• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtileri

kızlar benım ahtm vardı hamiş olursam size yazcam belirtileri die kasıklarda cok hafif batmalar adet olmadan 1 hafta once sıddetlı bel arısı olmustu bende sanrm yerlesmeden kırpıklerımde gürleşme gögüslermde fazla hassasıyet olmadı ve adet oncesınde susama olurdu bende butun adet oncesı sendromunu yasadm herseye aglama umarım yardımcı olmusumdur :)

ve adet günü geldiğinde akıntı hastalık mı die baktım sürekli ama diilmiş

slm arkadaşlar bende 19 şubatta adet oldum bi kaç sonra lekelenme şeklinde pembe akıntım oldu kasıklarımdan bacaklarıma vuran ağrı bel ağrısı mide bulantıları(zaten çok sık bulanır) ve baş dönmelerim oluyor daha önce hiç böyle olmadım normalde hamilelik beklemiyorum ve adet günümde yeni geçmesine rağmen adet olacakmışım gibi belirtiler sizce neden böyle oluyor olabilir?

Bende aranıza yeni katılanlardanım 21 yaşındayım evleneli 9ay oldu çocuk düsünmüyoduk ilk önce evliliğe alışmak tadını çıkarmak istedik gezmelerimizin ama şubatın 13 ünde ne zaman olacağını bilmediğimiz bebeğimiz için ilk adımı atmış bulunmaktayız :) iki gündür mide yanmalarım bulantılarım (kusma yok) karın ağrılarım bacaklarımda inanılmaz ağrılar kasıklarımda inanılmaz bir şekilde bıçak saplar gibi ağrılarım oluyor baş ağrılarım belirtilerden hepsi geçiyor ama söyle bir durum var ki 5 aydır adet görmüyorum doktora gittim 1 değil 3 doktora gittim ilk defa adet görememe yaşıyordum çünkü ilişki olmadan önce doktora gittiğimde doktor yeni evli olmama esimle eşimin işinden dolayı ailelerimizden akrabaları mızdan uzakta olmamıza evden dışarı çıkamama ve yeni evliliğin stresine bağladı çünkü gebe kalmama hiçbir engel olmadığını söyledi acaba adet göremememde gebeligime engel mi onu düşünüyorum sonuçta adet dönemide yumurtalıklarla ilgili bana yardımcı olur musunuz lütfen bu bebeği çok istiyorum çünkü yalnız kalmaktan sıkıldım ihtiyacım var bebeğime ;(

Arkadaşlar benim aylarım bu sayfalarda belirti okumakla geçti şu an hamileyim benim tedaviyle oldu Allah hepinize ilaçsız hastanesiz sağlıklı gebelikler nasip etsin.size yardımcı olmak için yazıyorum her yerde okuyosunuzdur birinci kural özellikle yeni deneyen arkadaşlar kendinizi dinlemekle uğraşmayın olacak birşey geri tepiyo evet insan adet zamanı başka birşey düşünemiyo ama şunu söyleyebilirim adetiniz geçse ve hamile olsanız dahi sadece kanınızda bir organizma var ve onu Allahtan başka hiçkimse siz bile koruyamazsınız akışına bırakın hayatı...bana test yapıldğı gün başka bir şikayetle hastanede yatıyordum o günkü tek belirti ki tedavi görmeme gebelik beklememe rağmen , geliyo yine adet dedim tam adet gününün 1 gün öncesiydi yani ayırmanız imkansız hiç fark yok adetten.yine şeffaf akıntı sanki adet gelmiş hissi.ben keseyi kalp atışını gördüğüm halde ara ara adet ağrıları giriyodu göğüslerim bile 2 hafta sonra şekil değiştirmeye başladı yani sandığınızdan daha yavaş oluyo bazı şeyler.gebelik belirtisi adı altında yaşadıklarınızın hiçbirini buna bulantı vs dahil adet döneminde yaşamazsınız sadece adet belirtisi yaşarsınız bunu bilmenizi istedim hayatı kendinize dar etmeyin yaşayın tarih yumurtlama düşünmeden yaşayın o gelecekse hiç planlamadığınız zamanda gelir.sevgiler hepinize...

asgu86 cok tesekkür ederim ve ben senin dediklerine tamamen katiliyorum canim. Adet gecikmesinden sonra basliyor tüm belirtiler, hatta bulantilar bile ancak 6-7 haftalarda basliyor.Bu ay da adet oldum ama hic bir belirtiye kaptirmadim kendimi zaten. 6-7 ay oldu deneyeli, cok uzun bir zaman degil biliyorum ve artik yavas yavas rahatliyorum kafamda. önümüzdeki hafta bir kan testim var eger o da iyi cikarsa allahin izniyle tamamen saglikliyim demektir. Nasipden öte gecemiyoruz. Siz ne kadar denediniz ve nasil bir tedaviyle hamile kaldin? Insallah herseyin iyi gecer. Umut ol bizlere :)

ayal38, canim demekki hayirlisi böyleymis. Herkes farkli imtihan ediliyor hayatta. Ama inaniyorum mutlaka birgün kucagimiza alacagiz bebeklerimizi. Umudumuzu yitirmeyelim, degil mi? Peki simdi nasilsin? Sagligin yerinde mi? Kürtaj olman gerekti mi?

ewet iyiym 1 ay ara verdik bu ay yıne basladk calısmalara kese olusmamısdı bende adet kanamsı gıbı oldu kurtaja gerek duymadılar canım

Anladim canim, iyi olmana sevindim. Yine hamile kalirsin insallah. Allah büyük.. Hepimizin gönlüne göre versin, gönlümüzdekini hayirli etsin.

asgu86 cok tesekkür ederim ve ben senin dediklerine tamamen katiliyorum canim. Adet gecikmesinden sonra basliyor tüm belirtiler, hatta bulantilar bile ancak 6-7 haftalarda basliyor.Bu ay da adet oldum ama hic bir belirtiye kaptirmadim kendimi zaten. 6-7 ay oldu deneyeli, cok uzun bir zaman degil biliyorum ve artik yavas yavas rahatliyorum kafamda. önümüzdeki hafta bir kan testim var eger o da iyi cikarsa allahin izniyle tamamen saglikliyim demektir. Nasipden öte gecemiyoruz. Siz ne kadar denediniz ve nasil bir tedaviyle hamile kaldin? Insallah herseyin iyi gecer. Umut ol bizlere :)
biz 2 sene korunmadık ama araya tabi hastalıklar koşturmacalar girdi son 1 sene çabaladık daha sonra eşimin değerlerinin düşük olduğunu öğrendik direk tüp bebek dedi doktor aşılamayla vakit kaybetmeyelim dedi tüp bebek süreci başladı bu ocak ayında tüp bebek tedavisi başladı Allaha şükür şubat ayında safra kesesi şikayetiyle yattığım hastanede tabi transferli olduğum için direk test yapıldı ben normalde ameliyata alınacakken bebeğimin varlığını öğrendim :) deneyenlere tavsiyem herşeyden önce karı koca olarak baştan sağlam bir muayene hatta eşiniz değerlerine baktırsın ona göre deneyin gec kalmayın kadında 1 sene değil 1 ay bile önemli ve kafaların çocuğa odaklanmamış olması benim transfer öncesi bile yumurtalarımı etkiledi stres sadece sizden bişeyler götürür unutmayın...

Anliyorum canim. 2 sene tabi uzun ama mutlu sonla biten bir süre olmus hakkinizda cok sükür. Hamileligini ögrenme seklin de hosuma gitti, tamamen beklenmedik :) Hemen tutmasi da ne güzel olmus, Rabbim cok bekletmemis sizi. :)
Tamamen senin fikrindeyim. Bence de her ay önemli. Benim iste bi kan testim kaldi. Esiminde önümüzdeki ay randevusu var doktorda, sperm testine. Dua edin herseyimiz iyi ciksin. Eger saglikliysak sorun etmeyecegim Allahin izniyle. Cünkü hersey nasip..
Dua edin bize de.. Allah sana mutlu ve saglikli bir hamilelik nasip etsin.

Sağolasın canım hakkınızda hayırlıysa olsun en önemlisi kadın..erkekte 1 tane bile sperm bulunursa bi şekilde alınıyo ama kadının yumurtaları çok çok önemli o bebeğin yuvası herşeyi anne...

Dogru diyorsun. Benim bir sorunum yok, doktorum öyle dedi. Rahim, yumurtalar vs. herseyin cok temiz dedi. Her ay düzenli yumurtlama yasiyorum cok sükür. Insallah esimin de spermleri iyi cikar. Bakalim birgün buraya bende hamile haberimi yazarim insallah. Umutluyum gelecekten.

merhaba cnm aynı belirtiler bendede var adetime 2 gün var akşam test yaptım iki kere ikisindede silik çizgi çıktı bakalım beklemedeyimmm
Silik çıktıysa kesin hamilesin canım benim de gebe kaldığım ay testte ikinci çizgi silik çıkmıştı ve hamileydim

Back