biz 2 sene korunmadık ama araya tabi hastalıklar koşturmacalar girdi son 1 sene çabaladık daha sonra eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik direk tüp bebek dedi doktor aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebek süreci başladı bu ocak ayında tüp bebek tedavisi başladı Allaha şükür şubat ayında safra kesesi şikayetiyle yattığım hastanede tabi transferli olduğum için direk test yapıldı ben normalde ameliyata alınacakken bebeğimin varlığını öğrendim :) deneyenlere tavsiyem herşeyden önce karı koca olarak baştan sağlam bir muayene hatta eşiniz değerlerine baktırsın ona göre deneyin gec kalmayın kadında 1 sene değil 1 ay bile önemli ve kafaların çocuğa odaklanmamış olması benim transfer öncesi bile yumurtalarımı etkiledi stres sadece sizden bişeyler götürür unutmayın...asgu86 cok tesekkür ederim ve ben senin dediklerine tamamen katiliyorum canim. Adet gecikmesinden sonra basliyor tüm belirtiler, hatta bulantilar bile ancak 6-7 haftalarda basliyor.Bu ay da adet oldum ama hic bir belirtiye kaptirmadim kendimi zaten. 6-7 ay oldu deneyeli, cok uzun bir zaman degil biliyorum ve artik yavas yavas rahatliyorum kafamda. önümüzdeki hafta bir kan testim var eger o da iyi cikarsa allahin izniyle tamamen saglikliyim demektir. Nasipden öte gecemiyoruz. Siz ne kadar denediniz ve nasil bir tedaviyle hamile kaldin? Insallah herseyin iyi gecer. Umut ol bizlere :)
Silik çıktıysa kesin hamilesin canım benim de gebe kaldığım ay testte ikinci çizgi silik çıkmıştı ve hamileydimmerhaba cnm aynı belirtiler bendede var adetime 2 gün var akşam test yaptım iki kere ikisindede silik çizgi çıktı bakalım beklemedeyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?