Gebelik belirtilerim

Zeze92

Mucizemi bekliyorum ❤️👼
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2019
1.283
1.754
63
Negatife o kadar alışmışımki , bunalt belirti hiç aramadım kendimde . Gebeliğimi öğrendikten sonra düşününce farkettim .

-1 haftaya kadar hiç bir şey yoktu. 1 hafta önce aşırı gaz sancılarım vardı normal değildi hala da devam ediyor.
- yemek yedikten 1 saat sonra mide kazınması oluyordu ekmeğime hep çikolata sürüp yedim eşim , kayınvalidem de farketmiş bunu
- adete 3 gün kala ağrılarım başladı hep olurdu aklıma gebelik gelmedi. Sadece 1 kez oturup kalkerken sağ kasığıma bıçak saplanır gibi oldu
- geceleri ateş basıyordu sanki sıcaktan uyuyamıyordum , ki ben yazın bile yorganla yatarım
- ben de ki en belirgin belirti adet gecikmesiydi benim adetim düzenlidir . İki gün geçince öğrendim o kadar umutsuzdum ki .

Sorularınız varsa cevaplayabilirim Rabbim herkese hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin

Merhaba öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim Benim reglime 1 hafta kaldı. Normalde 10 gün kala göğüslerimin ağrısı başlardı. Şu an hiç bir şey yok göğüslerimde. Çok yoğun şeffaf ve beyaz yapışkan akıntım oluyor. Birde arada bir hafif adet sancısı gibi sancı oluyor. Sizde de akıntı ya da göğüslerde bir değişiklik var mıydı normalden farklı

Merhaba canım öncelikle tebrıkler akıntın oldu mu olduysa ne renkti

Merhaba canım öncelikle tebrıkler akıntın oldu mu olduysa ne renkti
Merhaba , teşekkür ederim Evet heyecandan bazı belirtileri yazmayı unutmuşum . Akıntım oldu normalde adete yakın hep sarı akıntım olurdu. Bu kez yumurtlamadan sonra böyle beyaz kesik bi akıntım oldu , adete 4 gün kala da su gibi akıntım olmaya başladı

Kahverengı degıldı yanı akıntın

Bel e sancı giriyor benim adetime 7-8 gün var sancı ama böyle iğne batması gibi ağrı değil sancı çok tiz bu ne demek acaba

Hayırlı olsun canım.akıntın varmıydı belirti olaraj

Hayırlı olsun canım.akıntın varmıydı belirti olarak
Teşekkür ederim , evet vardı diğer aylardan farklıydı yumurtlamadan sonra beyaz kesik bir akıntım oldu , adete 3 4 gün kala da su gibi oldu

Benim adete 7 gün var agzımda hiç tat yok. Bide sürekli iğne batıyor kasığımda belirti mi bilmiyorum

Hayirli olsun cok sevindim. Saglikla gelsin insallah

Canım merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun bende 2 aydır deniyorum ilk ay çok taktım kafaya baktım negatif sonra pek umursamadım şuan adetime 3 gün var normalde sadece adetimin ilk günü bacak ve bel ağrım olurdu ama dün akşam sanki olmuşum gibi ağırlarım olmaya başladı hala devam ediyor 40 kilo taş taşmışım gibi aynı birde sancım normalde adetime yakın başlayan ağrıdan daha yoğun ve hissedilir işyerinde yorulduğum için mi yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum Evde gebelik testim olmasına rağmen yapmak istemiyorum Negatif ile hüsrana uğramak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…