- 14 Kasım 2014
- 109
- 44
- 43
- 31
beklemektr cok zor oluyo ennkisa zamanda bi bebisin olur inslajmerhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim çocuk sahibi olmak istyen herkese allah nasip etsin. bir buçuk yıllık evliyim korunuyordum ama bir kaç aydır değil. bazı şüphelerim var. adetim iki gün gecikti hiç böyle olmazdı. sağ kasığımda bir kaç gün kasılma hissettim ve de akıntılar ve de şimdi adet olmaktan çok korkuyorum
Adetim 11 gun gecti hala negatif. Pzt kan tahliline gidicem.ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorumSlm yazdığını okudum benm de adetim geçti normalde her ayın 20 inde oluyorum 22 sinde bitio ve olmadim bu sabahta olmuşum çok üzüldüm bebek yok die bence bütün bayanlar kesin sonuç almadan sevinmeyin sizde benim gbi hayal kırıklığı yasamayin
Canim benim de adete son 3 gunum var beklemedeyim:) hic belirti hissediyor musun?Selam kizlar yeni üye oldum. Adetime 4 gün var, bende sabirsizlikla bekliyorum :)
Evet canim ayni sayiliriz biz daha bu ay biraktik korunmayi yani bu ay ilk denemeydi desene ben o yuzden cok belirti yasiyorum:) 4 5 gundur alt karin bolgemde hafif sizi bacaklarda agirlasma ve sol kasik da nadiren gelen anlik bir batma oluyor.halsizlik ve siskinlik de cabasi tabi. Gerci adet belirtilerimden cok da farkli degil gibi:)Korunmayi birakali 3 ay oldu. Gecen aylarda piskolojik olsa gerek daha cok belirti yasamistim kendimce :) bu ay birsey hisstemiyorum. Sadece 1 hafta önce cok az bi kahverengi lekelenme yasadim. Bi dahada olmadi. Onun disinda bir belirtim yok. Sende peki? Günlerimiz ayni hemen hemen :)
Ya valla canim bilmiyorumnki bu konularda biraz bilgisizim.acaba simdi yapsak cikmaz mi erken gebelik testi yapiyolarmis ya idrar la.Senin de kahverengi akinti cok buyuk bir belirti gibi geldi bana:)Hadi bakalim canim insaallah güzel haberler aliriz. Hersey olabilir. Benim arkadasim 1 iliskiyle hamile kaldi. Su an oglu 2,5 aylik :) Hersey mümkün anliyacagin. Bunlar gercekten gebelik belirtisi olabilir. Benim sadece bugün sag kasikta batmalarim var. Ne zaman test yapmayi düsünüyorsun adetin gelmeze tabi ? :)
Testte cikmamis olabilir degil mi .hem muhtemel adet tarihimden 1 gun once yaptim hem aksam yaptim.Tekrar deniyim ben evet:) hayirlisi canim saglikla gelsin de en uygun zamani biz bilemeyiz.:) Bu bence iyi haber.. 3 gün gecmesi yani. idrar testini erken yapmis olabilirsin canim, bence sabah tekrar yap. Yok canim ya ben cuma günü adet oldum. Hayirlisi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?