- Konu Sahibi tsrmcikbra
7 gün var adete adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor hamilelikte de olabilir o ağrılar diyolar ama bilemedimTest yaparsan doğru sonuç alırsın. Adet tarhine ne kadar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 gün var adete adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor hamilelikte de olabilir o ağrılar diyolar ama bilemedimTest yaparsan doğru sonuç alırsın. Adet tarhine ne kadar var
Olabilir gebelik belirtiler uygun ama bakman lazım
Adet ağrısı gibi bir ağrı da varOlabilir gebelik belirtiler uygun ama bakman lazım
Anladım kuzu ama çok erken biraz daha beklersen Adet gunu yada bir gün sonrası kesin çıkıyor kaset testte bile. Benim ki adet 4 gün gecti bak daha ilk saniyeler kurumasını beklemeden nasıl net ciktiAdet ağrısı gibi bir ağrı da var
Adet olmaktan korkuyorum sadece bebek olmasını çok istiyorum senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım kuzumAnladım kuzu ama çok erken biraz daha beklersen Adet gunu yada bir gün sonrası kesin çıkıyor kaset testte bile. Benim ki adet 4 gün gecti bak daha ilk saniyeler kurumasını beklemeden nasıl net cikti
Yumurtlama fark ettin miAdet olmaktan korkuyorum sadece bebek olmasını çok istiyorum senin adına çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım kuzum
Anlamam ki hiç farkında değilimYumurtlama fark ettin mi
Ya canım düzenli adet oluyor musun. Şimdi ki ağrın yumurtlama ağrısı da olur adet ağrısı da olur. Sen yumurtlama tarihini net bilmelisinAnlamam ki hiç farkında değilim
Genelde düzenliyim bazen 1 2 gün erken olabiliyorum gecikmem olmadı evlendiğimden beri ve uygulamadan ovülasyon tarihini takip edip ona göre yaptık bu ayYa canım düzenli adet oluyor musun. Şimdi ki ağrın yumurtlama ağrısı da olur adet ağrısı da olur. Sen yumurtlama tarihini net bilmelisin
Adet tarihin geçen ay kaciydiGenelde düzenliyim bazen 1 2 gün erken olabiliyorum gecikmem olmadı evlendiğimden beri ve uygulamadan ovülasyon tarihini takip edip ona göre yaptık bu ay
15 aralıkta oldum bu ay 13 ocak gözüküyor adetimAdet tarihin geçen ay kaciydi
26 aralık ile 29 aralık arasını değerlendirmen lazım tahmini bekle bakım bise kalmamış 15 ocakta test yaparsin inşallah vardır kuzu15 aralıkta oldum bu ay 13 ocak gözüküyor adetim
Bu şekilde uygulamaya göre ayarladık bizde ama zor geçiyo valla zaman 15 ocak gelsin biran önce26 aralık ile 29 aralık arasını değerlendirmen lazım tahmini bekle bakım bise kalmamış 15 ocakta test yaparsin inşallah vardır kuzu
Evet canım var adetin geciktimiKizlar sizce gebelik varmi
Ayy var var hadi gözün aydın kaç dakikada da çıktıKizlar sizce gebelik varmi
Adetime 2 gün var dahaEvet canım var adetin geciktimi
Hemen belirdi ikinci çizgi saol canim benim vallahi çok istiyorduk darisi olamayanların başına inşallahAyy var var hadi gözün aydın kaç dakikada da çıktı
2 gün sonra kan ver canım tam net çıkarAdetime 2 gün var daha
Bugun hemen gittim kan verdim 49.81 cikti2 gün sonra kan ver canım tam net çıkar
Hayırlı olsun canım 1 2 haftalıktır sanırım daha çok yeni 2 gün sonra tekrar ver kanBugun hemen gittim kan verdim 49.81 cikti