- 10 Aralık 2020
- 58
- 135
- 23
- 33
- Konu Sahibi tsrmcikbra
Teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsinizYaa maşallah size çok sevindim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda sizde öğrenirsinizYaa maşallah size çok sevindim sağlıkla kavuş bebeğine inşallah
Evet geldi ve daha koyu bir kahverengi ve resmen pıhtı şeklinde. Belim çok ağrıdı gece dayanılmaz bir ağrı idi. Ağladım acıdan bütün gece.Sen naptın canım devamı geldi mi
Bende bugun test yaptım normal testler ama negatif cikti maalesef yani tam bilmiyorum ama ikinci cizgi gorunuyo biraz ama renksiz pembelik hiç yokCanım en belirgin belirtim göğüslerimdeki şişlikti hiç inmedi 10 gündür falan bide damarlar çıkmıştı. Yumurtlama günümde aşırı kasık ağrısı yaşadım. Son 5 gündür de karnım ağrıyor adet gelcekmiş gibi. Karnım şiş alt tarafı ama çok sert diyemem zaten göbeğim vardı biraz. Bide 1 haftadır ince ince sızlıyodu kasıklarım böyle 5 saniye falan. Ordan anladım en çok zaten bide göğüsler direk belli ediyor bence. Zaten vücut sinyal veriyor her zamankinden farklı bişeyler oluyor. Ben erken gebelik testini adetim 2 gün gecikince yaptım ama öncesinde kaset testle bi denemiştim negatifti.
Yaa üzüldüm... Geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim ki nasip bidahaki sefere inşallah moralini bozma hiçEvet geldi ve daha koyu bir kahverengi ve resmen pıhtı şeklinde. Belim çok ağrıdı gece dayanılmaz bir ağrı idi. Ağladım acıdan bütün gece.
Yaş ileri olduğu için doktorlar tüp bebek diyo herhangi bir sorun yok ama. Maalesef maddi gücüm tüp bebeğe yetmiyor. En büyük üzüntüm bu aslındaYaa üzüldüm... Geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim ki nasip bidahaki sefere inşallah moralini bozma hiç
Bozma hiç moralini, veren Allah sonuçta sabret inşallah önümüzdeki ay sende söylüyosun bak hiç bi sorununuz yokmuş çok şükür. Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur sen gönlünü ferah tutYaş ileri olduğu için doktorlar tüp bebek diyo herhangi bir sorun yok ama. Maalesef maddi gücüm tüp bebeğe yetmiyor. En büyük üzüntüm bu aslında
Canım bence günün geçtiyse kan ver benimde ilk negatifimde çizgide renk yoktu battan 1-2 gün önce yapmıştım kaç gün vardı seninKizlar bakin yarim saat sonra böyle olduEki Görüntüle 2741025
Benimde senle aynı 13 u battı bugun 3 günCanım bence günün geçtiyse kan ver benimde ilk negatifimde çizgide renk yoktu battan 1-2 gün önce yapmıştım kaç gün vardı senin
Yürürken çok baskı yapıyorsa hareket etmekte zorlanıyorsanız kengi durmuş olabilir bastırın derimAynen acıdan bende ilişki felan düşünemiyorum. Bende dün apandisit mi yoksa fıtık mı diye bissürü şey düşündüm. Dün ağrımaya başladı benim bugün de hafiften bi ağrım var yürürken bile baskı yapıyor
Kengi ne demek ? Kusura bakmayın bu konulara biraz yabancı olduğum için bilmiyorum bi çok şeyle daha yeni yeni tanışıyorumYürürken çok baskı yapıyorsa hareket etmekte zorlanıyorsanız kengi durmuş olabilir bastırın derim
Bence ya erken gevelik testi al yada kan ver. Normalde gecikmiyorsa vardır kesin bişeyBenimde senle aynı 13 u battı bugun 3 gün
Bende hamileliğinde öğrenmiştim bir sabah kalktığımda başlamıştı yavaş yavaş sona erdi ama bana hamile olduğum için basmadılar tıbben adının ne olduğunu bilmiyorum ama kaynanam demişti sanırım halk arasında kengi deniliyor sizin tabir ettiğiniz seyKengi ne demek ? Kusura bakmayın bu konulara biraz yabancı olduğum için bilmiyorum bi çok şeyle daha yeni yeni tanışıyorum
Anladım canım ama şu an ağrım yok ağrılar beni zorlayınca doktoruma gittim ve ultrasonda 3 cmlik kist göründü o ağrı yapıyormuşBende hamileliğinde öğrenmiştim bir sabah kalktığımda başlamıştı yavaş yavaş sona erdi ama bana hamile olduğum için basmadılar tıbben adının ne olduğunu bilmiyorum ama kaynanam demişti sanırım halk arasında kengi deniliyor sizin tabir ettiğiniz sey
Ya çok geçmiş olsunAnladım canım ama şu an ağrım yok ağrılar beni zorlayınca doktoruma gittim ve ultrasonda 3 cmlik kist göründü o ağrı yapıyormuş
TeşekkürlerYa çok geçmiş olsun
Dua et canim bana hamilelerin duasi kabul olurmuş biraz daha beklim kan vercemBence ya erken gevelik testi al yada kan ver. Normalde gecikmiyorsa vardır kesin bişey
Akıntı yoğunluğu var adet sanıp siliyom da yokBence ya erken gevelik testi al yada kan ver. Normalde gecikmiyorsa vardır kesin bişey
Saol canım Allah Razı Olsun. Bu cümlelere çok ihtiyacım var. Yakınımda kimse yok. Anne baba uzakta zaten manevi destek de yok maddi desteği geçtim. Tek başıma sorunlarla baş etmek zorunda kaldım.Bozma hiç moralini, veren Allah sonuçta sabret inşallah önümüzdeki ay sende söylüyosun bak hiç bi sorununuz yokmuş çok şükür. Rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyodur sen gönlünü ferah tut
Akıntı ne renk canımAkıntı yoğunluğu var adet sanıp siliyom da yok