- Konu Sahibi tsrmcikbra
Akıntı beyaz krem seklinde yoğun biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz olması iyi bence. Bendeki regl olacağıma yakın sarımtrak ve çok sıvı idi. Yumurta akı kıvamını yakalarsan Allahın izni ile olur bu iş. Çünkü gebe kalanların regl e yakın akıntıları hep böyle imişAkıntı beyaz krem seklinde yoğun biraz
Senin akıntın ne renk canim nasılCanım bence günün geçtiyse kan ver benimde ilk negatifimde çizgide renk yoktu battan 1-2 gün önce yapmıştım kaç gün vardı senin
Beyaz gibi canım hala da devam ediyor akıntı. Bence sen hamilesin.Senin akıntın ne renk canim nasıl
Yeni bi test yaptın mıArkadaşlar bana da bi el atin ya.pazar gunu test yapmistim tek cizgiydi sonra aradan 1 saat gecti kahverengi akintim olmustu adet oldum sandim ama adet gbi de degildi ertes gun baktim test boyle yikadim cizgi gitmedi.ama lekenlenme kirmiziya dondu her zamanki adetim gibi degil pede cok az vuruyo acik kirmizi yogun degil.test sizce dogru mudur.cok yerde okudum 20 dk sonrasi dikkate alinmaz biliyorum ama umut iste
Yaptim o da ayni ilk negatif sonra pozitife dondu anlamiyorum ki bu marka testler hep boyle miYeni bi test yaptın mı
Yeni bi test yaptın mı
İnşallah canım yaa o kadar istiyorum kiBeyaz gibi canım hala da devam ediyor akıntı. Bence sen hamilesin.
İnşallah canım yaa o kadar istiyorunBeyaz gibi canım hala da devam ediyor akıntı. Bence sen hamilesin.
Ayni benim de öyle oldu yaYaptim o da ayni ilk negatif sonra pozitife dondu anlamiyorum ki bu marka testler hep boyle mi
Var gibi sanki canım kaç gün geçtiYaptim o da ayni ilk negatif sonra pozitife dondu anlamiyorum ki bu marka testler hep boyle mi
Napicaz ya..sizin testin markasi neydiİnşallah canım yaa o kadar istiyorun
Ayni benim de öyle oldu ya
11de olmam gerekiyodu olmadim 13nde lekelenmeye basldim pede gelmiyo silince geliyo hala devam acik renkteVar gibi sanki canım kaç gün geçti
Markasini unuttumda seninkiyle aynı deildiNapicaz ya..sizin testin markasi neydi
Benim testlerde mi sikinti var acaba yaaMarkasini unuttumda seninkiyle aynı deildi
Kan ver istersen bende bi kac gün daha bekleyip verecemBenim testlerde mi sikinti var acaba yaa
Yarin vermeyi düşünüyorum ama umudum yok.senin insallah vardrKan ver istersen bende bi kac gün daha bekleyip verecem
Ben karnım baya şiş ya hamile saniyolar o derece umudum bi var bi yokYarin vermeyi düşünüyorum ama umudum yok.senin insallah vardr
Şişkinlik bende de var ama bilemiyorum yaBen karnım baya şiş ya hamile saniyolar o derece umudum bi var bi yok