- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 103
- 28
- Konu Sahibi tsrmcikbra
Güzel haberlerini alırız inşallahYarın sabah kan vereceğim. Bu kasık ağrısı beni öldürdü resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini alırız inşallahYarın sabah kan vereceğim. Bu kasık ağrısı beni öldürdü resmen
Bizede haber ver mutlakaYarın sabah denerim olmazsam. Akıntı var gibi ama regl sanıp gidiyorum bişey yok şimdilik
Yarın sabah kan vereceğim. Bu kasık ağrısı beni öldürdü resmEn iyisi kan ver hem kafan rahat olur
İnşallah. Hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberlerle geliriz burayaGüzel haberlerini alırız inşallah
Geçmiş olsun canım. İnş bişey olmamıştır. Ben sabah yapmadım test belki bugün regl olurum diye hayal kırıklığı olmasın dedim. Benimde 2 gün gecikti. Normalde gecikmez hatta erken erken olurum bakalım bugünde geçsinKızlar reglim iki gün gecikti dün hiç belirti yok ama bu sabah talihsizlik yasadim yatağımdan bir şeye uzanim derken belimin üstüne sert düştüm bira hafif hafif ağrılar geliyo olacak miyim acaba
Test yapmış mıydın sen?Bugün regl gecikmesinin 5. Günü benim. Sabah sadece peçete ile sildiğimde kahverengi bir leke geliyor. Haricî gelen bir şey yok. Acaba regl mı oldum yoksa başka bir şey mi bunu yaşayanlar var mı?
Kaset test negatifti yaptım. Kahverengi leke zon hızlı ile gelmeye devam ediyorTest yapmış mıydın sen?
Maleseff adet gelmiş canim rabbim tez zamanda sanada banada isteyen tüm kuluna nasip eder inşallah dua edelimKaset test negatifti yaptım. Kahverengi leke zon hızlı ile gelmeye devam ediyor
Ben predictor yaptım pozitifti şimdi kan verip geldim 2 saate çıkarmışKaset test negatifti yaptım. Kahverengi leke zon hızlı ile gelmeye devam ediyor
Amin canım inşallahMaleseff adet gelmiş canim rabbim tez zamanda sanada banada isteyen tüm kuluna nasip eder inşallah dua edelim
Hadi inşallah. Bekliyorum müjdeli haberiniBen predictor yaptım pozitifti şimdi kan verip geldim 2 saate çıkarmış
180 çıktı hcgHadi inşallah. Bekliyorum müjdeli haberini
Süper hamilesin sen. Hayırlı uğurlu sağlıcakla kucağına al. Kendimin hcg testini almış gibi sevindim. Bize dua et.180 çıktı hcg
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereSüper hamilesin sen. Hayırlı uğurlu sağlıcakla kucağına al. Kendimin hcg testini almış gibi sevindim. Bize dua et.
Yaaa çok şükür canım sağlıkla kucağına al inşallah bana tam olarak belirtilerini yazar misin180 çıktı hcg
Birde karnında şişlik var mi karninin alt kisminda felan sertlik şişlikÇok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere
Yaa maşallah size çok sevindim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah180 çıktı hcg
Sen naptın canım devamı geldi miKaset test negatifti yaptım. Kahverengi leke zon hızlı ile gelmeye devam ediyor
Canım en belirgin belirtim göğüslerimdeki şişlikti hiç inmedi 10 gündür falan bide damarlar çıkmıştı. Yumurtlama günümde aşırı kasık ağrısı yaşadım. Son 5 gündür de karnım ağrıyor adet gelcekmiş gibi. Karnım şiş alt tarafı ama çok sert diyemem zaten göbeğim vardı biraz. Bide 1 haftadır ince ince sızlıyodu kasıklarım böyle 5 saniye falan. Ordan anladım en çok zaten bide göğüsler direk belli ediyor bence. Zaten vücut sinyal veriyor her zamankinden farklı bişeyler oluyor. Ben erken gebelik testini adetim 2 gün gecikince yaptım ama öncesinde kaset testle bi denemiştim negatifti.Yaaa çok şükür canım sağlıkla kucağına al inşallah bana tam olarak belirtilerini yazar misin