ağrılar biraz dinmis ama var halenAayyy benimde 9 günister istemez allaha kalıyor işimiz zaten bugün benimde ağrıdı ama az ya bide üstüne bembeyaz kopkoyu kıvamlı bi akıntı umutlanmamalıyım umutlanmamalıyımmmm
4 gün var benim de bata ve test negatif artık ben ümidimi kestimAdete 4 gun kala testim boyle☹ umut kesmeliyim galiba
Regl olmazsak est pozitif olur mu peki. Bat tan önce test negatif çıkmışsa. Dipteyim sondayım dapresyondayımUmudunuzu kesmeyin kızlar ve bat tan önce test yapmayın hayal kırıklığı olmasın en azından batı bekleyelim
Olabilir kim bilir bazen batta bir hafta sonra pozitif cikanlar oluyo yani ben öyle yapıyorum bat tarihime kadar testi yasak ettim kendime sonradan teste basliyomRegl olmazsak est pozitif olur mu peki. Bat tan önce test negatif çıkmışsa. Dipteyim sondayım dapresyondayım
İnşallah olur çok yoruldum.Olabilir kim bilir bazen batta bir hafta sonra pozitif cikanlar oluyo yani ben öyle yapıyorum bat tarihime kadar testi yasak ettim kendime sonradan teste basliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?