Hiç biri olmayan ben yaşamadım hiç bir yazdığını bu kadar çok düşünme üstüne düşme elbette Olcak sabretSelamlar kızlar.
Öncelikle 9 aydır çocuk çalışması yapıyoruz. Eşimde ve bende herhangi bi problem görülmedi. Ama maalesef mucizem hala olmadı
Doktora gitmeye karar verdim ilaç tedavisine başlayacaktık ama kistim çıkınca tetiklememek için başlamadık gebeliğe Engel olmadığı için çalışmalara ilaçsız devam etmemizi söyledi. Adetime 4 gün var. Farklılık hissediyorum bilmiyorum hamile arkadaşlar bunu yaşadınız mı.
Ben bu belirtileri kisttenn dolayı olmamasını düşünmek istiyorum
Öncelikle sol kasığımda batma meydana geldi yumurtlamadan sonra. Hala devam ediyor bıçak saplanır gibi. Akıntım yumurtlamadan sonra bir süre dahs yumurta akı gibi devam etti ve bugun de sarımsı akıntı oldu bu arada bir gün önce de beyaz akıntı uzayan akıntı oldu. Bu akşam da midemde yanma meydana geldi hala devam ediyor. Bu durumları yaşayan var mı.
Artıkmucizemekavuşmakstiyorum
Kist çok ağrı sancı yapar bekle gününü test yapSelamlar kızlar.
Öncelikle 9 aydır çocuk çalışması yapıyoruz. Eşimde ve bende herhangi bi problem görülmedi. Ama maalesef mucizem hala olmadı
Doktora gitmeye karar verdim ilaç tedavisine başlayacaktık ama kistim çıkınca tetiklememek için başlamadık gebeliğe Engel olmadığı için çalışmalara ilaçsız devam etmemizi söyledi. Adetime 4 gün var. Farklılık hissediyorum bilmiyorum hamile arkadaşlar bunu yaşadınız mı.
Ben bu belirtileri kisttenn dolayı olmamasını düşünmek istiyorum
Öncelikle sol kasığımda batma meydana geldi yumurtlamadan sonra. Hala devam ediyor bıçak saplanır gibi. Akıntım yumurtlamadan sonra bir süre dahs yumurta akı gibi devam etti ve bugun de sarımsı akıntı oldu bu arada bir gün önce de beyaz akıntı uzayan akıntı oldu. Bu akşam da midemde yanma meydana geldi hala devam ediyor. Bu durumları yaşayan var mı.
Artıkmucizemekavuşmakstiyorum
Beklenen adet günümde yapayım o zaman. Mide yanmam hala var geçmediBENDE AYNI BELİRTİLER VARDI BENDE GRİPTEN DOLAYI ZANNEDİYORDUM ADET GÜNÜMDE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI SİZDE ADET GÜNÜNÜZE KADAR BEKLEYİP SONRA TEST YAPABİLİRİSİZ
İnşallah canım insan stres oluyor evet daha 9 ay oldu ama insan kafasında o kadar çok büyütüyor ki hiiç olmayacakmış gibi hissediyorHiç biri olmayan ben yaşamadım hiç bir yazdığını bu kadar çok düşünme üstüne düşme elbette Olcak sabret
Merhaba canım. Dün beklenen adet günümdü dün test yaptım ama negatif çıktı. Test normal testi erken gebelik testi falan değil. Bugun de gelen giden yok sence testi nasıl yapmalıyım erken gebelik testi alıp mı yapmalıyımKist çok ağrı sancı yapar bekle gününü test yap
Ikigun daha bekle tekrar et erken de aynı sonucu gösteriyor normal 5 tl likte boşuna para verme vermek istersen kendin bilirsin ikiside aynı sonucu gösteriyor gecikme de net alırsın sonucu iki gün bekle ikigunde bir artıyor ya yeni olusmussa erken teste de bile gozukkmez bekle ınşallah hayırlı haberlerin olurMerhaba canım. Dün beklenen adet günümdü dün test yaptım ama negatif çıktı. Test normal testi erken gebelik testi falan değil. Bugun de gelen giden yok sence testi nasıl yapmalıyım erken gebelik testi alıp mı yapmalıyım
Canım hamileyim :)) adetim gecikince yaptım pozitif çıktı cumartesi günü inşallah keseyi göreceğiz geç döllenmeymişIkigun daha bekle tekrar et erken de aynı sonucu gösteriyor normal 5 tl likte boşuna para verme vermek istersen kendin bilirsin ikiside aynı sonucu gösteriyor gecikme de net alırsın sonucu iki gün bekle ikigunde bir artıyor ya yeni olusmussa erken teste de bile gozukkmez bekle ınşallah hayırlı haberlerin olur
Maşallah hadi sağlıkla hayırlısıyla al kucağına cnmCanım hamileyim :)) adetim gecikince yaptım pozitif çıktı cumartesi günü inşallah keseyi göreceğiz geç döllenmeymiş
Tamam canım çok sağolMaşallah hadi sağlıkla hayırlısıyla al kucağına cnmgeç dollenmede haftaki doktor ayarlar adet tarihin i ona göre ayarlar haftasiyla uyumlu değil diye ileriki haftalarda 13 15 hafta civarı moralini bozma cnm benden sana Ark önerisi gerisim geriliği veya haftası ileride diye sonraki zamanlarda endişe etme aklında bulunsun
Allah bağışlasın benim de soldan oldu ağrılarım bakalımBenimde sol kasığı.da batma oluyordu midem yanmadı hamile oldugumu bilmiyordum halı da çırptım 30 kilo turşu da kurmuştum:) soldan olunca kız oluyor bir kızım oldu cok şükür hayırlı olsun size de
Yaa çok sevindim sizin adınızaAllah bağışlasın benim de soldan oldu ağrılarım bakalım
Canim test yaptin mi?Bende adete 5 gün kala ve 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı yarın beklenen adet günüm bu mesaj bana umut oldu inşallah benimde geç döllenmedir
Maalesef adet oldmCanim test yaptin mi?
Hayirlisi olsun canim insallah tez zamanda hamiş haberini alırsınMaalesef adet oldm
Allah razı olsun hepimiz inşallahHayirlisi olsun canim insallah tez zamanda hamiş haberini alırsın