Giderseniz haber verinnnnBeklemek en doğrusu ama dayanılmaz ve akıntıdan dolayı her an hastalandım gibi hissetmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giderseniz haber verinnnnBeklemek en doğrusu ama dayanılmaz ve akıntıdan dolayı her an hastalandım gibi hissetmek
Merhaba ben test yaptım bu şekilde çıktı çok silik, sizce çok küçük olduğu için mi böyledirBu şekilde her gün yaptım ben biraz sistemli gittim bu ay olmazsa olmaz dedim ama göreyim yumurtluyor muyum diye cünkü pco tembellik yapıyor yumurtada bazen yumurtlamam olmuyordu
Gebeliği yumurtlamadan 11. Gün sonra silik gördüm
Tabiki sizde yazın mutlakaGiderseniz haber verinnnn
Evet çokkkk yenidir daha :)) kan verin mutlakaMerhaba ben test yaptım bu şekilde çıktı çok silik, sizce çok küçük olduğu için mi böyledir
Çok teşekkür ederimEvet çokkkk yenidir daha :)) kan verin mutlaka
Test yaptım negatif ama erken mi yaptım bilemedimGiderseniz haber verinnnn
Geç döllenme olmuşsa belki ondandır ama testinizde silik de olsa hiçbir şey yok muTest yaptım negatif ama erken mi yaptım bilemedim
Hiç bir şey yoktu testte. Şuandada regl başlamadı stresten oluyor kesinGeç döllenme olmuşsa belki ondandır ama testinizde silik de olsa hiçbir şey yok mu
Regl gecikmesini stres çok etkiliyor gerçekten. Sizin çok belirtiniz var mı gebelik için acaba akıntı ve gün geçmesi dışındaHiç bir şey yoktu testte. Şuandada regl başlamadı stresten oluyor kesin
Merhaba, bence hamilesiniz :)Eki Görüntüle 3166439 Bugü 3 gibi yaptım test ama anlayamadım ki hiç :) buna silik çizgi var diyebilir miyiz acaba
Geç döllenme olmuşsa belki ondandır ama testinizde silik de olsa hiçbir şey yok mu
Merhaba test sonucunuzu bekliyorummBende sizinle aynı durumdayım erken gebelik testi yaptım 3 gün negatif çıktı dünden hastalanmam gerekiyordu hastalanmadım. Belim ağrım ve su gibi akıntım var. İnş hamileyizdir ikimizde kan versem çılat mı diye düşünüyorum
Test negatifti dünde hastalandım hayırlısı. İnş ek kısa sürede güzel haber alırım bende sizler gibiMerhaba test sonucunuzu bekliyorumm
Yaa inşallah en güzel vakitte tez zamanda nasip olur. Ben kan testini henüz vermedim gerçi belli değil ama vericem bakalım nasip her şeyTest negatifti dünde hastalandım hayırlısı. İnş ek kısa sürede güzel haber alırım bende sizler gibi
Naptınız verdiniz mi kan ? Nedir durumunuz ?Yaa inşallah en güzel vakitte tez zamanda nasip olur. Ben kan testini henüz vermedim gerçi belli değil ama vericem bakalım nasip her şey
Merhaba :) adetim 4 gün geciktiğinde verdim pazartesi akşam 1768 çıkmıştı tekrar gidemedim. Yarın kontrolüm var kan da vereceğim tekrar inşallahNaptınız verdiniz mi kan ? Nedir durumunuz ?
Çok sevindim Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş. Sağlıkla gelsinMerhaba :) adetim 4 gün geciktiğinde verdim pazartesi akşam 1768 çıkmıştı tekrar gidemedim. Yarın kontrolüm var kan da vereceğim tekrar inşallah
Allah razı olsun, Rabbim tez vakitte sağlıklı şekilde sizlere de nasip etsin inşallahÇok sevindim Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inş. Sağlıkla gelsin
Amin canım inş dualarınıza bizlere yer verin.Allah razı olsun, Rabbim tez vakitte sağlıklı şekilde sizlere de nasip etsin inşallah