• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik belirtileri

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim çocuk sahibi olmak istyen herkese allah nasip etsin. bir buçuk yıllık evliyim korunuyordum ama bir kaç aydır değil. bazı şüphelerim var. adetim iki gün gecikti hiç böyle olmazdı. sağ kasığımda bir kaç gün kasılma hissettim ve de akıntılar ve de şimdi adet olmaktan çok korkuyorum
beklemektr cok zor oluyo ennkisa zamanda bi bebisin olur inslaj

Slm yazdığını okudum benm de adetim geçti normalde her ayın 20 inde oluyorum 22 sinde bitio ve olmadim bu sabahta olmuşum çok üzüldüm bebek yok die bence bütün bayanlar kesin sonuç almadan sevinmeyin sizde benim gbi hayal kırıklığı yasamayin
Adetim 11 gun gecti hala negatif. Pzt kan tahliline gidicem.ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum :(

Korunmayi birakali 3 ay oldu. Gecen aylarda piskolojik olsa gerek daha cok belirti yasamistim kendimce :) bu ay birsey hisstemiyorum. Sadece 1 hafta önce cok az bi kahverengi lekelenme yasadim. Bi dahada olmadi. Onun disinda bir belirtim yok. Sende peki? Günlerimiz ayni hemen hemen :)

Korunmayi birakali 3 ay oldu. Gecen aylarda piskolojik olsa gerek daha cok belirti yasamistim kendimce :) bu ay birsey hisstemiyorum. Sadece 1 hafta önce cok az bi kahverengi lekelenme yasadim. Bi dahada olmadi. Onun disinda bir belirtim yok. Sende peki? Günlerimiz ayni hemen hemen :)
Evet canim ayni sayiliriz biz daha bu ay biraktik korunmayi yani bu ay ilk denemeydi desene ben o yuzden cok belirti yasiyorum:) 4 5 gundur alt karin bolgemde hafif sizi bacaklarda agirlasma ve sol kasik da nadiren gelen anlik bir batma oluyor.halsizlik ve siskinlik de cabasi tabi. Gerci adet belirtilerimden cok da farkli degil gibi:)

Hadi bakalim canim insaallah güzel haberler aliriz. Hersey olabilir. Benim arkadasim 1 iliskiyle hamile kaldi. Su an oglu 2,5 aylik :) Hersey mümkün anliyacagin. Bunlar gercekten gebelik belirtisi olabilir. Benim sadece bugün sag kasikta batmalarim var. Ne zaman test yapmayi düsünüyorsun adetin gelmeze tabi ? :)

Hadi bakalim canim insaallah güzel haberler aliriz. Hersey olabilir. Benim arkadasim 1 iliskiyle hamile kaldi. Su an oglu 2,5 aylik :) Hersey mümkün anliyacagin. Bunlar gercekten gebelik belirtisi olabilir. Benim sadece bugün sag kasikta batmalarim var. Ne zaman test yapmayi düsünüyorsun adetin gelmeze tabi ? :)
Ya valla canim bilmiyorumnki bu konularda biraz bilgisizim.acaba simdi yapsak cikmaz mi erken gebelik testi yapiyolarmis ya idrar la.Senin de kahverengi akinti cok buyuk bir belirti gibi geldi bana:)

Evet kahverengi akinti bir belirti olabilir gercekten. Yumurtlamadan 5 gün sonra falan oldu. Yerlesme kanamasidir umarim. Bilmiyorum ki canim. Erken gebelik testleri 4 gün önceden yapilabiliyormus. Olabilir aslinda.. Yarin yada persembe günü yapmayi düsünüyorum sabah ilk idrarla :)

Canim sende durumlar nasil? Carsamba aksam cok acik pembe akintim oldu. Dün yine hicbirsey yoktu, sadece silinirken koyu akinti vardi. Bugünde öyle ama cok büyük ihtimal kirmizilarin alarmi bu. Saglik olsun...

Ben hala beklemedeyin canim normalde bugun ve ya yarin adet olmam gerekiyor simdilik birsey yok bel kasik ve bacaknagrilarim devam ediyor.Senin de galiba batin buaralardi belli olmaz canim testimizi bir yapalim bakalim.

Hadi bakalim insaallah gelmez sende :) Belirtilerin de devam ediyormus, cok iyi!! .Evet canim en en gec pazar tam adet kanamasi baslamasi lazim, yada yarin iste, gelmezse mutlaka test yapicam. Ama olmadi diye hissediyorum yani.. Bende her ay böyle lekelenme oluyor korunmayi birakali, sonra kanama tam basliyor. Önceleri böyle olmazdi, gabliba piskolojik olarak cok etki yapiyor.. Hayirlisi olsun.

Canim benim adetim birkac gun sarkmayla duzensiz oluyor. Normalde tahmini adet gunumu 3 gun gecti hala olmadim.4 gun once idrar testim negatif cikti ama erken yaptim galiba. Sen naptin

:) Bu bence iyi haber.. 3 gün gecmesi yani. idrar testini erken yapmis olabilirsin canim, bence sabah tekrar yap. Yok canim ya ben cuma günü adet oldum. Hayirlisi ya..

:) Bu bence iyi haber.. 3 gün gecmesi yani. idrar testini erken yapmis olabilirsin canim, bence sabah tekrar yap. Yok canim ya ben cuma günü adet oldum. Hayirlisi ya..
Testte cikmamis olabilir degil mi .hem muhtemel adet tarihimden 1 gun once yaptim hem aksam yaptim.Tekrar deniyim ben evet:) hayirlisi canim saglikla gelsin de en uygun zamani biz bilemeyiz.

Evet cikmamis olabilir, erken olabilir. Hadi yarin sabah ilk idrarla yap bana da haber et :) Tabi tabi hayirlisini diliyorum zaten.. allah büyük

kızlar tabi ki iyi temennilere de ihtiyacım var ama daha önemlisi bilgiye tecrübeye ihtiyacım var.durumum şu 20 ocakta adet oldm.3 gün sürdü normalde 4-5 sürer.4. günde gün boyu toz pembe akıntım oldu bitti.sorun göğüslerim hala çok ağrıyorlar ve büyümüşler.dün test yaptm çizgi falan yok sabah baktm ikinci çizginin hayaleti belirmiş.bu ay gebelik planlamıyorum aslında ama nasılsa tutmuyor diye korunmuyoruz.tutarsa sürpriz olacak.planlamayla gebelik strese sokuyor malum.göğüslerime bakarsam gebeliği gösteriyor ama test tırt çıktı ne diyorsunuz bu durumuma?

Anlıyorum seni.. Öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Biz ekimde korunmayı bıraktık. 4 aydır bekliyoruz. Herkesin tecrübeleri farkli, vücudu farklı. Ama benimde adet tarihimden once örneğin hafif lekelenmelerim oldu, cok kısa Süren adetim oldu vs. Hep bi umut vardı icimde ama artık inanıyorum ki kan, koyu yada pembe akıntı iyiye işaret degil. Sonuçta itibariyle ben daha gebe kalamadım :)

Back