- 30 Aralık 2014
- 93
- 80
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki belirtilerin neydi?
Canım Göğüslerim çok az hassaslaşmıştı ama adet dönemimde de öyle olur pek bi değişiklik olmadı.akıntım çoğalmıştı,yorgunluk vardı devamlı yatma isteği duyuyordum,devamlı bi gaz sorunu yaşıyodum şişkinlik vardı,ateşim yüksekti yanıyordum resmen,normalde adetim yaklaşınca her yerimde sivilce çıkardı ama o zaman hiçsivilce çıkmamıştı Yüzüm tertemizdi ve ruhsal olarak ta olur olmaz herşeye alınıyordum,sürekli ağlama hissi vardı. Ama en önemli belirtim adetimin gecikmişti.5 gün geçtikten sonra testte ikinci çizgi silik çıkmıştı sonrasında kanda da pozitif çıktı
Aminnn... pzt adet oldum. insallah hepimiz icin en hayirlisi en sagliklisi olur...Canim testi erken yapmis olabilirsin, tam adet gününde yada ideal olarak 2-3 gün sonra yap. Insallah hamilesindir, Allah gönlüne göre versin. Adet öncesi hic bir belirtiye cok kaptirma ama kendini. Adet öncesi belirtiler genelde pisikolojiktir. Hakkinda hayirlisi :)
Aminnn... pzt adet oldum. insallah hepimiz icin en hayirlisi en sagliklisi olur...
Haklisin herbir belirtiyi ona bagliyorum test yaparken kalbim yerinden cikiyo tabi sonra husran oluyo . allhim her istiyene saglikli bir evlat nasip etsin.Merhaba Berensn.. Canım seni anlıyorum. Bizde 8 aydir istiyoruz ama daha hamile kalamadım. Sana tek tavsiyem adetten once hic bir belirtiye kaptırma kendini ve erken testler yapma. Ben artık bıraktım bunları.
Âmin canım. Allah'ın bir bildigi var elbette. Anne olacağız, bu yolda devam!!! Esimle ikimizde problem yok gayet sağlıkyiz. Zaman meselesi sanırım. Insallah cok beklemezsin. Önümüzdeki ay hamile kal insallahHaklisin herbir belirtiyi ona bagliyorum test yaparken kalbim yerinden cikiyo tabi sonra husran oluyo . allhim her istiyene saglikli bir evlat nasip etsin.
Canim sizin sorun neydiSizde durumlar nasil arkadaslar? Ben en son mesajimi buraya 27 Mayisda yazmisim. O gün hamile kalmisim. Kimse gercekten umudunu yitirmesin.
Canim sizin sorun neydi
Ewet canim Allahtan umut kesilmez... cook zor beklemk ama yapacak bisey yok herseyden once cevrenin baskisi yoruo insani..Tam bilemiyorum ama yaklaşık 8-9 aydır olmuyordu. Artık gercekten 1 senin dolmasını bekliyorduk doktorumla sebepsiz infertilite teşhisi icin. Kan testlerim yapıldı. Prolaktin yüksek çıktı. Bu cok Yaygın bir problem oldugu icin kadınlarda Sebebim bu mu yani dedim? Inanmadığım halde Prolaktini düşürmek icin hap aldım, aldığim ay nasip oldu cok şükür. Su an 8 haftalık hamileyim. Ve ben hala inanmıyorum o hapların başarılı olduguna. Etkisine inanmayarak içtim, olacaksa olur olmazsa olmaz dedim. Nasipten ötesi yok artık dedim. Her ay negatif testler, farklı deneyler uyguluyordum artık ilişki sırasında. Sonunda kabullendim, yeter Artik dedim. Tekrar pozitif bir enerji geldi derken oldu. Umudumuzu yitirmeyelim.
İnsallah canim ya gonderir insallah bebisimi artikÇok iyi Anlıyorum.. Allah büyük, mübarek ayda elleri boş geri çevırmez.
İnsallah canim ya gonderir insallah bebisimi artik
canım saglıklı bır sekilde kucagına almayı nasıp etsın rabbım cok guzel bır duygu benıde duandan eksık etme olur muHamileyim sonunda arkadaslar.. 8 ay sonunda oldu cok sükür. Allah herkese nasip etsin.