- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
Güzel haberleri bekliyoruz bizi de bilgilendirinNe güzell, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amiin heyecanla bekliyorum testi bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberleri bekliyoruz bizi de bilgilendirinNe güzell, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amiin heyecanla bekliyorum testi bakalım
Merhaba hayırlı olsun inşallah ❣ belirtileriniz neydi acabaEvet ben de cok yeni öğrendim bat’a birkaç gün kala cok silik çizgiler çıktı kan verdim doğrulandı Sizin de çıkar kesin varsa insallah vardır
Adet belirtileri ile o kadar aynı kiMerhaba hayırlı olsun inşallah ❣ belirtileriniz neydi acaba
Tabi ki inşallahGüzel haberleri bekliyoruz bizi de bilgilendirin
Benim de 2. Aşılamam da yarın kan vericem evde erken test var ama korkuyorum yapmaya. 1.de de aynı ağrılarım olmuştu ve tutmadı da göğüs şişkinliğim yine yok ondan kendime Bi belirti arıyorumAdet belirtileri ile o kadar aynı ki
Sadece yumurtlama itibari ile göğüslerde çok ağrı şişkinlik oldu
Kasık ağrıları batmalar bacağa vurmalar çok yaşadım yaşıyorum da bende yumurtlamada başlayan ağrı hic geçmedi hala devam ediyor
Benim her adet zamanı istisnasız dokunamayacak kadar çok acır o yüzden bende böyle oldu ama herkeste olmayabilir insallah sizin tutmuştur Kasık ağrıları varsa o biraz belirti olabilir ama her hamilelik farklı hiçbir şey hissetmeyen kişiler bile var sıfır belirtiBenim de 2. Aşılamam da yarın kan vericem evde erken test var ama korkuyorum yapmaya. 1.de de aynı ağrılarım olmuştu ve tutmadı da göğüs şişkinliğim yine yok ondan kendime Bi belirti arıyorum
Benim her adet zamanı istisnasız dokunamayacak kadar çok acır o yüzden bende böyle oldu ama herkeste olmayabilir insallah sizin tutmuştur Kasık ağrıları varsa o biraz belirti olabilir ama her hamilelik farklı hiçbir şey hissetmeyen kişiler bile var sıfır belirtiBenim de 2. Aşılamam da yarın kan vericem evde erken test var ama korkuyorum yapmaya. 1.de de aynı ağrılarım olmuştu ve tutmadı da göğüs şişkinliğim yine yok ondan kendime Bi belirti arıyorum
Olabilir, ben uyku halimden şüphelenip test yaptım. Kaset test yap yarın sabah varsa çıkar.Merhaba arkadaşlar. Bu ay ilk kez çocuk düşünmeye başladık son adet başlangıcım 27 Ekim. Adet günüm 24 Kasım, şu an 2 gün var. Yumurtlama günümü takip ederek hareket ettik. Bende son iki haftadır aşırı bi bacak, kuyruk sokumu ve kalça ağrısı var. Yumurtlama günümden 8-9 gün sonra peçeteye çok az pembe bi sıvı geldi. Uyku isteğim de çok fazla oturduğum yerde saatlerce uyuyorum. Sizce bu belirtiler erken gebelik belirtisi olabilir mi
Hayırlı olsun sizinki de sipariş verdim geldiği zaman yapacağım inşallah testiOlabilir, ben uyku halimden şüphelenip test yaptım. Kaset test yap yarın sabah varsa çıkar.
bakalım artık nasipden öte köy yok diyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBenim her adet zamanı istisnasız dokunamayacak kadar çok acır o yüzden bende böyle oldu ama herkeste olmayabilir insallah sizin tutmuştur Kasık ağrıları varsa o biraz belirti olabilir ama her hamilelik farklı hiçbir şey hissetmeyen kişiler bile var sıfır belirti
Mesela benim annem der hep sana hamileyken en basında hissettim ve hep uğraştım diyr kardeşimde hic haberi bile olmamış hiçbir belirti yokmuş öyle öğrenmiş belirtisiz regl günü geçince ne ağrı ne sızı bu yüzden tüm gebelik ve belirtiler çok farklı size de nasip olsun belki suan bile var içinizde minnosunuz sağlıkla girsin hayatınıza insallahBaş ağrısı
bakalım artık nasipden öte köy yok diyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Yumurtanız kacıncı gün çatladı biliyomusunuz ve kaç günde bir adet oluyorsunuz? Tebrik ederim bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet ben de cok yeni öğrendim bat’a birkaç gün kala cok silik çizgiler çıktı kan verdim doğrulandı Sizin de çıkar kesin varsa insallah vardır
Olabilir ama aynı zamanda regl belirtisi de olabilir. Ben böyle birçok başlık açtım.. size tavsiyem yumurtlama gününüzden eminseniz üzerine 14 gün saymadan test yapmamanızMerhaba arkadaşlar. Bu ay ilk kez çocuk düşünmeye başladık son adet başlangıcım 27 Ekim. Adet günüm 24 Kasım, şu an 2 gün var. Yumurtlama günümü takip ederek hareket ettik. Bende son iki haftadır aşırı bi bacak, kuyruk sokumu ve kalça ağrısı var. Yumurtlama günümden 8-9 gün sonra peçeteye çok az pembe bi sıvı geldi. Uyku isteğim de çok fazla oturduğum yerde saatlerce uyuyorum. Sizce bu belirtiler erken gebelik belirtisi olabilir mi
Yarın 14.gün oluyorOlabilir ama aynı zamanda regl belirtisi de olabilir. Ben böyle birçok başlık açtım.. size tavsiyem yumurtlama gününüzden eminseniz üzerine 14 gün saymadan test yapmamanız
Yumurtanız kacıncı gün çatladı biliyomusunuz ve kaç günde bir adet oluyorsunuz? Tebrik ederim bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bu şekilde her gün yaptım ben biraz sistemli gittim bu ay olmazsa olmaz dedim ama göreyim yumurtluyor muyum diye cünkü pco tembellik yapıyor yumurtada bazen yumurtlamam olmuyorduYarın 14.gün oluyor
İsterseniz sabah ilk idrarınızla gebelik testi yapınYarın 14.gün oluyor
Ay MaşaAllah darısı bana inşaAllahhhhhhBende pco var döngülerim uzun ve değişiyor 31-33-34 bazen birkaç gün gecikerek hatta
Ama bu ay çok planlı hareket ettim ovulasyon testi ve doktor kontrolü İle
26 ekim adet tarihimdi
9 kasımda yumurtlama oldu 10’unda çatladı böylelikle benim adetimin 15. Günü yumurtlama olmuş oldu bu ay
Bizde her gün İlişki oldu adetten sonra düzenli olarak o şekilde tuttu
İst
İsterseniz sabah ilk idrarınızla gebelik testi yapın