- 5 Mayıs 2020
- 600
- 307
- 53
- 33
- Konu Sahibi tsrmcikbra
Çıkar büyük ihtimal zaten ilk önce kanda sonra idrarda belli oluyormuşAme testler negatif. Kan da çıkar mı varsa bir durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkar büyük ihtimal zaten ilk önce kanda sonra idrarda belli oluyormuşAme testler negatif. Kan da çıkar mı varsa bir durum
Misafir dediğine göre regl demekki hyırlısı olsun hakkımızdaGelen regl mı bebek mi?
Beklenen misafir geldi az önce bende
Desene bizim parmak testi yalan olduBeklenen misafir geldi az önce bende
Parmak teste göre benim hamile olmam gerekiyor.Desene bizim parmak testi yalan oldu
Valla kuzum hiç bişey diyemiyorum şuan gurbetle denemiştik benimki gibi olduğunu söyledi yumuşaktı dedi ama hasta olmuş benim daha günüm var tekrar deniycem günüm gelinceBen bunu denedim ama yumuşak bir şey değdi. Sert değildi.
İnşallah öyledir yüzümü kara çıkarma o bebek gelecekParmak teste göre benim hamile olmam gerekiyor.
Nasıldı peki anlatabilir misinParmak teste göre benim hamile olmam gerekiyor.
Evet ya gelsin daha bu süreçte ilk ayım ama şimdiden sabırsızlanıyorumİnşallah öyledir yüzümü kara çıkarma o bebek gelecek
Yumuşak bir doku hissettim sadece. Öyle sert bi şey gelmedi.Nasıldı peki anlatabilir misin
Kaç gün geçti pekiYumuşak bir doku hissettim sadece. Öyle sert bi şey gelmedi.
Keşke sabah deneseydin canım üç dört saat beklet idrarını öyle yap testi varsa çıkar büyük ihtimalleBenimde ilk denemem ama aşırı sabırsızım. Dün bat tarihimdi ama gelmedi bugün karın ağrısı başladı ama bişey yok şimdilik. Bide göğüs hassasiyeti devam ediyor. Üstüne yatamıyorum normalde bu kadar olmazdı. predictor erken gebelik testi var elimde belki denerim akşam sonuç alır mıyım acaba
Bugün gecikmenin 4. GünüKaç gün geçti peki
Benimde dün olmam gerekiyodu bugün belimde ağrı var biraz o kadar test yapmayı dusunuyom 3 4 gün geçene kadar cesaret edemiyom testeBenimde ilk denemem ama aşırı sabırsızım. Dün bat tarihimdi ama gelmedi bugün karın ağrısı başladı ama bişey yok şimdilik. Bide göğüs hassasiyeti devam ediyor. Üstüne yatamıyorum normalde bu kadar olmazdı. predictor erken gebelik testi var elimde belki denerim akşam sonuç alır mıyım acaba
En iyisi kan ver hem kafan rahat olurBugün gecikmenin 4. Günü
Yarın sabah denerim olmazsam. Akıntı var gibi ama regl sanıp gidiyorum bişey yok şimdilikKeşke sabah deneseydin canım üç dört saat beklet idrarını öyle yap testi varsa çıkar büyük ihtimalle
Regl geldi bebek gelmediGelen regl mı bebek mi?
AynenDesene bizim parmak testi yalan oldu
Hemen sonuç alırsınBenimde ilk denemem ama aşırı sabırsızım. Dün bat tarihimdi ama gelmedi bugün karın ağrısı başladı ama bişey yok şimdilik. Bide göğüs hassasiyeti devam ediyor. Üstüne yatamıyorum normalde bu kadar olmazdı. predictor erken gebelik testi var elimde belki denerim akşam sonuç alır mıyım acaba
Yarın sabah kan vereceğim. Bu kasık ağrısı beni öldürdü resmenEn iyisi kan ver hem kafan rahat olur