- 10 Aralık 2020
- 58
- 135
- 23
- 33
- Konu Sahibi tsrmcikbra
Canım bence böyle bekleme kan ver için rahatlasın yoksa her karnın ağrıdığında korkuyla lavaboya gidiyosun. İnşallah pozitifsindirKan ver istersen bende bi kac gün daha bekleyip verecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bence böyle bekleme kan ver için rahatlasın yoksa her karnın ağrıdığında korkuyla lavaboya gidiyosun. İnşallah pozitifsindirKan ver istersen bende bi kac gün daha bekleyip verecem
O zaman yarın ben vermeye gidimCanım bence böyle bekleme kan ver için rahatlasın yoksa her karnın ağrıdığında korkuyla lavaboya gidiyosun. İnşallah pozitifsindir
Sende nasıl gidiyo agrilarin var miCanım bence böyle bekleme kan ver için rahatlasın yoksa her karnın ağrıdığında korkuyla lavaboya gidiyosun. İnşallah pozitifsindir
Arada karnım ağrıyor çok nadirde başım dönüyor gibiSende nasıl gidiyo agrilarin var mi
Gerek kalmadı canim adet oldum sanirim leke geldi belimde baya ağrıyorArada karnım ağrıyor çok nadirde başım dönüyor gibi
Moralim bozuldu yaa sen bu ay bisi uygulamis miydin canimArada karnım ağrıyor çok nadirde başım dönüyor gibi
Folik asit kullanmaya başladım 1 aydır kullanıyodum canım. Başka bişey yapmadım bide hemen lavaboya gitmedim biraz bekledim ayaklarımı yukarı dikipMoralim bozuldu yaa sen bu ay bisi uygulamis miydin canim
Anladım canim hangi folik asit kullandinFolik asit kullanmaya başladım 1 aydır kullanıyodum canım. Başka bişey yapmadım bide hemen lavaboya gitmedim biraz bekledim ayaklarımı yukarı dikip
Merhaba ben iki aydır klomen kullanıyorum. Geven ay adet oldum 26 kasımda tekrar klomene başladım 26 aralıkta adet olmadım. 14. Gün yumurtlama gördüm ama yumurtlama nin bir gün öncesi ve 3. Gunu ilişki oldu. 26 kasımda adet ağrılarım oldu adet olacam sandim iki gün böyle sürdü bugün 29 kasım ve hala olmadım. Sabahları uyandığımda yoğun bi adet ağrısı oluyor ama sonra geciyor. Şimdilik göğüs hassasiyeti var. Sizde de böylemi oldu. Test yapmaya korkuyorumFolik asit kullanmaya başladım 1 aydır kullanıyodum canım. Başka bişey yapmadım bide hemen lavaboya gitmedim biraz bekledim ayaklarımı yukarı dikip
Klomen regl gecikmesi yapabiliyor. Ben 5 gün geç oldum klomeni kullandığım ay.Merhaba ben iki aydır klomen kullanıyorum. Geven ay adet oldum 26 kasımda tekrar klomene başladım 26 aralıkta adet olmadım. 14. Gün yumurtlama gördüm ama yumurtlama nin bir gün öncesi ve 3. Gunu ilişki oldu. 26 kasımda adet ağrılarım oldu adet olacam sandim iki gün böyle sürdü bugün 29 kasım ve hala olmadım. Sabahları uyandığımda yoğun bi adet ağrısı oluyor ama sonra geciyor. Şimdilik göğüs hassasiyeti var. Sizde de böylemi oldu. Test yapmaya korkuyorum
Merhabalar bence yapın kesin sonuç alırsınız korkmayın en azından ona göre hareket edersiniz ağirlik kaldırmazsiniz temizlik sizin mesajınızdan once msj atmışım bu forma ama kimse cvp vermemiş adete 2 gun kala ogrendim bende hamileymisimMerhaba ben iki aydır klomen kullanıyorum. Geven ay adet oldum 26 kasımda tekrar klomene başladım 26 aralıkta adet olmadım. 14. Gün yumurtlama gördüm ama yumurtlama nin bir gün öncesi ve 3. Gunu ilişki oldu. 26 kasımda adet ağrılarım oldu adet olacam sandim iki gün böyle sürdü bugün 29 kasım ve hala olmadım. Sabahları uyandığımda yoğun bi adet ağrısı oluyor ama sonra geciyor. Şimdilik göğüs hassasiyeti var. Sizde de böylemi oldu. Test yapmaya korkuyorum
Öğrendim kuzu hamile misim ❤❤❤Merhabalar bence yapın kesin sonuç alırsınız korkmayın en azından ona göre hareket edersiniz ağirlik kaldırmazsiniz temizlik sizin mesajınızdan once msj atmışım bu forma ama kimse cvp vermemiş adete 2 gun kala ogrendim bende hamileymisim
Aaa cokk sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insallah 8. Haftaya kadar dikkat edin eğilmeyin,bi yere uzanmayın,sıcramayin agirlik kaldirmayin yeni yıl hediyesiÖğrendim kuzu hamile misim ❤❤❤
Korkutmayın bu kadar ya doktorlar böyle şeylerden bir şey olmaz diyorAaa cokk sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin insallah 8. Haftaya kadar dikkat edin eğilmeyin,bi yere uzanmayın,sıcramayin agirlik kaldirmayin yeni yıl hediyesi
Ben kendi doktorumun soylediklerini soyluyorum rahime yerlesme zamaninda dikkat edilse kimseye zarari olmaz herbalde bebegini kaybeden biri olarak yaziyorumKorkutmayın bu kadar ya doktorlar böyle şeylerden bir şey olmaz diyor
Başın sağolsun bu hafta baya yoruldum mecburiyetten kendimi de rahatlatmaya çalışıyorumBen kendi doktorumun soylediklerini soyluyorum rahime yerlesme zamaninda dikkat edilse kimseye zarari olmaz herbalde bebegini kaybeden biri olarak yaziyorum
Amiin sağolun ne sıkıntınız varsa Allah yardimciniz olsun insallahBaşın sağolsun bu hafta baya yoruldum mecburiyetten kendimi de rahatlatmaya çalışıyorum